- 28 Kasım 2010
- 42.513
- 141.202
- 798
Ööööfff kaynana gorunumlu koca resmenhic cekeymicem defolsun gitsin nereye gittiyse.. baska kadin oldugunu dusunmuyorum, onun derdi baska bisey. ama soylemiyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ööööfff kaynana gorunumlu koca resmenhic cekeymicem defolsun gitsin nereye gittiyse.. baska kadin oldugunu dusunmuyorum, onun derdi baska bisey. ama soylemiyor.
bakicam altinda yatan derdi neymis. eften puften biseyse acisi cikar. yok mantikli biseyse bende abartmam... bi de bana burada isin cocugun ilk yaslarini gormekten onemli mi diyolar benim maasim olmasa boyle evden gittiginde ortada kalirmisim iste.
ama her seye dahil ettim onu, mobilya secimi, isim secimi, hastane secimi vs... bebek bezi reklamlarini actik hangisi en cok hosumuza gittiyse bezleri o markadan aliriz dedik o derece. gelebildigi kadar doktora goturdum, gelemediginde ultrason fotolarını gosterdim doktor ne diyosa anlattim. istiyo ki daha fazla dahil olsun. daha napiyim canim cocugu cikarip onun karnina mi koyim anlamadim, delirdi adam
dusus var ama normalda cok sik yapiyoruz o yuzden simdi gayet normal olan sayi ona yetmiyo belki. daha dikkatli oluyoruz.Cinsel hayatınızda eskiye göre büyük bir düşüş var mı? Yani doğal olarak hamilelik nedeniyle
Bende guluyorum aklima geldikce simdi :))![]()
Ayy çok güldüm bu konuya ya kusura bakma.
Sende sorun yok bacım. Herif kendi doğuracak gibi strese girmiş.
Elleme bir zaman kendi kendine düzelir bence![]()
gelmek istedi bugun izin vermedim. yarin ogrenicem bakalim.Noldu esinizin derdini öğrenebildiniz mi geldi mi eve?
Ya bu cantasini toplayim ana evine giden erkeginde hic gideri yok ya bide psikologudami varAcmicaktim normalde ama, dayanamadim actim bugun aradi, kayinvalidemlerdeymis. Eve donebilr miyim dedi gormek istemiyorum bugun seni yarin gel dedim. Ama eger agzindaki baklayi cikarmicaksan hic gelme kalan esyalarini toplar yollarim dedim. Yarin psikologuna gidicez beraber ne dusunuyo ne hissediyo konusucaz.
Ya bu cantasini toplayim ana evine giden erkeginde hic gideri yok ya bide psikologudami var![]()
Benim eşimde doğumdan önce kafayı yemişti hem panik olup korkuyorlar hem aileleri gelecek diye triplere giriyorlar nefretlik bir olay ama takma doğum biter 15 gün geçer herşey eskiye dönerGunlerdir esimle tartisiyoruz. Kendisine bi haller oldu, ozellikle tartisma cikarmaya yer ariyo gibiydi. Oturup tv izlerken, 2.ci cocugu ne zaman yapariz diye dusunuyodum ama sen istemezsin tabi simdi deyiverdi. Derin bi nefes alip gecistirdim, kizimizi bi saglikla kucagimiza alalim da, allah buyuk nasipse bakariz dedim.
Ardina, doguma annem de gelmek istiyo ama sen istemezsin benim annemi simdi dedi. Senin amacin ne, kiz olcak diye burun kivirdi hem benim bakimimi annem halletcek annen de gelmicek mi sanki sonra dedim.
'Simdi sen bunu kizimizin dugununde bile koz diye kullanirsin. Her sey senin istedigin gibi olsun zaten' diye basladi.
Aman sakin cocuga kimseyi yaklastirma, buldugumuz ismi de bosver kendin bul koy, bebek odasini benden habersiz yapsan da olur, hatta istersen doguma da gelmeyeyim ben kimim ki diye saydiriyo da saydiriyo. Omrumu yedi kac gundur. Hamile hamile oturup agliyorum her aksam. Dogumdan sonra kizimla aklina geliriz insallah, gerci mazallah patronun kizar, sen sutunu sag ben biberonla veririm falan diyo.
Ara sira eski resimlerimize bakip ic geciriyodu gizli gizli, gebe kitaplarini gorunce goz bebekleri buyuyo adam paranoyak oldu. Anlamiyorum, cocugu istediginden eminim, hatta 5 tane olsa hayir demez.
Bu ikindi de nerden aklina geldi bilmem, dogumhaneye girip girmeme konusunu gundeme getirip kavga cikardi. Girmesen olmaz mi, rahat edemem beni oyle gorme dedim vay demez olaydim.. Bagirdi cagirdi, icinde ne varsa kustu. ' Bir kac gun ayri kalalim, esyalarini topla istersen annene birakayim yalniz kalma burada' dedi. Ben de dayanamadim, topla esyalarini sen git nereye gidiyosan gozukme gozume dedim. Annenleri cagir o zaman deyip bavulunu topladi ve gitti. nereye gitti bilmiyorum. Kv buyuk ihtimalle ogrenip arar yarin bi de onla ugrasicam simdi. Annem de geldi yatiyo iceride, sinirlerim bozuldu. Aramaya niyetim yok, istiyosa o arasin.
Tabiki bu sebepten yuvami yikmicam ama o arayip dondugunde nasi davranayim, mantigimi kaybettim.
gelmek istedi bugun izin vermedim. yarin ogrenicem bakalim.