• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napicam

napmaliyim

• cabalamali miyim

OY: 0 0,0%
  • beklemeli miyim

OY: 11 100,0%

• Ankete Katılan
    11

senooo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2014
457
544
123
1 yıllık bi ilişkim var sevgilim çok baskıcı beni 8 defa terk etmişti ama ocak ayından beri iyiyiz sürekli kavga ediyoruz 1 aydır ilişkiyi ben ayakta tutmaya çalıştım her seyime karisiyo tenefuste kapinin onune cikmami bile istemiyo ben bu tür şeylere gelemem ama sevdiğim için hep göz yumdum twitter hesabım vardı ve vazgecemiycegim tek sosyal agdir kapattı bende diğer hesabima arada sırada giriyodum ama ona bunu soylememistim bana hem istediğini yaptiriyo hemde kötü davraniyodu herkesin içinde bagirmalar falan işte bu twitter hesabimi bulmuş bitti falan dedi bir sürü laf saydı yine baristik her neyse dün ben o hesabı da kapattım snapchat açtım onu da sildirdi sildim sonra sende yükle snapchati dedim silmemismiydin sil onu falan dedi ben tavır yaptım ama yükledim sonuçta her dedigine susmaktan yorulmustum artık whatsapp hesabını sildi sonra snapi yeniden yukledigimi gördü biliyodum burda oldugunu falan dedi evlenicek kiz değilsin bu sitelere girerek anladım dedi ben sacmaliyosun dedim kapatalım bu konuyu dedim guvenimi kirdin dedi sen benimkini 8 kez kirdin ama hep affettim dedim ağır laflar söyledi ben yine cabaladim sizce daha fazla cabalamali miyim bu ilişkide hep ilk adımı ben attım suçsuz olsam bile sizce suçlu muyum beklemeli miyim yoksa üstüne düşmeye devam mı etmeliyim?

suçlu muyum ben hala onu anlamıyorum o beni suçlu durumuna düşürdü kendimi suçlu hissettiriyo :(

Senin universiteye odaklanip, gelecegin icin destek veren bir sevgikiye ihtiyacin var. 8 kere terkeden birine degil. Yol ver ve kendi hayatini dusun biraz.
terk ettiğinde sevmiyodu ama sevdikten sonra bayağı iyiydik sorun anılar. anılar olmasa inan kafama takmam ama birde her gün gözümün önünde olucak

Sizin iliski baya yalama olmus artik, bitirmenin zamani gelmis gecmis, tatlim bu adamdan sana hayir gelmez, ayrica daha lisedesin, lisedeki erkekler olgunlasmamis cocuksu oluyorlar neden tutup da sevgil olursunuz ki! Onunde kocaman bir universite sinavin var neden boyle seylerle vakit kaybediyosun, lisedeki erkeklerden bir sey cikmaz yavrucum, sadece zaman kaybi

Lisedesin ve cok sacma bi ilişki o kapattırıyo sen acıyorsun falan. Böyle şeyler bana çok saçma geliyo ya. Güven olmayınca zaten sevgi olmaz. Güvendiğin insanı seversin. Sen derslerine bak üniversiteyi kazan kimbilir daha kimler çıkacak karşına. Bir ayrıl bir barış öyle aşk sevgi olmaz

Anketi görünce güldüm:KK45: Ayrılmalı mıyım seçeneği neden yok yavrum? Çünkü yapman gereken ayrılmak. Üniversite okumayı düşünmüyor musun?

Back
X