K ksb Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Nisan 2011 Mesajlar 214 Emoji Skoru 1 Puanlar 66 Yer Diyarbakır 21 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ksb #1 kızlarr erkek arkadasımın aklı başına gelsin diye onunla konuşmamalıyım. çünkü konuştukça beni kırıyo. ama kendimi nasıl tutucam ?? (
kızlarr erkek arkadasımın aklı başına gelsin diye onunla konuşmamalıyım. çünkü konuştukça beni kırıyo. ama kendimi nasıl tutucam ?? (
L Lyudka Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 23 Haziran 2011 Mesajlar 1.614 Emoji Skoru 12 Puanlar 0 Yer Diğer 21 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ksb #2 sorun ne bilmiyorum ama konuşmamak yerine problemleri konuşarak çözmeyi deneseniz?
K ksb Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 14 Nisan 2011 Mesajlar 214 Emoji Skoru 1 Puanlar 66 Yer Diyarbakır 21 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ksb #3 Lyudka .!.: sorun ne bilmiyorum ama konuşmamak yerine problemleri konuşarak çözmeyi deneseniz? Genişletmek için tıkla... benden bıkmış bellii
Lyudka .!.: sorun ne bilmiyorum ama konuşmamak yerine problemleri konuşarak çözmeyi deneseniz? Genişletmek için tıkla... benden bıkmış bellii
firmus bu dünya hepimizin!!! Kayıtlı Üye Katılım 22 Temmuz 2012 Mesajlar 676 Emoji Skoru 2 Puanlar 26 Yer Konya 21 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ksb #4 ne yaptın da bıktı biraz daha açık konusursan yorum yapıcam