• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napiCam şimdi

Tas elden tarak elden hanım hamama gidiyor olmuş bu.
Evin acelesi neydi bilmem ancak insan yükü ağırdır. Karşı tataf taşı taşı nereye kadar diye düşünmüş olabilir.
Keşke kendi cebinize göre hareket etseydiniz.
Bankayla görüşün vadeyi uzatıp taksitleri düşürün.

Ya kaynana da alt tarafı 500 lira veriyormuş öğrenci kredisi bile aylık 350 lira. Kıskançlığından yapmış, insan kendi oğlu hatrına verir pis fesat.
Valla konu sahibi çocuğu bahane edip evde oturma sen de kusura bakmayacaksın artık. Annen falan baksın yarı zamanlı bile olsa gir çalış ya da kredini yapılandır. Bir de bari şu borçlar bitmeden 2.çocuğu yapma.

Siz bişey yapmayacaksınız..
Eşiniz halledecek..
Siz ve aileniz yeteri kadar yapmışsınız zaten..

eşine söyle bi annesiyle konuşsun durduk yere söylememiştir heralde...eğer bi düzelmede olmazsa mbankaya gidin kredi düzenlemesi yapın...

Merabalar en buyuk derdim ben 3 senelik evliyim 2 yasnda bi kizm var vs mesele 1 sene once babm bana 80 milyar para verdi ev almam icin 50 milyarda kredi cekti bana esim ayda 2milyar odesin dye kaynanm 500 tl veriyodu bz 1bucuk milyar veriyoduk kaynanmn da madii gucu cokk kuvvetlii her neyse mesele yarn kredi gunu bugun kaynanm aradi ben artk daha para faln vermiycm nerden bulursan bul zirnik yok dedi bi dava kavga tartsma hic olmadi. Aradi ve bunlari dedi kizlar bn simdi napicam nasl verzz bu parayii 1 bucugu verrkn zorlukla veriyodukk 2 nasl vericemm azda yok kredi bitmesine 5 sene varr:KK43:
eşine bu olayı anlat

Merabalar en buyuk derdim ben 3 senelik evliyim 2 yasnda bi kizm var vs mesele 1 sene once babm bana 80 milyar para verdi ev almam icin 50 milyarda kredi cekti bana esim ayda 2milyar odesin dye kaynanm 500 tl veriyodu bz 1bucuk milyar veriyoduk kaynanmn da madii gucu cokk kuvvetlii her neyse mesele yarn kredi gunu bugun kaynanm aradi ben artk daha para faln vermiycm nerden bulursan bul zirnik yok dedi bi dava kavga tartsma hic olmadi. Aradi ve bunlari dedi kizlar bn simdi napicam nasl verzz bu parayii 1 bucugu verrkn zorlukla veriyodukk 2 nasl vericemm azda yok kredi bitmesine 5 sene varr:KK43:
baskasına guvenıp yola çıkarsanız sonuc bu olur canım , zaten maddı gucu yerınde dıyorsun kv ıcın o gonullu olsaydı sıze pesınat ıcın para verırdı..
şahsen benım kv mın bır kuru maası var asla maddı bırsey beklemem, annemler ev alırsak dıye pesınat verecekler, ama kredı ısını kendım halledecegım odeyebılecegım kadarını cekıp ona göre ev almayı dusunuyorum.
keşke sızde oyle yapsaydınız. şu durumda yapılandırma yapın, faızı artar ama aylık odemenız duser.

İki çözüm var, krediyi tekrar yapılandırmak ya da sizin de çalışmanız.

Herkesin çocuğu var, kaldı ki sizinki süt çocuğu değil çalışabilirsiniz.

Bilemedim. Ben kv olsam hic bu ise girmezdim size destek saglamazdim.
Maddi durumum iyi olabilir ama yinede ben calisiyim baskalari yesin, oyle dunya yok.
Adamin zoruna gider.

Ayrica neden borc batagina battiniz 3 senelik evliyken? Ev cokmu lazimdi?
Su an hayatinizin baharinda kocanizla gezmek eglenmek varken aynende boyle baskasina muhtac yasarsiniz. Kemerleri sikmak zorunsa kalirsinz.
Kirada oturuyum ama giyiyim yiyim gezip tozuyum kocamla hayatimi yasiyim.
Cnm benm babam 80 milyar verdi eve grmeyip napsaydimm harcanp gderdi o para eve yatirdm bende yanii bide geri kalaninida babm cekti zate kaynanm veririm dedi basta simdi vermiyo benm babm neden yardm edyo peki ayda 500 bizm icin de degil torunu icin versin maddi durumuda var yabanci degil yani oglu torunuu

Cnm benm babam 80 milyar verdi eve grmeyip napsaydimm harcanp gderdi o para eve yatirdm bende yanii bide geri kalaninida babm cekti zate kaynanm veririm dedi basta simdi vermiyo benm babm neden yardm edyo peki ayda 500 bizm icin de degil torunu icin versin maddi durumuda var yabanci degil yani oglu torunuu

Babanizda mecbur degil buna. Yapmis o baska. Eyvallah. Iyi babaymis. Ama baban yapti diye kv dende bekleyemezsin. Durumu iyiyse iyi, kendi didindi kazandi. Durumu iyi diye dagitmasimi lazim.
Bi ara keyfine geldi verdi simdide vermiyor. Mecbur degil.

Babanizda mecbur degil buna. Yapmis o baska. Eyvallah. Iyi babaymis. Ama baban yapti diye kv dende bekleyemezsin. Durumu iyiyse iyi, kendi didindi kazandi. Durumu iyi diye dagitmasimi lazim.
Bi ara keyfine geldi verdi simdide vermiyor. Mecbur degil.
Cnm o zman basta girmicekti veremicm dcektii bole yari yolda dusmann birakilmazz

5 yıl her ay 500 birine güvenerek borca girilmemeli bence, eşler kendi maaşlarına göre borca girmeli
Baban nakit vermiş onda sıkıntı yok ta banka borcu sıkıntıdır her zaman

Durduk yere neden zırnık koklatmam dediki ? ne alaka !!
Yani zamanında verirken size boğazınamı yapıştınız bize 500 tl ver diye ,hayret bişey gerçekten !
Gidin kredinizi yapılandırın yapacak birşey yok bu durumda ,biraz fazla faiz ödersin maalesef,
Dünyanın sonu değiL,bundan sonrada babanız dahi olsa güvenerek iş yapmayın,
Ayağınızı yorganınıza göre uzatın,

Bir arkadaşım telefon faturalarım, evin aidatları birikti vs. zor durumdayım dedi ve hatırı sayılır miktarda borç verdim. Kendi imkanlarımdan kısarak yaptım bunu. Aradan uzun bir süre geçti. Bu süre içinde bir bakıyorum arkadaşım saçına röfle yaptırmış, bir bakıyorum kollarına lazer epilasyon yaptırmış, özel elbise alıp İzmir'e düğüne gitti. Ben maaşımdan kesilecek diye izin kullanamazken onun bu şekilde rahat harcamaları o kadar zoruma gidiyor ki.. Onun hayat standartları düşmesin diye benimki düştü. Kızgınım, kırgınım, o yüzden kayınvalidenizle empati kurabiliyorum az çok.

Eşinle konuş canım sıkıntı nedir bi öğrensin, durup dururken çat kapı kesmesi hoş değil

Back
X