• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napicam,noluyor esime?

evet cok pimpirikli. baska cocuk istemedigimi bildigi icin buna bisey olur bana bisey olur diye kafayi bozdu.

bende anlamiyorum, cok iyi bi isi var cok da mesguldur, agzinin altindakini bi ogrenebilsem ikimizde rahatlicaz ama..
Sana vr bebege bisey olacak diye korkuyorsa nasil sizi birakipta gidebiiliyor ? Erkekelri anlamak gercekten cok zorr. Kavga etmek icin elinden gelenin hepsini yapiyorlar ama yanlis zamanlama . ben hamileyken esimin soledigi hicbi davranisi ve sozu unutmadim.. Cok hassas bir donem sakin olun .su akar yolunu bulur úzulmeyin.. Allah kucaginiza almayi nasip etsin ..

Regl dönemindeki kadın gibi eşin valla o_O
Acaba içten içe çocuk olunca onu ihmal ettiğin ikinci planda bıraktığın hissine falan mı kapıldı ki ?
Sanirim. Cunku benim ilgim eksilince sudan cikmis baliga donen bi adam.

Sana vr bebege bisey olacak diye korkuyorsa nasil sizi birakipta gidebiiliyor ? Erkekelri anlamak gercekten cok zorr. Kavga etmek icin elinden gelenin hepsini yapiyorlar ama yanlis zamanlama . ben hamileyken esimin soledigi hicbi davranisi ve sozu unutmadim.. Cok hassas bir donem sakin olun .su akar yolunu bulur úzulmeyin.. Allah kucaginiza almayi nasip etsin ..
simdi sinir stres bana yasak olmasa. onu mahvetmistim ama tansiyonun yukselir gobek bagi kopar dedi doktor. ben herkesi dogumdan sonraya havale ettim...

simdi sinir stres bana yasak olmasa. onu mahvetmistim ama tansiyonun yukselir gobek bagi kopar dedi doktor. ben herkesi dogumdan sonraya havale ettim...

Evet kesinlikle sen suanda herzaman kibden daha sakin olmalisin... Daha guclu olmalisin .. Ufacik bebisin icin ... Uzulmeye degmez.. Erkekler bebek dogdyktan sonra baba oluyorlar biz ise hamile oldugumuzu anladigimizda anne oluyoruz.. Esiniz daha bunu ablayamamis olabilir ... Suanda size bisey olsa eminim cok uzulur kendini suclar.. Siz ona git dediginiz icin gururuna yedirrmeis gitmisdir ama ici icini yiyordur.. Aldatma vs yorumlari yapilmis takilmayin en iyi siz tanirsiniz esinizi.. Kayinvalideniz in doldurdugunu dusunuyorsaniz dogumdan sonra uyarirsiniz... Esiniz eve dondugunde ona zor gunlet gecirdiginizi tansiyonunuzun yukseldigini mide bulantilarinizin oldugunu sancilandigini vs soyleyin .. Biraz muhasebe yapsin ve sizi uzmesin.. Eminimki işe yarar..

Evet kesinlikle sen suanda herzaman kibden daha sakin olmalisin... Daha guclu olmalisin .. Ufacik bebisin icin ... Uzulmeye degmez.. Erkekler bebek dogdyktan sonra baba oluyorlar biz ise hamile oldugumuzu anladigimizda anne oluyoruz.. Esiniz daha bunu ablayamamis olabilir ... Suanda size bisey olsa eminim cok uzulur kendini suclar.. Siz ona git dediginiz icin gururuna yedirrmeis gitmisdir ama ici icini yiyordur.. Aldatma vs yorumlari yapilmis takilmayin en iyi siz tanirsiniz esinizi.. Kayinvalideniz in doldurdugunu dusunuyorsaniz dogumdan sonra uyarirsiniz... Esiniz eve dondugunde ona zor gunlet gecirdiginizi tansiyonunuzun yukseldigini mide bulantilarinizin oldugunu sancilandigini vs soyleyin .. Biraz muhasebe yapsin ve sizi uzmesin.. Eminimki işe yarar..
Aldattigini asla dusunmuyorum. Baskasina asik olsa bosanma davasi acardi, biz cok net insanlariz. Hem benim esim cok saf, aldatsa sucluluk duyar gozlerini kacirirdi.

Bebeginize olacak ilginizi daha dogmadan kiskanmaya baslamis gibi gorunuyor bence. İnşaAllah boyledir ve daha buyuk bir sorun yoktur icinde beklettigi. Allah yardimciniz olsun bebeginizi saglikla kucaginiza alin inşaAllah. :KK200:

bırakma tabiki nrolursa olsun hamile bi kadın yalnız bırakılmamalı.

