• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napicam,noluyor esime?

missburc

Ben kalender mesrebim
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2015
3.482
5.435
78
Gunlerdir esimle tartisiyoruz. Kendisine bi haller oldu, ozellikle tartisma cikarmaya yer ariyo gibiydi. Oturup tv izlerken, 2.ci cocugu ne zaman yapariz diye dusunuyodum ama sen istemezsin tabi simdi deyiverdi. Derin bi nefes alip gecistirdim, kizimizi bi saglikla kucagimiza alalim da, allah buyuk nasipse bakariz dedim.
Ardina, doguma annem de gelmek istiyo ama sen istemezsin benim annemi simdi dedi. Senin amacin ne, kiz olcak diye burun kivirdi hem benim bakimimi annem halletcek annen de gelmicek mi sanki sonra dedim.
'Simdi sen bunu kizimizin dugununde bile koz diye kullanirsin. Her sey senin istedigin gibi olsun zaten' diye basladi.
Aman sakin cocuga kimseyi yaklastirma, buldugumuz ismi de bosver kendin bul koy, bebek odasini benden habersiz yapsan da olur, hatta istersen doguma da gelmeyeyim ben kimim ki diye saydiriyo da saydiriyo. Omrumu yedi kac gundur. Hamile hamile oturup agliyorum her aksam. Dogumdan sonra kizimla aklina geliriz insallah, gerci mazallah patronun kizar, sen sutunu sag ben biberonla veririm falan diyo.
Ara sira eski resimlerimize bakip ic geciriyodu gizli gizli, gebe kitaplarini gorunce goz bebekleri buyuyo adam paranoyak oldu. Anlamiyorum, cocugu istediginden eminim, hatta 5 tane olsa hayir demez.
Bu ikindi de nerden aklina geldi bilmem, dogumhaneye girip girmeme konusunu gundeme getirip kavga cikardi. Girmesen olmaz mi, rahat edemem beni oyle gorme dedim vay demez olaydim.. Bagirdi cagirdi, icinde ne varsa kustu. ' Bir kac gun ayri kalalim, esyalarini topla istersen annene birakayim yalniz kalma burada' dedi. Ben de dayanamadim, topla esyalarini sen git nereye gidiyosan gozukme gozume dedim. Annenleri cagir o zaman deyip bavulunu topladi ve gitti. nereye gitti bilmiyorum. Kv buyuk ihtimalle ogrenip arar yarin bi de onla ugrasicam simdi. Annem de geldi yatiyo iceride, sinirlerim bozuldu. Aramaya niyetim yok, istiyosa o arasin.
Tabiki bu sebepten yuvami yikmicam ama o arayip dondugunde nasi davranayim, mantigimi kaybettim.

ay canım bana sanki o hamileymiş de hormonları çıldırmış gibi geldi:KK20: bence çok uzatmayın canım yani döndüğünde de tabi ki lafını esirgeme ama sakin sakin konuşun.. o da sanırım fazla mı fazla pimpirikli..
evet cok pimpirikli. baska cocuk istemedigimi bildigi icin buna bisey olur bana bisey olur diye kafayi bozdu.

Bu ne yahuu eşiniz çalışmıyor mu?

Emekli amcalar gibi niye herşeye karışıyor..

Tövbe tövbe
bende anlamiyorum, cok iyi bi isi var cok da mesguldur, agzinin altindakini bi ogrenebilsem ikimizde rahatlicaz ama..

Hic gulecem yoktu allahim ya yalnis alnamayin esinizi degilde bir alingan heryee kusen bir cocugu anlattiniz sanki, ayol nasil komik konusmalar yapmis esiniz oyle degrsizmi hissetiyor kendini ne
, yada cokmu boyle nayif bir erkek bende sasirdim sebeplere simdio_Osana cok dolu anladigim kadariyla o yuzden herseyde laf vurup baska manalar katiyor inslalh barisirsiniz iyice konusun gelince ilgimi istiyor birseyleremi alinmis falan

Nereye gitti yani seni birakip :KK43::KK43:

Aklima kotu birsey geldide yolunu mu yapmis ki? Yada annesi super doldurmus uzerine mi salmis anlayamadim
hic cekeymicem defolsun gitsin nereye gittiyse.. baska kadin oldugunu dusunmuyorum, onun derdi baska bisey. ama soylemiyor.

şimdilik kötü niyetli düşünüp kendini yeme canım ya bazen hepimizin kafa dinlemeye ihtiyacı oluyor.. gerçi eşinin senden yana sorunlu olduğunu düşünmüyorum yazdıklarına göre ama.. acaba annesimi alttan gazlıyor bilemedim ki
evet cok pimpirikli. baska cocuk istemedigimi bildigi icin buna bisey olur bana bisey olur diye kafayi bozdu.

bende anlamiyorum, cok iyi bi isi var cok da mesguldur, agzinin altindakini bi ogrenebilsem ikimizde rahatlicaz ama..

