- Konu Sahibi coco_cambo
Ablaniz yokmu yada yakin akrabaniz o sizle kalsin. Simdi is bulmak cok zor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ıkılemdeyım..eşim sılahlı guvenlık gorevlısı.isten ayrıldı ve suan başka is teklıfı aldı..istanbulda beş yıldızlı bi otel.marka iyi bi otel....gece vardıyası mesaısı var ama ben ıstemıyorum...cunku gece kalamam ve otel ortamı hıc de hosuma gıtmıyor.eşim ise istıyor bu işi.cunku şartları maası bıraz daha ıyı..otel de çalışan guvenlık gorevlısı esı yakını olan varmı?ben çalışıyorum.gece mesaı oldugunda annemde kalmam lazım.otobuste 1 bucuk saatduzenımı bozucam .ayyy sinirlerımı yatıstıramıyorum ..siz nasıl başedıyosunuz ...ben hayatta tek yatamam
içimde bu yuzden sıkıntı var
yarın teklıfın cevabı ıcın arıcaklarmış adam agzımın ıcıne bakıyorr..nolur bana fıkırlerınızı verın
anlıyorum seni ancak şöyle düşün senin içindeki şüphe eşine karşı sarsılan güveninden kaynaklanıyor, başka bir yerde olsa muhtemelen aynı rahatsızlığı hissedebilirdin, haa bu rahatsızlık çalışacağı yerin otel olması bi tık fazla olabilir ama bence içini rahat tut eşin karşılık vrmediği sürece, eşinin o taraklarda bezi olmadığı sürece isterse nerde çalışırsa çalışsın sorun olmaz.. bu arada umarım güvenini sarsan olay çok önemli birşey değildir.. :18::26:
eskierkek arkadaşım güvenlik görevlisiydi ve ben hiç memnun değildim muhattap oldukları insanın haddi hesabı yok asılan tel nosu veren kıyı kenara çekip muhabbet etmek isteyen bile oluyodu ki bana bunları mecbur kalınca kavga anında falan söylüyodu herkes aynı değildir ama ben onun arkadaş çevresini ve kendi tutumlarını beğenmiyodum ve hep içimi kemiren bişeyler oluyo. gece nöbetleride cabası naptıklarını allah bilir çalışmıyolardı ya yatıyolardı yada çay demleyip karı kızla muhabbet ediyolardı çok lakayıt bi ortamdı çalıştıkları yer otel değildi otel benimkinin yanında cennet yani özelden yazabilirim nerde olduğunu ama oteli bilemiyorum sadece güvenlik diyince yaşadıklarımı paylaşmak istedim
ne dıcemı bılemedım suan
Sana bir şey söyleyeyim mi, ya neden bu kadar tedirginsin ki? İnsanlarla muhatap olacak olması neden bu kadar düşündürüyor seni? Eşine mi güvenmiyorsun yoksa evliliğine mi?
Ayrıca çok iyi bir otel diyorsun. Aklıma gelen bir iki isim var. Eğer oralardaysa son derece müsterih ol kadınlar dönüp bakmazlar bile. Emin olabilirsin bundan..Gerçekten o insanlarla aynı ortamda olmuş olsan anlardın demek istediğimi. Zengin hani şu cemiyetten dedikleri insanların bakışları bile normal insanlardan farklı nasıl bir şeyse.![]()