• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcam ben şimdi :(

Evet çok haklısın canım, ne yazık ki böyle adamlar Türkiye nüfusunun ciddi bir yüzdesini oluşturuyor. Bunlar yüzünden insan güvenemiyor da kolay kolay

Ben diyorum ki konu sahibi kendine iri kıyım,sarışın,bira göbekli bir Hans bulsun;ömür boyu rahata ersin.:6:

Ben diyorum ki konu sahibi kendine iri kıyım,sarışın,bira göbekli bir Hans bulsun;ömür boyu rahata ersin.:6:

İnan Türkiyede de ufak da olsa bu tarz saçmalıklar yapmayan bir kesim var. Bence kendini hak eden birini bulsun, iri kıyım Hans da olur Ahmet Mehmet de olur:27: Onu hak etsin yeter.

İnan Türkiyede de ufak da olsa bu tarz saçmalıklar yapmayan bir kesim var. Bence kendini hak eden birini bulsun, iri kıyım Hans da olur Ahmet Mehmet de olur:27: Onu hak etsin yeter.

Biliyorum var var,hatta bence sayıları hiç de az değil,özellikle okumuş kesimde:1:Bizim kadınlar biraz da kendilerini kandırıyorlar 'ayy aman tüm erkekler böyle zaten,ses etmeyeyim.'diyerek aslında alakası yok.Böyle yapmayan da dolusuyla erkek var.

Biliyorum var var,hatta bence sayıları hiç de az değil,özellikle okumuş kesimde:1:Bizim kadınlar biraz da kendilerini kandırıyorlar 'ayy aman tüm erkekler böyle zaten,ses etmeyeyim.'diyerek aslında alakası yok.Böyle yapmayan da dolusuyla erkek var.

Benim etrafımdakiler de hep düzgün insanlar dediğin gibi. Ben de eğitimle alakalı olduğunu düşünüyorum. Bizim kadınlar erkeklerimizden daha meraklı zaten kadınları yaftalamaya. Kadının en büyük düşmanı yine kadın diye boşa demiyorlar

okurken alnimdaki damar atti,ne kadar seref yoksunu biriymis!
kurtulduguna sukret bu erkeklerin hepsi ayni biri bile farkli degil! :47:

birilerine derdimi anlatıp rahatlamak istedim sadece. içinizde beni yargılayacak olanlar çıkacaktır mutlaka ama 22 yaşında henüz hayatının başında büyük bir yanlış yapmış kardeşiniz arkadaşınız dostunuz gibi görmenizi istyorum.

bundan iki buçuk sene önce boşlukta ve kanımın deli aktığı bir zamanda bir erkekle yakınlaşmam oldu.ciddi olmamakla brlikte yüzeysel bişeylerdi diyebilirim. fazla sürmedi ilişkimiz ve bu hatayı daha fzla dewam ettrmeden bitirdim... ve onu tanıdım. küçük bir kız çocuğuyken hayalini kurduğum o adamı.şuan ondan böyle bahsederken kalbim sızlıyor :43: onda geleceğimi gördüm, hayallerimi gördüm. beni çok değiştirdi, o asi, inatçı söz dinlemeyen kız gtti yerine hanım hanımcık bi kız geldi. onunla bulutların üstndeydm. brlikte yaşadık, brlikte film izledk, yemek yaptık, aynı tabaktan yedk, yani anlıcağnız rüya gibi bi 1 sene...
sonra ne mi oldu...
bnm okulum bitti, evlenmek istedik, onun annesi beni bnm babam onu istemedi,
ortalık sakinleşsin dedk sustuk.
ve son bombamız. bz evlenemeyiz dedi. neden dedim. senin geçmişinle yaşayamam dewam edemem dedi. hep derdi bunu ama artık evliliğe getrmişiz ilişkiyi, sırasımıydı yani.. o hayatmda yokken yaşadığım, hatta unuttuğum önemsemediğim bi olaydı.. ve brlikte geçirdiğimz onca zaman aklından bunu bir anbile çıkarmamış. yani aslında bni hiç kabul etmemiş.
yıkıldım.kendmden neret ettim.kime anlattysam derdimi, bna o kaç kızla resmen yatmış dediler. cvp belli, sayısını ble hatrlamıyor diyorum.. ama hepsini bi kenara attım, daha bundaN bir hafta önce, afedersnz bunu sölemek istemezdm ama, kızlık kanımn az geldiğini ve bnden şüpelendiğini söledi.yemnler ettim inandıramadım...
ve bugn.. annesinin bulduğu, eline erkek eli deymemiş bi kızla evleneceğini söledi.
ve bna da, kendme göre brini bulup hayat kurmamı rica etti.

