- 7 Kasım 2014
- 659
- 400
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşine bu olayı anlatMerabalar en buyuk derdim ben 3 senelik evliyim 2 yasnda bi kizm var vs mesele 1 sene once babm bana 80 milyar para verdi ev almam icin 50 milyarda kredi cekti bana esim ayda 2milyar odesin dye kaynanm 500 tl veriyodu bz 1bucuk milyar veriyoduk kaynanmn da madii gucu cokk kuvvetlii her neyse mesele yarn kredi gunu bugun kaynanm aradi ben artk daha para faln vermiycm nerden bulursan bul zirnik yok dedi bi dava kavga tartsma hic olmadi. Aradi ve bunlari dedi kizlar bn simdi napicam nasl verzz bu parayii 1 bucugu verrkn zorlukla veriyodukk 2 nasl vericemm azda yok kredi bitmesine 5 sene varr![]()
baskasına guvenıp yola çıkarsanız sonuc bu olur canım , zaten maddı gucu yerınde dıyorsun kv ıcın o gonullu olsaydı sıze pesınat ıcın para verırdı..Merabalar en buyuk derdim ben 3 senelik evliyim 2 yasnda bi kizm var vs mesele 1 sene once babm bana 80 milyar para verdi ev almam icin 50 milyarda kredi cekti bana esim ayda 2milyar odesin dye kaynanm 500 tl veriyodu bz 1bucuk milyar veriyoduk kaynanmn da madii gucu cokk kuvvetlii her neyse mesele yarn kredi gunu bugun kaynanm aradi ben artk daha para faln vermiycm nerden bulursan bul zirnik yok dedi bi dava kavga tartsma hic olmadi. Aradi ve bunlari dedi kizlar bn simdi napicam nasl verzz bu parayii 1 bucugu verrkn zorlukla veriyodukk 2 nasl vericemm azda yok kredi bitmesine 5 sene varr![]()
Cnm benm babam 80 milyar verdi eve grmeyip napsaydimm harcanp gderdi o para eve yatirdm bende yanii bide geri kalaninida babm cekti zate kaynanm veririm dedi basta simdi vermiyo benm babm neden yardm edyo peki ayda 500 bizm icin de degil torunu icin versin maddi durumuda var yabanci degil yani oglu torunuuBilemedim. Ben kv olsam hic bu ise girmezdim size destek saglamazdim.
Maddi durumum iyi olabilir ama yinede ben calisiyim baskalari yesin, oyle dunya yok.
Adamin zoruna gider.
Ayrica neden borc batagina battiniz 3 senelik evliyken? Ev cokmu lazimdi?
Su an hayatinizin baharinda kocanizla gezmek eglenmek varken aynende boyle baskasina muhtac yasarsiniz. Kemerleri sikmak zorunsa kalirsinz.
Kirada oturuyum ama giyiyim yiyim gezip tozuyum kocamla hayatimi yasiyim.
Cnm benm babam 80 milyar verdi eve grmeyip napsaydimm harcanp gderdi o para eve yatirdm bende yanii bide geri kalaninida babm cekti zate kaynanm veririm dedi basta simdi vermiyo benm babm neden yardm edyo peki ayda 500 bizm icin de degil torunu icin versin maddi durumuda var yabanci degil yani oglu torunuu
Cnm o zman basta girmicekti veremicm dcektii bole yari yolda dusmann birakilmazzBabanizda mecbur degil buna. Yapmis o baska. Eyvallah. Iyi babaymis. Ama baban yapti diye kv dende bekleyemezsin. Durumu iyiyse iyi, kendi didindi kazandi. Durumu iyi diye dagitmasimi lazim.
Bi ara keyfine geldi verdi simdide vermiyor. Mecbur degil.
Cnm o zman basta girmicekti veremicm dcektii bole yari yolda dusmann birakilmazz
simdiye kadar kimseden bedava igne ucu gormemis biri olarak verecek bir cevap bulamadim