• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napıcam fikir verin lütfen

evelop

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2014
18
0
6
35
İstanbul
yazın ailemle tatile gittik ve güzelce bi tatil geçirdik neyse evimize döneceğimiz son gece bir aileyle tanıstık benden 1 yas büyük oğulları vardı.bildiğiniz asık oldum cocuğa bayada bi konustuk annesi annem ben o falan bi kafeye gittik muhabbet ettik gerçekkten asık oldum anlattığım mantıklı bisi olunca gözlerime o kadar dolu bakıyorduki. bütün gece onla hayaller kurdum falan eve dönceğimiz sabah "güle güle" demek için kapılarını gittik annesi çıktı o çıkmadı bi hosçakal dmek çokmu zor geldi aylardır aklımdan çıkmıyo ona nasıl ulasıcam ona dair bildiğim tek sey adı ve oturduğu yer soyadını bile bilmiyorum :(

Çocuk sana bir hoşça kal bile demediğine göre o senden hoşlanmıyo, tek taraflı hislerin yani
Hala onu nasıl bulacam diyosun, bulsan ne yapacaksın ki

Hoşçakal demek elbtte zor değil , demekki gerek duymamış..

Hoşlansaydı eğer annesiyle beraber o da çıkardı ve derdi hoşçakal diye..

yazın üstüne geçmiş 6 ay. bulup ne diyeceksin? bana çok anlamsız geldi.

aynı hisleri duysa vınn. anında kapıdaydı. :27:
telefonlar bile alınmıştı hemen:34::34:
boşver. unut gitsin.

Biz unut desekte unutmuycaksın.
Enazınsan soyismini bilseydin,paylaşım sitesinden aratırdın.

Enazından sitede nereliyse o sayfaya gir belki bulma imkanın olur.
bazen bulunduğu yeri beğenen ve o gruba katılan insanlar oluyor.

eger az da olsa ıcınde bı hıs olsaydı sana karsı ılk gunden numaranı alırdı ama beyfendı ugurlama zahmetınde bıle bulunmamıs hadı o an evde degıldı ama sonucta gıdecegını tatılde oldugunu bılıyor bır numara almak aklına gelmıyor mu???

Back
X