- 23 Ekim 2014
- 9.394
- 36.122
- 548
Sadece hafta sonları gidecekmiş diye anladım. Ya da matematiğim berbat.9 hafta nasıl 18 gün oluyor ki?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sadece hafta sonları gidecekmiş diye anladım. Ya da matematiğim berbat.9 hafta nasıl 18 gün oluyor ki?![]()
Sadece hafta sonları gidecekmiş diye anladım. Ya da matematiğim berbat.![]()
Hayır istemiyorum ama yaşım geçiyor diye artık başlamak gerek diye düşünmüştüm. Yoksa çocuk bende eşimde olursa olur olmazsa hayırlısı diyoruz. 32 yaşındayım.Zincirlikuyuda inin alt gecitte metro var o direkt itu.ye goturuyor diye biliyorum. Sorun ordakilere. Ne guzel bir firsatiniz var valla ozendimbu arada yasiniz kac? Cocuk sahibi olmayi gercekten cok istiyor musunuz?
Yok, sadece eğitim masraflarını üstlenecek şirket oda yeter zaten kariyer hayatına çok geç atıldım önceki mesleğim yüzünden. Zaten evden gidip gelicem otel yok.Egitimlerde basarisiz olan hic gormedim .Takmayin 2 ay cabuk gecer . Ne guzel bedava sertifika .
Mesai vereceklermi peki .
Büyük sirketler masrafları taxi oteli filan verir ama .
:)))))) 9 tane haftasonu toplam 2.5 ay haftasonları gibi yani 108 saat. Şuan kayıt aşamasındayım inş pürüz çıkmaz .
Bende yorum yazmadan önce hesapladım, kafam karıştı da ondan yorum yazdım
Ama kabul , benim matematik sıfır.![]()
45 yaşında haftanın 5,5 günü özel sektörde çalışan ve evli, 18 yaşında oğlu olan bir kadınım.Merhaba kızlar,
aslında dert değil ama endişe.. Ben 7 senelik hosteslikten sonra meslek değiştirdim 32 yaşındayım, hayata geç başlamış oldum yani şuan yabancı asıllı bir firmada ofis managerım. Şirketin ISO ile ilgili planları var ve o yüzden beni bir eğitime göndermek istediler. Eğitim ITU de 9 haftasonu üstüste. Evim büyükçekmece de. Yani haftaiçi iş, haftasonu evden ITU maçka kampüsüne gidicem 10-17 arası eğitime. Çok düşündüm ve kariyer için kabul ettim, başarıyla bitirirsem 4 adet sertifika alıcam ITU dekan onaylı ve bu çok önemli. Hayatımda ilk kez böyle ciddi ve yorucu bir sürece giriyorum, ücreti şirket ödüyor ve başaramazsam korkusu var. Ayrıca 9 hafta durmadan full bir hayat beni bekliyor. Evliyim, bebek planını yine erteledim zaten 5 aydır da olmadı. Kafam karışık. Siz olsanız napardınız ? he bir de Zincirlikuyuya metrobüsle gidicem sonra maçka kampüsüne nasıl gitmeliyim ??? Ayazağa ve maçka kampüsü aynı yerler mi ? Ayazağaya metro varmış.. Bir bilen yol tarif etsin lütfen :)
Merhaba kızlar,
aslında dert değil ama endişe.. Ben 7 senelik hosteslikten sonra meslek değiştirdim 32 yaşındayım, hayata geç başlamış oldum yani şuan yabancı asıllı bir firmada ofis managerım. Şirketin ISO ile ilgili planları var ve o yüzden beni bir eğitime göndermek istediler. Eğitim ITU de 9 haftasonu üstüste. Evim büyükçekmece de. Yani haftaiçi iş, haftasonu evden ITU maçka kampüsüne gidicem 10-17 arası eğitime. Çok düşündüm ve kariyer için kabul ettim, başarıyla bitirirsem 4 adet sertifika alıcam ITU dekan onaylı ve bu çok önemli. Hayatımda ilk kez böyle ciddi ve yorucu bir sürece giriyorum, ücreti şirket ödüyor ve başaramazsam korkusu var. Ayrıca 9 hafta durmadan full bir hayat beni bekliyor. Evliyim, bebek planını yine erteledim zaten 5 aydır da olmadı. Kafam karışık. Siz olsanız napardınız ? he bir de Zincirlikuyuya metrobüsle gidicem sonra maçka kampüsüne nasıl gitmeliyim ??? Ayazağa ve maçka kampüsü aynı yerler mi ? Ayazağaya metro varmış.. Bir bilen yol tarif etsin lütfen :)
Çok teşekkür ederim ve azminiz için tebrik ederim sizi gerçekten..45 yaşında haftanın 5,5 günü özel sektörde çalışan ve evli, 18 yaşında oğlu olan bir kadınım.
Geçtiğimiz yıl haftanın 3 günü mesaiden çıkıp gece 22:00-22:30'a kadar yüksek lisans derslerim için Avrupa yakasına Yıldız Teknik Ünv. gittim.
Nerdeyse her hafta sonu 1.5 gün ve derse gitmediğim akşamlar hazırladığım ödev, sunum, proje ile vize, sınav için ders çalışmak da sürecin bonusuydu.
Lisansım okul öncesi öğretmenliği, özel bir eğitim kurumunda yönetici olarak çalışıyorum.
Yüksek lisansı hem kendime yatırım yapmak hem de mesleki/ Kariyer anlamında maddi/ manevi gelişmek yaptım.
İnsan bir şeyi çok isterse ve aklına koyarsa yapar.
Siz benden çok gençsiniz, çocuğunuz yok, üstelik eğitim 1 -2 yıl değil topu topu 18 gün.
Yapılmayacak bir şey değil.
Ben de önümüzdeki 3 hafta sonu üst üste 09:00-17:00 arasında yapılacak çocuklar için psikolojik test eğitimleri için yine karşıya geçeceğim.
Üstelik eğitim ücretini kendim ödüyorum.
Yüksek lisans için de okula ödediğim 6000 TL olmak üzere toplam 9-10.000 TL masraf ettim.
Demem o ki kendinizi motive edin ve bu fırsatı değerlendirin. Sizin yerinize benim gidesim geldi...