bna bişey söyleyin ne olur. uğruna nelerden vazgeçtiğim bu insan için bana bişey söyleyin. şimdi ben napıcam :(:43:

allahından bulsun boşverin. o da kendine göre bi kız bulsun madem kaç erkekle birlikte olduğunu hatırlamayan bi kız.
nefret ederim böyle şeylerden ya

birilerine derdimi anlatıp rahatlamak istedim sadece. içinizde beni yargılayacak olanlar çıkacaktır mutlaka ama 22 yaşında henüz hayatının başında büyük bir yanlış yapmış kardeşiniz arkadaşınız dostunuz gibi görmenizi istyorum.

bundan iki buçuk sene önce boşlukta ve kanımın deli aktığı bir zamanda bir erkekle yakınlaşmam oldu.ciddi olmamakla brlikte yüzeysel bişeylerdi diyebilirim. fazla sürmedi ilişkimiz ve bu hatayı daha fzla dewam ettrmeden bitirdim... ve onu tanıdım. küçük bir kız çocuğuyken hayalini kurduğum o adamı.şuan ondan böyle bahsederken kalbim sızlıyor :43: onda geleceğimi gördüm, hayallerimi gördüm. beni çok değiştirdi, o asi, inatçı söz dinlemeyen kız gtti yerine hanım hanımcık bi kız geldi. onunla bulutların üstndeydm. brlikte yaşadık, brlikte film izledk, yemek yaptık, aynı tabaktan yedk, yani anlıcağnız rüya gibi bi 1 sene...
sonra ne mi oldu...
ve son bombamız. bz evlenemeyiz dedi. neden dedim. senin geçmişinle yaşayamam dewam edemem dedi. hep derdi bunu ama artık evliliğe getrmişiz ilişkiyi, sırasımıydı yani.. o hayatmda yokken yaşadığım, hatta unuttuğum önemsemediğim bi olaydı.. ve brlikte geçirdiğimz onca zaman aklından bunu bir anbile çıkarmamış. yani aslında bni hiç kabul etmemiş.
yıkıldım.kendmden neret ettim.kime anlattysam derdimi, bna o kaç kızla resmen yatmış dediler. cvp belli, sayısını ble hatrlamıyor diyorum.. ama hepsini bi kenara attım, daha bundaN bir hafta önce, afedersnz bunu sölemek istemezdm ama, kızlık kanımn az geldiğini ve bnden şüpelendiğini söledi.yemnler ettim inandıramadım...
ve bugn.. annesinin bulduğu, eline erkek eli deymemiş bi kızla evleneceğini söledi.

bna bişey söyleyin ne olur. uğruna nelerden vazgeçtiğim bu insan için bana bişey söyleyin. şimdi ben napıcam :(:43:

O kadar kızla yatmışsın kızlık zarının iyileşmediğini bilmiyorsun ha cahil misin kızlık zarı kanayınca oluk oluk kan mı akacak sandın
Evlendiğin kız esnek zarlı çıksın kan akmasında kafayı ye derdim

Hah cok bekler kendini cok akilli saniyo dimi kendinden buyuk allah var "zina edenler ancak zina edenlerle evlenir" (kur'an). Sogudum artik bu erkeklerden istedikleri gibi gonul eglendirecekler ondan sonra eline erkek eli degmemis kiz alacakalr. Sen kendine kendin gibisini layik gormuyoken o temiz kiz niye sana razi olsun. Senin gibiler icin mi muhafaza etti kendini bu zamana kadar.Cok sinirlendim.Zor biliyorum ama bence bosver onu cunku ne kadar karaktersiz oldugunu belli etti

Canım bende cok farkli degikim.hep bişeyler yolunda gitsin diye ugras cabala.... hersey bos.kimi hayatımiza soracağız bilmiyoruz iste

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O kadar kızla yatmışsın kızlık zarının iyileşmediğini bilmiyorsun ha cahil misin kızlık zarı kanayınca oluk oluk kan mı akacak sandın
Evlendiğin kız esnek zarlı çıksın kan akmasında kafayı ye derdim

Birak esnegi direkt kizligi gitmis olsa daha guzel kapak olur.evlenmek istemiyo sacma sapan kilif uydurmus.

sırf bu tür geridönüşler yüzünden erkekler hiç bir şeyi ayrıntısına kadar bilmeyi haketmiyor.. Tam bir karaktersizmiş, hayal kırıklığın acıların çok büyük olacak arkadaşım ama bu adamla ömür geçmezdi koy ver gitsin.

