napıcam :/

kardeşim de dahil olmak üzere yeni neslin iyi bi sopaya ihtiyacı var anlaşıldı, daha çocuk olmadan küçük kadınlar küçük adamcıklar olma derdindeler, bu ukalalık bu pişkinlik bu seviyesizlik ancak osmanlı tokadıyla gider herhalde

sen benim kimim oluyosunda benim hakıımda böle konuşuyosun

sanırım bu aşktan öte bi zaaf ve alışkanlık, bence bu duruma bi son vermelisin, kimsenin oyuncağı değiliz kadınlar olarak:34: bence ne aşk ne sevgi bu bi zaaf.. bi an önce kurtul bu alışkanlıktan

sanırım bu aşktan öte bi zaaf ve alışkanlık, bence bu duruma bi son vermelisin, kimsenin oyuncağı değiliz kadınlar olarak:34: bence ne aşk ne sevgi bu bi zaaf.. bi an önce kurtul bu alışkanlıktan

zaten bencede aşk değil diyorum kendime alışkanlık dediğin gibi zaten bu sayfadaki bir kaç abla sayesinde kendime güvenim geldi Allah razı olsun sizden sağolun

zaten bencede aşk değil diyorum kendime alışkanlık dediğin gibi zaten bu sayfadaki bir kaç abla sayesinde kendime güvenim geldi Allah razı olsun sizden sağolun

böyle adamlar yüzünden değerini düşürme canım , değmeyen bi adammış ki ayrılığınızda kafa dinleyeceğine başka kızlarda bulmuş kendisini:31:
inşallah kurtulursun bi an önce:29:

karsındaki kisi kac yasında acaba?
sen affettiğin için dönebileceğini biliyor.. şaşırt onu o zaman ve kendinle ilgilen

Linaas esip gürlüyosun ama büyüklerinin tavsiyelerini gözardı edip onlarla ağız dalaşına girmen doğru değil.Sorduğun sorunun cevabı çok açıkken halen daha napıcam bilmiyorum demeni hayretle karşıladık,bu nedenle bazı üyelerden aşırı tepkiler alıyosun ve aslında bu tepkiler onların senin uğradığın haksızlığa da tepkileri yani seni düşündükleri için yazıyolar.Halen ne yapıcam diye bi soru ile geliyosan sorun var demektir.Şİmdi seviyoum napiym diyceksin ama o belli ki seni sevmiyo tatlım.Nasıl olucak!!!Bizim de sevenleri ama sevmediklerimiz olmuştur.Sevdğimiz ama karşılık göremediğimiz de olmuştur ancak böyle bir durumda yapılması gereken tadında bırakmaktır.Öyle güzel bi yaştasın ki bunlarla kaybedicek vaktin yok.İna 10 yaşından beri aşk acıları çektiğine inanmak bile güç :D Yani o yaşlarda da kızlarla erkekler arasında ilk hoşlanmalar başlayabilir ama aşk acısı olması için daha farklı bir bağlılık gerekiyo sanırım.Yine de yazdıklarında ciddiysen bence boşver,çünkü seviyor ama sevilmiyorsun ve belki de ilk aşk deneyimini böyle olumsuz bir örnekle yaşayarak erkeklere olan güvenini zedeliyosun.Bu da ilerde karşına senin değerini bilen biri çıktığında onu doğru değerlendirememene neden olabilir.

Peki siz kendinizi böyle bir muameleye mi layık görüyorsunuz? sizin değeriniz bu kadar mı? siz kendinize değer vermezken karşınızdaki adam mıdeğer verecek?
gerçeğin farkındasınız ve bu yüzden kızıyorsunuz herkese.
adamda adam olsa bari.abaza bi ergen işte...
Kalbinizee söz geçiremeyeceğiniz daha birçok adamla karşılaşacaksınız merak etmeyin.ilerde bu benim eski sevgilimdi demekten bile utanacağınız tiplerden uzak durun.Sizi tanımadan bile hak ettiğinizin bu olmadıgına inandırmaya çalışıyoruz sizi.Herkes hak ettiğini yaşar.sizin hak ettiğiniz bu ise yaşayın...

linasss,
yaşın 17, buraya üye olup fikir almak istemiş olabilirsin ama sana doğru dürüst cevap verenlere sanki yaşıtlarınmış gibi yazamazsın, senden büyüklere saygılı olmalısın.

Yorum yapanlar,
konuyu açan ister 17 yaşında bir kız olsun ister olgun bir kadın, aynaya bak yüzüne tükür, miden kaldırıyor gibi rencide edici, aşağılayıcı yorumlar yazamazsınız.
İnsanlar hayatlarıyla ilgili her konuyu burada paylaşabilir, akıl danışabilir, bu sizlere insanların özellerini didikleme, hak ediyor mantığı güderek aşağılama hakkı vermez.

Back
X