• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napiCam şimdi

Valla hata sizde, kendi maddi imkanlarınıza güvenmiyorduysanız hiiiç kalkışmayacaktınız böyle işlere.. Kimseye güven olmaz.

Kadın ödemiş mecbur olmadığı halde. Bundan sonrada ödemicem demiş. Ona mı güvendin yani? Verir vermez kendi bilceği iş

Niye annenize, babaniza güvenerek kredi cekiyorsunuz ki. Belki kadininda kendine göre yeni bir ihtiyaci cikti.

Kizlarr babam para verdi ve kredi cekti bizde ev aldik dogal olarakk kirami verseydim kaynannm da dedi esimn babasi mefatt etti kaynanm isin kotusu esimn parasini vermiyo babasi ayda 400 500 bnm paramdan ogluma ver demis kaynanm calisiyo kayn babamdan maasni aliyolar grumcm calisiyo ev kira degil biyerden kira aliyolar kii ben gene istemm benm sinirime giden cektik basta baban bu kadar yardm etti bnde ayda 500 babannin parasindan verm dedi dun aksam artik vermicem demis bi anne bunu evladina yapamaz yarn kredi var ve hic mi dusunmez bunlarn yarin kredi gunu nerden bulurlar bole anne yern dibine batsin benm anem babam da bole yapiyosa onlarida bildigi gbi yapsn bu yapilmaz di inann

M. Hb

Kizlarr babam para verdi ve kredi cekti bizde ev aldik dogal olarakk kirami verseydim kaynannm da dedi esimn babasi mefatt etti kaynanm isin kotusu esimn parasini vermiyo babasi ayda 400 500 bnm paramdan ogluma ver demis kaynanm calisiyo kayn babamdan maasni aliyolar grumcm calisiyo ev kira degil biyerden kira aliyolar kii ben gene istemm benm sinirime giden cektik basta baban bu kadar yardm etti bnde ayda 500 babannin parasindan verm dedi dun aksam artik vermicem demis bi anne bunu evladina yapamaz yarn kredi var ve hic mi dusunmez bunlarn yarin kredi gunu nerden bulurlar bole anne yern dibine batsin benm anem babam da bole yapiyosa onlarida bildigi gbi yapsn bu yapilmaz di inann

M. Hb
basta guvenmiyecekdiniz valls esin kayinvalidenle bir sekilde konussun duygu sonurusumu yapar artik yada yuzumu goremezsinmi desin onu bilemiycem gerci bunlarda ise yararmi orasi mechul bide bu uzun vadeli kredi basta ayaginiz yorgana gore uzatacaktiniz. BU DEVIRDE BABANA BILE GUVENME DEMISLER

SüKüR babama sonunA kaDaR guveniyoRum her baba icin gecerli degildir o soz bundan sonrA guvenmiycem biri vArsa oda kaynannm ben nerden bileyim onun yari yolda borakCani babam ailem bizee insanlari yari yolda birakilmaz i terbiye ahlak vermis bizde insan yari yolda birakilmaz ben nerden bileyim bole seyler gormedigim dwn hic aklma bile gelmedi esimdw guven miyelim faln vermz demedii ne bileyim yaa ee iste hayatmda gormedigim sylwri yasiyoRumm

Zaten millete güvenerek iş yapmamalıydınız. Yerinizde olsam eşimle olayı konuşur altında başka bir sorun var mı diye bakardım. Yoksa da evi satar borcu kapatır birikim yapar sonra ev alırdım.

Back
X