- 23 Ağustos 2020
- 4.936
- 9.620
- 158
- 35
Bence de niyet kötü kaçın onlardanevet ilk kez evine gittigimiz gün anlattı birde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de niyet kötü kaçın onlardanevet ilk kez evine gittigimiz gün anlattı birde
biz bir ara boşandık 6 ay ayrı kaldık evime misafir gelen arkadaşımla aldattı beni hatta bizim evde beraber olmuşlar
Bence sizde komple mesafeyi koyun gelip gitmeleri kesin en fazla kapıda görürseniz merhaba merhaba insan tabiki rahatsız olacağı bir durum dün evine gelen misafire pislik yapan bugün sana o gözle bakmadığı ne malum pis insan heryerde her zaman pistir esinizde bence çağıralım demesin adam ne mal olduğu ortada eşini böyle bir adamla aynı ortama sıkmasın kendi bile görüşmesin her türlü zarar pislik gelirMerhaba
Askeri lojmanda kalıyorum 1 senedir 4 daire var sadece, üst kata yeni birisi taşındı kadında çok canayakındı normalde kimseyle görüşmüyorum pek kendimi yalnız hisseden biri değilim her neyse iki kere kadınla tek kahve içtim birde eşlerle oturduk onların evinde, onlar 8 yıllık evli çocukları yok bizde 1 yıllık bir anda otururken kadın dediki biz bir ara boşandık 6 ay ayrı kaldık evime misafir gelen arkadaşımla aldattı beni hatta bizim evde beraber olmuşlar dedi ben şok geçirdim tabi neyse o ara izne çıktık derken dönüş sonrası kahveye gel dedi gittim bu seferde sohbet ederken eşinin başka kadınla mesajlarını yakalamış bende neden affettin falan dedim, sonra adam yakalamak için kızlarla oturması gerekmiş falan filan ama ben rahatsız oldum hatta eşime dedim akıl verme boşver dedi, eşim diyorki onları çagıralım biz gittik bende istemiyorum o adamı evimde dedim midem bulanıyor eşimde karısı affetmiş sen napcan diyor bende eşimle asla iş dışında görüşmesinide istemiyorum sizce haksız mıyım?
Onların özel hayatı sizi ilgilendirmez.Merhaba
Askeri lojmanda kalıyorum 1 senedir 4 daire var sadece, üst kata yeni birisi taşındı kadında çok canayakındı normalde kimseyle görüşmüyorum pek kendimi yalnız hisseden biri değilim her neyse iki kere kadınla tek kahve içtim birde eşlerle oturduk onların evinde, onlar 8 yıllık evli çocukları yok bizde 1 yıllık bir anda otururken kadın dediki biz bir ara boşandık 6 ay ayrı kaldık evime misafir gelen arkadaşımla aldattı beni hatta bizim evde beraber olmuşlar dedi ben şok geçirdim tabi neyse o ara izne çıktık derken dönüş sonrası kahveye gel dedi gittim bu seferde sohbet ederken eşinin başka kadınla mesajlarını yakalamış bende neden affettin falan dedim, sonra adam yakalamak için kızlarla oturması gerekmiş falan filan ama ben rahatsız oldum hatta eşime dedim akıl verme boşver dedi, eşim diyorki onları çagıralım biz gittik bende istemiyorum o adamı evimde dedim midem bulanıyor eşimde karısı affetmiş sen napcan diyor bende eşimle asla iş dışında görüşmesinide istemiyorum sizce haksız mıyım?
Bende gözdağı veriyo gibi hissettim ne munasebet tum ozelini niye döksün ki durduk yere. Bı kac gun sonra bı sey olur kocama bakıyosun derçok özür dilerim ama kadının bu kadar haysiyetsiz şekilde sizi asla ilgilendirmeyen konuları bir anda açması bana hiç hoş şeyler çağrıştırmadı. kendi evine giren kadın arkadaşı ile aldatılmış olmayı bu denli normalmiş gibi henüz yeni tanıdığı insanlara anlatmasının bir sebebi olmalı.
Bende gözdağı veriyo gibi hissettim ne munasebet tum ozelini niye döksün ki durduk yere. Bı kac gun sonra bı sey olur kocama bakıyosun der
Kocan ne yapacakmış bu adamla görüşüp bu ahlaksız adamı niye evine çağırıyor anlamadım çok mu normal birşeymiş adamın yaptığı yani karısı affetmiş boşver ne demek yaMerhaba
Kadını da istemeyin, bazı insanlar yeni tanıştıkları insanlara bile eşleriyle her hallerini rahatça anlatırlar, her şeyi bir anda ortaya dökmek kimine normal gelir kimi yadırgar, belki kimseye anlatamıyordu size anlatıp rahatlamak istedi bilemeyiz lakin genelleme gibi olmasın ama eşinin her şeyini anlatıp şikayet eden dertlenen bazı kadınlar aynı zamanda eşlerini bulunmaz hint kumaşı zannediyor, size anlatır anlatır bazen de ağlar, üzülür akıl verirsiniz sonra bir bakarsınız herkes bizi kıskanıyor evliliğimizi bozmak istiyorlar kadınların kocamda gözü var demeye başlar, hiç anlamadan kocasında gözü olan kadın konumuna girersiniz.bende istemiyorum o adamı evimde dedim
belki kadını psikoljik sorunları var hayal aleminde yaşıyor belki her kadını eşine eşleştiriyor eğer doğru ise aile ilişkiler, hiç samimi olmadığın yerde ulu orta anlatılmaz kadında biraz değişikİnsan olarak gereksiz,yeni tanışmaya, görüşmeye,hayatınıza katmaya değecek bir insan değil adam.Eşli görüşmeyin.Kadin da bana garip geldi,bir araya geldiğinizde eşlerden,evliliklerinizden falan bahsetmeyin.Bana kalırsa kadınla da çok görüşmeyin.
Kadınlada görüşmemenizi tavsiye ederim.Merhaba
ay napcam onun cennet mahallesi aliş kocasınıBende gözdağı veriyo gibi hissettim ne munasebet tum ozelini niye döksün ki durduk yere. Bı kac gun sonra bı sey olur kocama bakıyosun der
bu denli düşünemedigim için buraya sordum hemen ilginçlik aramanız art niyet gibi?Bana birisi böyle gözdağı verecek ve kocamla beraber ağzımızı açıp bakacağız.
Konu sahibesi de ilginç bu bağlamda. Gözdağı veriyorsa kadın bu kurguya muhtemel aday olarak gördüğünden yapıyordur. Beni böyle bi şeyle itham ediyorsa sonucuna katlanması gerekiyor.
bu denli düşünemedigim için buraya sordum hemen ilginçlik aramanız art niyet gibi?
yazdıgınız mesajı tekrar okursanız ve empati yaparsanız kendinize cevap vermiş olursunuz, mantıga sevk edecek soruları buraya sormak istiyorum.farzı- misal artniyetliyim. size artniyetli davranmamdan benim kazancım ne olabilir?
insanları itham etmeden önce kendinizi mantığa sevk edecek soruları kendinize sormanızda yarar var.
yazdıgınız mesajı tekrar okursanız ve empati yaparsanız kendinize cevap vermiş olursunuz, mantıga sevk edecek soruları buraya sormak istiyorum.