Yok ben anladım,birliktelik derken cinselliği kastetmemiştim,sevgiliği kastetmiştim.Bir de niye daha ilişkinizin başında cinsel geçmişinizin hesabını vermek zorunda hissettiniz kendinizi?Sorun burada yatıyor işte,kadınlar hep erkekler geçmişimize niye karışıyor biz onlarınkine karışmazken diyor ama en başta kadınların kendileri erkeğin karışma hakkına sahip olduğunu düşünüyor ve hesap verme ihtiyacı duyuyor.Sana ne ben seninkine karışıyor muyum? deme hakkını kendinde bulmuyor.Daha sonra da erkek de tüm ipler elinde hegemonyasını dikte ediyor.Siz köle olmaya razı oldukça,,efendiliğe erkek çok bulunur.Şimdi üzülün,ağlayın,içinizdekileri akıtın.Kendinizle yüzleşin,ilişkinizi gözden geçirin.Sonra hatalarınız üstüne eğilin ve mutlu ilişkilere yelken açın.İnanın tüm samimiyetime söylüyorum 1 sene sonra bu hallerinize güleceksiniz,ben bu hanzoyu mu özlemişim diyeceksiniz,çünkü o tip bir erkekle inanın ömür geçmez.Siz kendinize güvenin,dışarıda erkek çok.3.5 milyardan fazla erkek var bilmem anlatabildim mi?
![]()
hmde çok ii anlattınz merak etmeyn saolun..bn hesap wermeden o ztn btn herseyi sorup soruştrup öğrenmiş. bnmkisi basit sıradan bi geçmiş olmaktan çıktı neler neler duydum, bn haberm yk neler yapmışım.. başlarda bna inanıyordu onlara deil, ama ne olduysa artık yemnlerim bile işe yramadı.