Yok ben anladım,birliktelik derken cinselliği kastetmemiştim,sevgiliği kastetmiştim.Bir de niye daha ilişkinizin başında cinsel geçmişinizin hesabını vermek zorunda hissettiniz kendinizi?Sorun burada yatıyor işte,kadınlar hep erkekler geçmişimize niye karışıyor biz onlarınkine karışmazken diyor ama en başta kadınların kendileri erkeğin karışma hakkına sahip olduğunu düşünüyor ve hesap verme ihtiyacı duyuyor.Sana ne ben seninkine karışıyor muyum? deme hakkını kendinde bulmuyor.Daha sonra da erkek de tüm ipler elinde hegemonyasını dikte ediyor.Siz köle olmaya razı oldukça,,efendiliğe erkek çok bulunur.Şimdi üzülün,ağlayın,içinizdekileri akıtın.Kendinizle yüzleşin,ilişkinizi gözden geçirin.Sonra hatalarınız üstüne eğilin ve mutlu ilişkilere yelken açın.:16:İnanın tüm samimiyetime söylüyorum 1 sene sonra bu hallerinize güleceksiniz,ben bu hanzoyu mu özlemişim diyeceksiniz,çünkü o tip bir erkekle inanın ömür geçmez.Siz kendinize güvenin,dışarıda erkek çok.3.5 milyardan fazla erkek var bilmem anlatabildim mi?:34:

"bundan iki buçuk sene önce boşlukta ve kanımın deli aktığı bir zamanda bir erkekle yakınlaşmam oldu.ciddi olmamakla brlikte yüzeysel bişeylerdi diyebilirim. fazla sürmedi ilişkimiz ve bu hatayı daha fzla dewam ettrmeden bitirdim... ve onu tanıdım. küçük bir kız çocuğuyken hayalini kurduğum o adamı.şuan ondan böyle bahsederken kalbim sızlıyor"

Bak şimdi bi'önceki ilişkinde yakınlaşmışsın ve ondan ayrılıp tekrar birini sevdiğinde o yaşadığından hata olarak bahsedip kalbinin sızladığını söylemişsin. Demek ki neymiş bu olay sana yük gibi geliyomuş hem de -yüzeysel- deyip ciddi değildi dediğin bile...

Kaldıramayacağın şeyleri ısrarla niye yaşadın cidden anlamadım.

Sevgilin bunu taksaydı öğrendiği an ayrılırdı amaç belliymiş:19:

Kim önyargılı acaba ?? Güzel Türkçe diye kıvırtmakla olmuyo bu işler yaşadığını o yaşamış acısını da o bilir tuzu kuru olana oturup konuşmak kolay gelir. Günahı da zarla değerlendirenin beyin zarı deliktir

konu sahıbı arkadasım arkadasların soyledıklerıne katılıyorum cnm...kurtul arkana bıle donup bakma bı hata yapmıssın ama bunun ustesınden yıne kendın tek basına ayakta kalarak gelıceksın.devam et hayata geckalma.öncelıklerıne odaklan kendını ıyı hıssettır.guven kendıne...oysa zamanı geldıgınde ıyıkı evlenmemısım dıycegın ınsan sakın uzulme..cunkı evlılık olsaydı bıle en ufak seyde bunu senın yuzune vuracaktı.sen haklıyken haksız duruma dusecektınn.kendını ıspatlamak zorunda dılsın hıc bırzamn hıc kımseye karsı kendın ol kendıne guven yeter arkadasım .

sonra ne mi oldu...

pardon?
kızlık kanın az gelmiş diye şüphemi duymuş???
hemde kendisi bakir olmadığı halde!!!!
senin kızlık zarın esnek olsa ne yapacaktı ayrılacakmıydı o zaman yazıklar olsun bu zihniyete..
mutluda olamaz zaten annesinin bulduğu kızla

pardon?
kızlık kanın az gelmiş diye şüphemi duymuş???
hemde kendisi bakir olmadığı halde!!!!
senin kızlık zarın esnek olsa ne yapacaktı ayrılacakmıydı o zaman yazıklar olsun bu zihniyete..
mutluda olamaz zaten annesinin bulduğu kızla

zaten bnm gönlümde razı deil böyle bişeye olamaz dye bakıyorum. ama elimden de bsey gelmyor onun düşüncelerini engelleyemiyorum. olmucak bliyorum onunla mutlu olmucakk:14:

zordsa olsa , zaman herşeye alıştırıyor insanı ..

