• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napicam

napmaliyim

• cabalamali miyim

OY: 0 0,0%
  • beklemeli miyim

OY: 11 100,0%

• Ankete Katılan
    11
beni 8 defa terk etmişti
kapinin onune cikmami bile istemiyo
herkesin içinde bagirmalar
dedi evlenicek kiz değilsin

cabalamali miyim bu ilişkide yoksa üstüne düşmeye devam mı etmeliyim?

Kızkardeşim, özsaygı diye bir kavram var, çok güzel bir şey.

haklisin belki...ama hayatta kolay değil tatlım daha yaşın küçük bunlarla baş edebilecek güçte olmalısın malesef herşey istediğimiz gibi olmuyor hayatta emin ol bunlar seni büyütecek ayrıca buna şükret ki daha büyük dertlerin yok
acılar insanı degistirirmis bende çok üzüldüm bu ilk değil ama demek ki hala aptalim bu hakki ona vermemeliydim

bu arada ablalarim ben kalp hastasıyım sizden istediğim bu uzuntunun kalbime etki etmemesi için dua etmeniz şimdiden teşekkür ederim :) :(

annen seni , o seni kisitlasin, dakka basi azarlasin , ayrilsin, sonra yine barissin , sen de bunlara goz yum diye mi dogurdu.. ben 2 senelik evliyim. esime oyle tavizler verdim ki.. artik baktim olacagi yok.. bi dur dedim kendime... bosanacaktim ki , bakti ki beni kaybediyor, tum sartlarimi soyledim , sartlarimi kabul etti, affettim, 2 haftadir pesimde pervane... bi dur deme zamanin gelmis...

ah be güzelim gün gelicek bu günleri hatırlayıp böyle biri için boşuna üzmüşüm kendimi diceksin. ne bekle ne çabala seni azarlayıp duran biri için. ayrıl derslerine çalış üniversiteye odaklan, hiç de üzme kendini

bi ask can çekişiyorsa en güzeli aşki öldürmektir.....

annen seni , o seni kisitlasin, dakka basi azarlasin , ayrilsin, sonra yine barissin , sen de bunlara goz yum diye mi dogurdu.. ben 2 senelik evliyim. esime oyle tavizler verdim ki.. artik baktim olacagi yok.. bi dur dedim kendime... bosanacaktim ki , bakti ki beni kaybediyor, tum sartlarimi soyledim , sartlarimi kabul etti, affettim, 2 haftadir pesimde pervane... bi dur deme zamanin gelmis...
katılıyorum bende dediğinizi yapıcam ama onun gözünde ben sucluyum kafami karistiriyo bu durum

bi aşk can çekişiyorsa en güzeli aski öldürmektir.....

Kendini düşünüyorsan ona yol ver gitsin güzelim.
Baksana onun zaten sende gönlü yok belli ki. 1 yılda 8 kez terk etmek ne demek? Buna hangi sevgi dayanır.
Önce kendini canını düşün lütfen.

1 yıllık bi ilişkim var sevgilim çok baskıcı beni 8 defa terk etmişti ama ocak ayından beri iyiyiz sürekli kavga ediyoruz 1 aydır ilişkiyi ben ayakta tutmaya çalıştım her seyime karisiyo tenefuste kapinin onune cikmami bile istemiyo ben bu tür şeylere gelemem ama sevdiğim için hep göz yumdum twitter hesabım vardı ve vazgecemiycegim tek sosyal agdir kapattı bende diğer hesabima arada sırada giriyodum ama ona bunu soylememistim bana hem istediğini yaptiriyo hemde kötü davraniyodu herkesin içinde bagirmalar falan işte bu twitter hesabimi bulmuş bitti falan dedi bir sürü laf saydı yine baristik her neyse dün ben o hesabı da kapattım snapchat açtım onu da sildirdi sildim sonra sende yükle snapchati dedim silmemismiydin sil onu falan dedi ben tavır yaptım ama yükledim sonuçta her dedigine susmaktan yorulmustum artık whatsapp hesabını sildi sonra snapi yeniden yukledigimi gördü biliyodum burda oldugunu falan dedi evlenicek kiz değilsin bu sitelere girerek anladım dedi ben sacmaliyosun dedim kapatalım bu konuyu dedim guvenimi kirdin dedi sen benimkini 8 kez kirdin ama hep affettim dedim ağır laflar söyledi ben yine cabaladim sizce daha fazla cabalamali miyim bu ilişkide hep ilk adımı ben attım suçsuz olsam bile sizce suçlu muyum beklemeli miyim yoksa üstüne düşmeye devam mı etmeliyim?
Ne beklemesi, ne üstüne düşmesi ? Deli mi dürttü kızım seni ? Sevgi ile aşk ile nereye kadar devam edecek sanıyorsun bu böyle. Aşk bitince nasıl katlanacaksın bunlara otur onu düşün iyi bi. Bu kadarı çok ama çok fazla. Ayrılmalısın. Hatta kaçarak uzaklaşmalısın.

Ah be güzel kardeşim teneffüste kapıya çıkarmayan bi velet için şu günlerini neden heba ediyorsun??

15-16 yaşında ne evliliği ayrıca?
Flört et tmm da evlilik düşünmek için çok çok erken..

Kendini uzdugune değecek mi canim..
birincisi yasin cok küçük simdiden bböyle bir sey yasamak ömrün boyunca seni yipratacak. Ikincisi karşındaki insan zaten normal değil başına daha büyük bir sıkıntı almadan yol ver yada yol aldiysa el sallamayi bil.

gönder gitsin zaman kaybı :KK14:
sende derslerinle ilgilen annene babana yazık .!!!!

Ay aklıma Demirel geldi, "Altı kere gittim, yedi kere geldim":KK53:

15-16 yaşında evlenilecek kız olunmaz, genç kız olunur. Şimdi barışsanız bile muhtemelen evlenmeyeceksiniz; dost acı söyler.

Daha çok gençsin, gezip eğlenecek yaştasın. Yaşıtların Twitter'dan Justin Bieber kavgaları yaparken senin tenefüste sınıftan çıkamaman acıklı olur sadece.

Eğer birilerinin sözünü dinleyeceksen ailenin, öğretmenlerinin sözünü dinle:KK76: Karakterinin oturmaya başladığı yıllardasın, bu yıllarda kararlarını kendin vereceksin ki ileride "Kocam izin vermiyor, çalışamıyorum" demeyesin.

Hem dur, daha çook kalp çarpıntıların olacak:KK56:

c şıkkı...
uzatıp da birbirinize işkence etmeyin..

Back
X