Iyı olur dıye bulustum gelmeyen kalmadıKaçtır aynı sapık için konu açıyorsun ne istiyorsun sen böyle bir insandan nasıl bir beklenti içindesin gerçekten aklım almıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyı olur dıye bulustum gelmeyen kalmadıKaçtır aynı sapık için konu açıyorsun ne istiyorsun sen böyle bir insandan nasıl bir beklenti içindesin gerçekten aklım almıyor
Aramaz oda hala yuzume bakabılıyor dun karsılastık baktı bnde baktım ama şok ooldumÇünkü narsist ve sizi manipule ediyor.Kendisi suçlu iken size kendinizi suçlu hissettiriyor.Bir duygusal boşluğunuzda yine yoklar sizi .Yoklar, görüşür ,bırakır, döngü devam eder.Geliştirin kendinizi biraz ve böyle adamlarla görüşmeyin.Kral Kaybederse dizisini en başından izleyin ,narsist erkek nasıl oluyor orda çok güzel işlenmiş.
Nıyet cuddı bıseyler olur ama önce tanırsın guvenırsın ama herseyın sınırı vardır yasanmazSevindim gerçekleri görmene. Kendinle oynatma. Değerini kendi belirler insan. Çamurdan mı yürümek istersin lağımdan mı karar ver.
Ha senin de niyetin günübirlik şeyler olur. Sen de onu kullanırsın. Alan razı veren razı bize ne deriz. O başka. Niyetin ciddi ise iyiyi kötüyü ayır.
Bide bakıyorIletısım kuran yok dun burda karsılastım hosuma gıtmedı hiç
Bu kadar iyi biliyorsan pratikte de uygula inşallahNıyet cuddı bıseyler olur ama önce tanırsın guvenırsın ama herseyın sınırı vardır yasanmaz
Uyguladım ztnBu kadar iyi biliyorsan pratikte de uygula inşallah
Aramaz oda hala yuzume bakabılıyor dun karsılastık baktı bnde baktım ama şok ooldum
Nıye arasınHala aramadı mi?
Nıye arasın