Kim önyargılı acaba ?? Güzel Türkçe diye kıvırtmakla olmuyo bu işler yaşadığını o yaşamış acısını da o bilir tuzu kuru olana oturup konuşmak kolay gelir. Günahı da zarla değerlendirenin beyin zarı deliktir

konu sahıbı arkadasım arkadasların soyledıklerıne katılıyorum cnm...kurtul arkana bıle donup bakma bı hata yapmıssın ama bunun ustesınden yıne kendın tek basına ayakta kalarak gelıceksın.devam et hayata geckalma.öncelıklerıne odaklan kendını ıyı hıssettır.guven kendıne...oysa zamanı geldıgınde ıyıkı evlenmemısım dıycegın ınsan sakın uzulme..cunkı evlılık olsaydı bıle en ufak seyde bunu senın yuzune vuracaktı.sen haklıyken haksız duruma dusecektınn.kendını ıspatlamak zorunda dılsın hıc bırzamn hıc kımseye karsı kendın ol kendıne guven yeter arkadasım .

bn onunla kalmayı, hayata onunla dewam etmeyi çok isterdim. ama şunu da biliyorum ki haklısınz. her zmn bni suçlucak bişeyi olucaktı. bu durumda nasıl kendme güweneblrdm ki.. hakkımzda hayrlısı..:14:

Moralini bozma. Hersey bitmis degil.. bi arkadasim cok yakin bi erkek arkadasima asikti. Cok mutlulardi ve cocuk bigun bana o kizi gormek istemedigini onunla konusmami onu rahat birakmasini soyledi. Cok sasirdim cunku cok asiklardi. Kizla gorustum zar zor anlatti biriyle daha once birlikte olmus ve is ciddiye binince bunu anlatmis cocuga oda ailem bunu kaldiramaz deyip kizi bir kalemde sildi. Kiz cok asikti ama oda yolunu cizdi. Bigun kismeti cikti kiz zaten ogretmendi adaminda okulu vardi. Bana onu sevmedigini soyledi ama belki ilerde seversin dedim. Evlendiler adam kizi boyle kabul etti. Masallah cok mutlular. Kiz iyki seni dinlemisim hayatim sondu sanmistim meger yasanicak ne cok sy varmis dedi.

Son düzenleme:
Nasıl bir karaktersizmiş böyle:53: Zamanında aklı nerdeymiş işine gelmiş demek ki bu durum.Böyle karakterde bi insan için üzülmeye değmez.Sen fazla dürüst olmuşsun o da kaldıramamış.Seni oyalamış sadece.O kadar dürüst mert adam olsaydı başta kendisi öyle davranmazdı örümcek beyinli:47:

Moralini bozma. Hersey bitmis degil.. bi arkadasim cok yakin bi erkek arkadasima asikti. Cok mutlulardi ve cocuk bigun bana o kizi gormek istemedigini onunla konusmami onu rahat birakmasini soyledi. Cok sasirdim cunku cok asiklardi. Kizla gorustum zar zor anlatti biriyle daha once birlikte olmus ve is ciddiye binince bunu anlatmis cocuga oda ailem bunu kaldiramaz deyip kizi bir kalemde sildi. Kiz cok asikti ama oda yolunu cizdi. Bigun kismeti cikti kiz zaten ogretmendi adaminda okulu vardi. Bana onu sevmedigini soyledi ama belki ilerde seversin dedim. Evlendiler adam kizi boyle kabul etti. Masallah cok mutlular. Kiz iyki seni dinlemisim hayatim sondu sanmistim meger yasanicak ne cok sy varmis dedi.

ayrılmaktan ziyade, terkedilme sebebimiz acıtıyor içimizi. ne kdr saçma herşey, bn ona bakire olduğumu bile inandıramadım.olmasaydım bu kdr batmazdı ama namus bu oyuncak deil.. bacak arasında da deil.. arkadaşınz için yazınızn başında üzüldüm ama sonu mutlu btmiş, mutluluğu daim olsun inşllh.

Ar namus şeref fakiri adam. Mutlu olmak gibi bir şansı ömrü boyunca yok. Çok terbiyesizmiş ya acayip sinirlendim. Üzüleceğine kurtulduğuna sevin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X