napıcam fikir verin lütfen

evelop

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
18
0
6
35
İstanbul
yazın ailemle tatile gittik ve güzelce bi tatil geçirdik neyse evimize döneceğimiz son gece bir aileyle tanıstık benden 1 yas büyük oğulları vardı.bildiğiniz asık oldum cocuğa bayada bi konustuk annesi annem ben o falan bi kafeye gittik muhabbet ettik gerçekkten asık oldum anlattığım mantıklı bisi olunca gözlerime o kadar dolu bakıyorduki. bütün gece onla hayaller kurdum falan eve dönceğimiz sabah "güle güle" demek için kapılarını gittik annesi çıktı o çıkmadı bi hosçakal dmek çokmu zor geldi aylardır aklımdan çıkmıyo ona nasıl ulasıcam ona dair bildiğim tek sey adı ve oturduğu yer soyadını bile bilmiyorum

Çocuk sana bir hoşça kal bile demediğine göre o senden hoşlanmıyo, tek taraflı hislerin yani
Hala onu nasıl bulacam diyosun, bulsan ne yapacaksın ki

Hoşçakal demek elbtte zor değil , demekki gerek duymamış..

Hoşlansaydı eğer annesiyle beraber o da çıkardı ve derdi hoşçakal diye..

yazın üstüne geçmiş 6 ay. bulup ne diyeceksin? bana çok anlamsız geldi.

aynı hisleri duysa vınn. anında kapıdaydı.
telefonlar bile alınmıştı hemen
boşver. unut gitsin.

Biz unut desekte unutmuycaksın.
Enazınsan soyismini bilseydin,paylaşım sitesinden aratırdın.

Enazından sitede nereliyse o sayfaya gir belki bulma imkanın olur.
bazen bulunduğu yeri beğenen ve o gruba katılan insanlar oluyor.

eger az da olsa ıcınde bı hıs olsaydı sana karsı ılk gunden numaranı alırdı ama beyfendı ugurlama zahmetınde bıle bulunmamıs hadı o an evde degıldı ama sonucta gıdecegını tatılde oldugunu bılıyor bır numara almak aklına gelmıyor mu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…