• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

napicam

napmaliyim

• cabalamali miyim

OY: 0 0,0%
  • beklemeli miyim

OY: 11 100,0%

• Ankete Katılan
    11
kızım bida ne zaman liseli olcaksın yahu çık gez tenefüs falan neyse arkadaşlarınla gez eglen be ilerde çok pişman olurda geriye dönemezsin çok aradınmı sen bu hastalıklı adamı ama sen gene kendi bildigini okursun gibime geliyor

Yazık yemin ederim..
Hala bu yaşadığın saçma şeye ilişki diyebiliyorsun.
Kim bilir kaç yaşındasın. çok yazık.

8 kere terk edilme barisma nedir ya yalama yapmissiniz hala iliski falan diyosunuz.

1 yıllık bi ilişkim var sevgilim çok baskıcı beni 8 defa terk etmişti ama ocak ayından beri iyiyiz sürekli kavga ediyoruz 1 aydır ilişkiyi ben ayakta tutmaya çalıştım her seyime karisiyo tenefuste kapinin onune cikmami bile istemiyo ben bu tür şeylere gelemem ama sevdiğim için hep göz yumdum twitter hesabım vardı ve vazgecemiycegim tek sosyal agdir kapattı bende diğer hesabima arada sırada giriyodum ama ona bunu soylememistim bana hem istediğini yaptiriyo hemde kötü davraniyodu herkesin içinde bagirmalar falan işte bu twitter hesabimi bulmuş bitti falan dedi bir sürü laf saydı yine baristik her neyse dün ben o hesabı da kapattım snapchat açtım onu da sildirdi sildim sonra sende yükle snapchati dedim silmemismiydin sil onu falan dedi ben tavır yaptım ama yükledim sonuçta her dedigine susmaktan yorulmustum artık whatsapp hesabını sildi sonra snapi yeniden yukledigimi gördü biliyodum burda oldugunu falan dedi evlenicek kiz değilsin bu sitelere girerek anladım dedi ben sacmaliyosun dedim kapatalım bu konuyu dedim guvenimi kirdin dedi sen benimkini 8 kez kirdin ama hep affettim dedim ağır laflar söyledi ben yine cabaladim sizce daha fazla cabalamali miyim bu ilişkide hep ilk adımı ben attım suçsuz olsam bile sizce suçlu muyum beklemeli miyim yoksa üstüne düşmeye devam mı etmeliyim?
kesin ve net. bitir:KK14::KK14:

La havle ve la kuvvet illa billahil aliyyilaziym..

Çabalamalısın ablacım..Hatta evlenmelisin bu adamla.
Arada pencereye çıkıp nefes almana izin verecektir..
Daha ne, bundan iyisi şamda kayısı.

Size fotosentez yapan canlı muamelesi yapan insanlarla nasıl beraber olabiliyorsunuz anlamıyorum. Hele ki bu yaşta.

Ayy yorumları okumadım kızlar aceleniz ne Allah aşkına her şeyi erken yaşıyorsunuz, kendinize yazık ediyorsunuz derslerine odaklan hedeflerin olsun, ha yok ben liseden sonra evlenicem diyorsan o zaman başka devam...

üniversiteye gidince tüm düşüncelerin değişecek dönüpte o çocuğa bakmazsın bile o yüzden boşuna düşünme yol ver gitsin sen derslerine çalış daha hayatın başındasın

Aynı şeyleri karşı taraf yapmış olsa küplere binerdik aranıyor yol ver derdik. Bunun için de aynı şeyi söylüyorum, yürümez...

her an yıkılabilecek bir ilşki sağlıklı değil.devam etmez zaten .daha lisedesin ömründe daha çokkkk insanla karşılasacaksın.

kizlar dun oglen konuştuk bazi seyleri goze aliyosan baristik dedi ben intikam almak istedim tamam dedim çıkışta da oturur bi yerde konuşuruz falan dedi akşam mesaj attigimda sevmiyorum artık git başımdan keyfim yerinde falan dedi swarmda kızları eklemeye başladı ve mutlu gozukuyo bugün okula gitmedim gerçekten çok kötüyüm herkes sensizligi bilmiyo geri döner biraz burnu surtunmeli dedi bende geri donucegini düşünüyorum 3 gün sonra 1. yilimizdi ben inanamıyorum resmen kandirdi sanki birkaç saat önce baristik derken sonrasında o lafı duydum ve düşünüyorum ben 1 yıl boyunca bu lafı duymak için mi katlandim bu kadar acı çektim sizce mutlu mu gozukmeliyim bende geri dönmesi için

kizlar dun oglen konuştuk bazi seyleri goze aliyosan baristik dedi ben intikam almak istedim tamam dedim çıkışta da oturur bi yerde konuşuruz falan dedi akşam mesaj attigimda sevmiyorum artık git başımdan keyfim yerinde falan dedi swarmda kızları eklemeye başladı ve mutlu gozukuyo bugün okula gitmedim gerçekten çok kötüyüm herkes sensizligi bilmiyo geri döner biraz burnu surtunmeli dedi bende geri donucegini düşünüyorum 3 gün sonra 1. yilimizdi ben inanamıyorum resmen kandirdi sanki birkaç saat önce baristik derken sonrasında o lafı duydum ve düşünüyorum ben 1 yıl boyunca bu lafı duymak için mi katlandim bu kadar acı çektim sizce mutlu mu gozukmeliyim bende geri dönmesi için

hala geri dönmesi için mi diyorsun ?!!!

Back
X