Napıcam ben şimdi akıl verin bana:(

corcialord

Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
107
24
13
Merhaba arkadaşlar 4 senedir görüştüğüm biri var asker ailem kesinlikle kabul etmiyor asker diye çok üzülüyorum ağlıyorum ama ikna olmuyorlar:'(

Asker olunca ne oluyormuş ? Vatana millete hizmet eden er'lere ne kadar tesekkur edilse az'dır. Ölüm korkusu varsa ailende ayağı taşa takılıp ölen de var savaşın ortasında sapa sağlam kalıp hayatını devam ettirende. Rabbim ahlaklı temiz insanlarla karşılaştırsın yeterki....

Rütbesi ne, belki ondan dolayıdır. Önce bi tanışsınlar, hemen niye kestirip atıyorlar. Sevgilinin ailesi arasın sizinkileri, tanışmak istediklerini söylesin.

Ailem belinde silah taşıyan damat istemiyoruz diyorlar

yuhh.. bu devirde silahsız adam almamak lazım sokakta insanın karşısına ne çıkacağı belirsiz..
tabi bu işin esprisi ama benim eşim de subaydı. iyi ki asker seçmişim eşlerine evlerine bağlı oluyorlar. bi ton da devresi var hepsi de öyle.
4 senedir berabersin adamdan eminsin ve sırf mesleği sebebi ile ailen istemio die mi vazgeçeceksin??
öyle ise kusura bakma ama sen ilişkinin arkasında duramayacaksan bırak adamı da kendi yoluna gitsin.

Eminim tabikide ondan ama ailemin önyargıları var hem biz doğuluyuz hemde seneye mezun olup diş hekimi olcam erkek arkadaşmda karakterli olgun biri ama işte ailemin önyargıları yüzünden tanışmayı bile kabul etmiyorlar

etmesinler. sen diş hekimi ol çık ben evleniyorum de. kabul etmezlerse kendileri bilirler. kimse evladını bırakmaz bu devirde merak etme.
benim eşimin ailesi de beni istememişti fazla okumuş olduğum için eşim sildi attı ailesini düğüne 3 gün kala ipe ipe özür dilemeye geldiler.
sen karşılarında ezilip büzülürsen onlar da sana karşı olurlar. sen ne kadar net olursan onlar da ona göre dururlar.

Doğu ailelerinin yapılarını biliyor musunuz bilmiyorum ama kızlarının evliliğinde bu durumlarda tutumları katı oluyor.Kolay kolay vazgeçmem ama çok yıpranıp üzülüyorum

Doğu ailelerinin yapılarını biliyor musunuz bilmiyorum ama kızlarının evliliğinde bu durumlarda tutumları katı oluyor.Kolay kolay vazgeçmem ama çok yıpranıp üzülüyorum
biliorm. benim eşimin babası da doğulu ve kafa basmıo. dedim ya ben çok okumuş olduğum için istemedi die. o daha çok köyden kız bakıodu. kız erkek fark etmez sen duruşunu bozma. yeter ki ilişkine güvenin tam olsun. önemli olan o. her zorluk aşılır.

Benim annem de izin vermedi. Eşimin zırt pırt tayini çıkacak diye.
Ben de davetiye bastırdım, ben evleniyom dedim.
İster geel ister gelme dedim.
Geldiler.

S
Geldiler.
iz
Geldiler.
sizin eşinizde asker mi ve mutlu musunuz şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…