- 8 Mart 2015
- 8
- 1
- 31
- Konu Sahibi sinirlibeybisi
Yarın iki tane önemli sınavım var ve benim hiç ders çalışasım yok kızlar napıcam ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hortum ne alaka ki anlamadımHortumdan uzak durmaya çalış
Galiba öyle olacak hic ders calismadimAdres ver biz girelim sınava senin yerine içinden gelmiyorsa çalışma, gez toz unut sınavı aklından çıkar,yarın ağlarsın...
Zaten simdiye kadar çalışmayıp bugüne bıraktıysan o Sınavdan hayır bekleme tatlım bugünde calışma yani bişey kaybetmezsinGaliba öyle olacak hic ders calismadim
Ahh tatlım ahh tembelim sanırım biraz çalıştım ama çok az 16 kredilik ders yedim ayvayıZaten simdiye kadar çalışmayıp bugüne bıraktıysan o Sınavdan hayır bekleme tatlım bugünde calışma yani bişey kaybetmezsin
:)))Hortumdan uzak durmaya çalış
bu o mu ki ?Hortumdan uzak durmaya çalış
Bayada yüksekmiş ya kredisi koş çalış,kovuyoruz seni forumdan defol,sınavını kazanmadan gelmeAhh tatlım ahh tembelim sanırım biraz çalıştım ama çok az 16 kredilik ders yedim ayvayı
Banlanmaya doymadı zaten. :)Bayada yüksekmiş ya kredisi koş çalış,kovuyoruz seni forumdan defol,sınavını kazanmadan gelme
Anlamadım ? Bu o mu derkenbu o mu ki ?
Görüşmek üzere ders ders ders çalış off yaaBayada yüksekmiş ya kredisi koş çalış,kovuyoruz seni forumdan defol,sınavını kazanmadan gelme
Niye banlancam kiBanlanmaya doymadı zaten. :)
Yok valla nolacak sa İngilizce güzelim diğerinde almanca yani keşke sözel olsaydieğer hiç ders çalışasın gelmiyorsa okusanda anlamazsın kafana girmez zaten. Yatmadan önce göz gezdir sabah kalkınca göz gezdir.
Hortumdan uzak durmaya çalış