Eşin neden bu kadar çocuklaşmış çok mu ilgisiz kaldı ya da her şey benim istediğim gibi olsun ben ben ben gibi bi tavrın mı var? hani bu tripleri en tripli kadınlar bile yapmaz yani

Hic gulecem yoktu allahim ya yalnis alnamayin esinizi degilde bir alingan heryee kusen bir cocugu anlattiniz sanki, ayol nasil komik konusmalar yapmis esiniz oyle degrsizmi hissetiyor kendini ne
, yada cokmu boyle nayif bir erkek bende sasirdim sebeplere simdio_Osana cok dolu anladigim kadariyla o yuzden herseyde laf vurup baska manalar katiyor inslalh barisirsiniz iyice konusun gelince ilgimi istiyor birseyleremi alinmis falan
gulun gulun eger sinirm bozuk olmasa ben de gulecem delirdi resmen...dedim ya bahane ariyo tartismaya. surekli eski gunlerimizi acip duruyodu sonra kavga cikariyodu kac gundur.

Eşin neden bu kadar çocuklaşmış çok mu ilgisiz kaldı ya da her şey benim istediğim gibi olsun ben ben ben gibi bi tavrın mı var? hani bu tripleri en tripli kadınlar bile yapmaz yani
sanirim cok ilgisiz kaldi. Ama anlayisli olmasi lazim degil mi karpuz tasimiyorum ki sonucta

hic cekeymicem defolsun gitsin nereye gittiyse.. baska kadin oldugunu dusunmuyorum, onun derdi baska bisey. ama soylemiyor.
Yok baska kadin degilde belki 1 gecelik ama olmayabilirde. Onu anlardin.

Onun derdi bence annesinin doldurmasi. Arada falan kaldiysa annesine birsey diyemedi ama vicdanda yapti demek kendince o yuzden sacmalamis oyle. Sanki sen herseyi kendin yapmak istiyormuscasina...

Yok baska kadin degilde belki 1 gecelik ama olmayabilirde. Onu anlardin.

Onun derdi bence annesinin doldurmasi. Arada falan kaldiysa annesine birsey diyemedi ama vicdanda yapti demek kendince o yuzden sacmalamis oyle. Sanki sen herseyi kendin yapmak istiyormuscasina...
doktorumuz cinselligi yasaklamadi, 6 aylik oldum ama karnim hala kucucuk o konuda bi sikintimiz yok. Annesi mi doldurdu bilmem isin gercegini ogrenmeden kv aramak istemiyorum cunku cok fena kavga cikaririm

sanirim cok ilgisiz kaldi. Ama anlayisli olmasi lazim degil mi karpuz tasimiyorum ki sonucta

Ay ne bileyim doğumuna daha varmış doktorlar belli bir aya kadar cinselliğe bile ok diyo bence ilgisiz bırakma.. erkeklerin en korktuğu şey çocuktan sonra bi kenara atılmak o yüzden evlenmeye yanaşmıyolar yazık vala üzülüyorum ben

Seni bebeginden kiskaniyor :KK70::KK70::KK70:
Sanirim oyle, deli mi ne benim kocam :KK47:
şimdilik kötü niyetli düşünüp kendini yeme canım ya bazen hepimizin kafa dinlemeye ihtiyacı oluyor.. gerçi eşinin senden yana sorunlu olduğunu düşünmüyorum yazdıklarına göre ama.. acaba annesimi alttan gazlıyor bilemedim ki
alttan gazliyosa dogumdan sonra sacini basini yolucam o kadinin az kaldi

Ay ne bileyim doğumuna daha varmış doktorlar belli bir aya kadar cinselliğe bile ok diyo bence ilgisiz bırakma.. erkeklerin en korktuğu şey çocuktan sonra bi kenara atılmak o yüzden evlenmeye yanaşmıyolar yazık vala üzülüyorum ben
cinsellik konusunda degil canim ona devam, onun istedigi ilgi evde hep ona sarilayim, kucagina yatayim, masaj yapayim tatlilar yapayim vs. e onlari da yapamiyorum su siralar surekli bi uyku hali ve yorgunluk zaten calisiyorum.

gulun gulun eger sinirm bozuk olmasa ben de gulecem delirdi resmen...dedim ya bahane ariyo tartismaya. surekli eski gunlerimizi acip duruyodu sonra kavga cikariyodu kac gundur.
Canim valla seni uzmek istemedim ama esinin konusmalari tepkileri beni guldurdu yoksa uzucu yani insan anlam veremiyo neden boyle birden degisir insan diye vallahi bahanemi aramis baska seylermi var yoksa gercekten kafasimi birseylere bozulup sacmalamaya vurmus nedim umarim cozersiniz:KK39:

Bişeyler biriktirmiş olabilir mi ? Konuşmadan anlayamazsın. Bence açık açık güzel bir dille sor. Ben olsam öyle yapardım.

Canim valla seni uzmek istemedim ama esinin konusmalari tepkileri beni guldurdu yoksa uzucu yani insan anlam veremiyo neden boyle birden degisir insan diye vallahi bahanemi aramis baska seylermi var yoksa gercekten kafasimi birseylere bozulup sacmalamaya vurmus nedim umarim cozersiniz:KK39:
yok canim uzulmedim,cok komik seyler yapiyo su zamanlarda. Esimin sevmedigim huyu, anlatmaz icine atar sonra bana olan oluyo.

Back
X