şimdi yanında olmuycaksa nezaman olacak

bebişi her sevdiğinde hatırlat bunu
bakicam altinda yatan derdi neymis. eften puften biseyse acisi cikar. yok mantikli biseyse bende abartmam... bi de bana burada isin cocugun ilk yaslarini gormekten onemli mi diyolar benim maasim olmasa boyle evden gittiginde ortada kalirmisim iste.

Ya bir hatanız demiyelimde onun alındığı birsey olmustur böyle yüzünüze vurnaya calisiyordur. Nazikce konusun bilmeden birseymi dedim noldu bak hamileyim üzmeyelim birbirinizi diye. Borde galiba ben yapayim edeyim ben bilirim diyen bor tipsiniz farkinda degilsiniz

Ya bir hatanız demiyelimde onun alındığı birsey olmustur böyle yüzünüze vurnaya calisiyordur. Nazikce konusun bilmeden birseymi dedim noldu bak hamileyim üzmeyelim birbirinizi diye. Borde galiba ben yapayim edeyim ben bilirim diyen bor tipsiniz farkinda degilsiniz
Cocukla ilgili her karari birlikte aldik. İlgi eksikligini hazmedemedi

Bence esin sana psikolojik baskı yapıyor. Hemde bilinçli. Böyle sitemlerle sana istediklerini yaptıracak. Kısaca bende söz hakkı istiyorum diyor. Büyük ihtimal birileriyle bu konuları konuştu ve seni haksız buluyor. Diye düşünüyorum arkadaşım.

Ayyyh bu ne ya 5 yaşında çocuk sanki.
Eşiniz garip bir çeşit bilemedim bana ne bana ne ben oynamıyorum diyip hamile bir kadını yalnız bırakıp gitmiş!!!

Gunlerdir esimle tartisiyoruz. Kendisine bi haller oldu, ozellikle tartisma cikarmaya yer ariyo gibiydi. Oturup tv izlerken, 2.ci cocugu ne zaman yapariz diye dusunuyodum ama sen istemezsin tabi simdi deyiverdi. Derin bi nefes alip gecistirdim, kizimizi bi saglikla kucagimiza alalim da, allah buyuk nasipse bakariz dedim.
Ardina, doguma annem de gelmek istiyo ama sen istemezsin benim annemi simdi dedi. Senin amacin ne, kiz olcak diye burun kivirdi hem benim bakimimi annem halletcek annen de gelmicek mi sanki sonra dedim.
'Simdi sen bunu kizimizin dugununde bile koz diye kullanirsin. Her sey senin istedigin gibi olsun zaten' diye basladi.
Aman sakin cocuga kimseyi yaklastirma, buldugumuz ismi de bosver kendin bul koy, bebek odasini benden habersiz yapsan da olur, hatta istersen doguma da gelmeyeyim ben kimim ki diye saydiriyo da saydiriyo. Omrumu yedi kac gundur. Hamile hamile oturup agliyorum her aksam. Dogumdan sonra kizimla aklina geliriz insallah, gerci mazallah patronun kizar, sen sutunu sag ben biberonla veririm falan diyo.
Ara sira eski resimlerimize bakip ic geciriyodu gizli gizli, gebe kitaplarini gorunce goz bebekleri buyuyo adam paranoyak oldu. Anlamiyorum, cocugu istediginden eminim, hatta 5 tane olsa hayir demez.
Bu ikindi de nerden aklina geldi bilmem, dogumhaneye girip girmeme konusunu gundeme getirip kavga cikardi. Girmesen olmaz mi, rahat edemem beni oyle gorme dedim vay demez olaydim.. Bagirdi cagirdi, icinde ne varsa kustu. ' Bir kac gun ayri kalalim, esyalarini topla istersen annene birakayim yalniz kalma burada' dedi. Ben de dayanamadim, topla esyalarini sen git nereye gidiyosan gozukme gozume dedim. Annenleri cagir o zaman deyip bavulunu topladi ve gitti. nereye gitti bilmiyorum. Kv buyuk ihtimalle ogrenip arar yarin bi de onla ugrasicam simdi. Annem de geldi yatiyo iceride, sinirlerim bozuldu. Aramaya niyetim yok, istiyosa o arasin.
Tabiki bu sebepten yuvami yikmicam ama o arayip dondugunde nasi davranayim, mantigimi kaybettim.
Karıları regl iken regl, hamile iken hamile olup tribal enfeksiyon olan adamların hepsini bir odaya koyup yakmak istiyorum.Bi erkekliğinizi bilin ve siz de regl ya da hamile olmayın bee :KK11:

Back
X