- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.939
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıllık bi ilişkim var sevgilim çok baskıcı beni 8 defa terk etmişti ama ocak ayından beri iyiyiz sürekli kavga ediyoruz 1 aydır ilişkiyi ben ayakta tutmaya çalıştım her seyime karisiyo tenefuste kapinin onune cikmami bile istemiyo ben bu tür şeylere gelemem ama sevdiğim için hep göz yumdum twitter hesabım vardı ve vazgecemiycegim tek sosyal agdir kapattı bende diğer hesabima arada sırada giriyodum ama ona bunu soylememistim bana hem istediğini yaptiriyo hemde kötü davraniyodu herkesin içinde bagirmalar falan işte bu twitter hesabimi bulmuş bitti falan dedi bir sürü laf saydı yine baristik her neyse dün ben o hesabı da kapattım snapchat açtım onu da sildirdi sildim sonra sende yükle snapchati dedim silmemismiydin sil onu falan dedi ben tavır yaptım ama yükledim sonuçta her dedigine susmaktan yorulmustum artık whatsapp hesabını sildi sonra snapi yeniden yukledigimi gördü biliyodum burda oldugunu falan dedi evlenicek kiz değilsin bu sitelere girerek anladım dedi ben sacmaliyosun dedim kapatalım bu konuyu dedim guvenimi kirdin dedi sen benimkini 8 kez kirdin ama hep affettim dedim ağır laflar söyledi ben yine cabaladim sizce daha fazla cabalamali miyim bu ilişkide hep ilk adımı ben attım suçsuz olsam bile sizce suçlu muyum beklemeli miyim yoksa üstüne düşmeye devam mı etmeliyim?
yasayinca saymaya gerek kalmiyo düzgünce yorum yapar mısın kimsenin acisini kucumseme
ozguven geldi valla sagolCabalamani gerektirecek bi durum yok. Sacma sapan bi insan anladigim kadariyla. Zaten lisedeki askiyla evlenen o kadar az insan var ki. Simdi uzuluyosun ama universiteye gittiginde aklina bile gelmeyecek ne salakmisim diceksin. Suclu falan da degilsin bacak kadar cocuk adam olmusta sana karisiyor.
biraz uzak kalmak bencede iyi gelebilir ama her gun gormiycek olsak iyi hissedebilirim okuldan dolayi her gun goruyorum geri doner mi onu dusunuyorumTatlım bazen ilişkilerde kendini geri çekmen gerekir sürekli iliskiye yogunlasmak nefes almanızı engeller bence kendinize zaman taniyin sende bu arada kendi okulunla ilgilen dönecekse de sürekli geçmişin ortaya çıktığı değil de yeni bir başlangıç yapın :)
her dedigini yaptığım için bikkinlik geliyo bende bi süre sonra istediğimi yapmak istiyorum hem emir verip hem kotu davranmasa yapmazdim ama dediklerini yapmama rağmen bana ters davrandı bende madem öyle aramiz duzelmiycekse niye kapalı dursun ki dedim hareketleri duzelseydi ben kapattiktan sonra acmazdim kitatlım yaşın daha çok küçük anladığım kadarıyla. neyse madem seviyorsun neden dediğini yapmıyorsun. adam sana hesaplarını sil demiş sen silip tekrar yüklemişsiin. onu da geçtim ilişkiniz pek sağlıklı durmuyor hatta hiç saplıklı değil. çocuk senin açığını yakalamaya çalısıyor gibi bilemiyorum. umarım ilişkinizi gözden geçirerek doğru karar verebilirsin. şunu da söyleyim sevgiliyle uğraşmak okul zamanında derslerini çok etkiler. önüne bak.
sanmıyorum okulumuz çok rahat bi okul öğretmeni bulabilicegimi bile sanmıyorumKeske liseliler de biraz mantikli dusunebilseler.. sadece duygular, kalp, ask, hisler bilmem ne.. akil mantik tamamen devre disi olan bir donem.. ne desek de bildigini okuyacaksin.. ne diyelim ki.. bak ben rehber ogretmenim.. rehberlik servisiyle gorusmeni tavsiye ederim.. yardimci olur Umarim sana..
umursamiyomus gibi davranmak o kadar zor ki resmen tenefus olmasın full derste olalım istiyorumUmursamiyormus gibi davranabilirsin ki su süreçte kendi hayatına dönmen bu ilişkiyi zamana bırakman en iyisi bence canım yoksa ileride dönmesini düşünürken okulu ikinci plana attığını farkedebilir ve geçen zamana pişman olabilirsin ben biraz hayatı akisina bırakmanı ve kendi hayatına dönmeni tavsiye ederim
haklisin belki...ama hayatta kolay değil tatlım daha yaşın küçük bunlarla baş edebilecek güçte olmalısın malesef herşey istediğimiz gibi olmuyor hayatta emin ol bunlar seni büyütecek ayrıca buna şükret ki daha büyük dertlerin yokumursamiyomus gibi davranmak o kadar zor ki resmen tenefus olmasın full derste olalım istiyorum
Bulabilirsin. Belirli calisma saatleri vardir rehb. Ogretmenin... Sana kisisel tavsiyem, biraz mantikli ol. Yol ver gitsin bu kisiye.. seveceksen bile bi mantikli ol.. lacka bir iliski, anlasamadigin bir kisi, olmaz ki yaaa.. mazosist misin, kendine aci cektirmek hos mu geliyor.. pesinden kosmasini falan bekleme.. sadece umursama.. daha coook asklar cikar karsina.. Kim ki o, senin onu sevdigini bildigi icin her dakka birakiyo seni, sonra barisiyo, sonra yasaklar koyuyo.. ne zannediyor ki kendini.. buna o hakki sen tanimissin.. at sahibine gore kişner.. atasozudur....sanmıyorum okulumuz çok rahat bi okul öğretmeni bulabilicegimi bile sanmıyorum
çok çok doğru bi yorum kesinlikle her şeyi ben ona tanıdım tavrimi koymaliydim bu sefer farkli olucak kaybettiğini farkedicek yoklugumu hissedicek pisman olucak ama her sey icin cok gec olucakBulabilirsin. Belirli calisma saatleri vardir rehb. Ogretmenin... Sana kisisel tavsiyem, biraz mantikli ol. Yol ver gitsin bu kisiye.. seveceksen bile bi mantikli ol.. lacka bir iliski, anlasamadigin bir kisi, olmaz ki yaaa.. mazosist misin, kendine aci cektirmek hos mu geliyor.. pesinden kosmasini falan bekleme.. sadece umursama.. daha coook asklar cikar karsina.. Kim ki o, senin onu sevdigini bildigi icin her dakka birakiyo seni, sonra barisiyo, sonra yasaklar koyuyo.. ne zannediyor ki kendini.. buna o hakki sen tanimissin.. at sahibine gore kişner.. atasozudur....