- Konu Sahibi Zahidergun
-
ewt çok prblemylymişm :S ne bilim çok kıskanıomuşum çok fazla cevap veriomşm fln işte :S iş yernde herkes şaşırıo sen nasıl onunla olrsn sen en tepedesn o saray palyaçosu gbi die bende buna anlam veremiorm gerçkten sorn bendemi die düşünüorm
kızlar benim erkek arkadasım vardı..benden sonra 26 yasında kendinden büyük bir kızla cıktı hatta kızda üni de doktora mı ne yapıormus daha sonra ondan ayrıldı ve 30 yasında kendnden daha da byük biri ile cıkıor ve bu kadın kus adasında imis bir hafta sonu gitms ve o kadının kendi evinde cinsel iliskiye girmisler......noluor ben anlayamaıorum nerden nasıl bulabilior bunları onu hic anlamıorum.bir kac kisie sordum onu iii tanıyan bir gün beni yeniden farkedecek ,hem beni hem sevgmizi dimi ddm ,arkadasları o bu yasta böle syler düsünmez kendine acı cektirecek bsy varsada bunu hatırlamamaya calısır dediler ,bir abime sordum o da bu yaslarda farklı tipler görmek ister vs düzi elince sana geri döner mi bilinmez ama yerin elbette ayrı kalır dedi..Allah tan kendimi toparlayabildim ,eskiden ne idi öle ölüyordum sanki hergün..ama ben nabııımm smdi..yine de onu istiyorum ama hic sansım yok gbi mi yada yıllar sonra birbirimizi bulmayı mı bekliiiiiiiceemmm:2:
aslında hep sorunları kapatmaya çalıştım. iş yerndeki statü farkımzn sorn olduğunu snamıorm pozisyon olarak nerdeyse yakn durmdayz ama onu pek kmse sevmez çok ukala oldğnu düşünrler bende insnalrla iyi anlaşırm kıskanrm ewt ama onu bunaltcak kdar deil en azndan o da bunu yapar yani haksz bi tepki aslnda sorunu tam anlatamamın sebebi de karışık olması ailelern sorn olduğu bi ilşki elbette zor ama bunca yıl bunu yaşadık son anda mı tak etti :S hanımlar sorn erkeklern karışık zekası hep başka çalışır işte o kdar ve anladğm kadaryla ki herkes böyle düşünüo askere gderken arkasnda kmse brakmak istemiomş :) ama benm içn bahaneden öte değil. snaırm sevgimi kendm yaşasam dha ii olucak
aslında hep sorunları kapatmaya çalıştım. iş yerndeki statü farkımzn sorn olduğunu snamıorm pozisyon olarak nerdeyse yakn durmdayz ama onu pek kmse sevmez çok ukala oldğnu düşünrler bende insnalrla iyi anlaşırm kıskanrm ewt ama onu bunaltcak kdar deil en azndan o da bunu yapar yani haksz bi tepki aslnda sorunu tam anlatamamın sebebi de karışık olması ailelern sorn olduğu bi ilşki elbette zor ama bunca yıl bunu yaşadık son anda mı tak etti :S hanımlar sorn erkeklern karışık zekası hep başka çalışır işte o kdar ve anladğm kadaryla ki herkes böyle düşünüo askere gderken arkasnda kmse brakmak istemiomş :) ama benm içn bahaneden öte değil. snaırm sevgimi kendm yaşasam dha ii olucak
bence erkeklerin zekası hiç de karışık değil,tam tersi çok düz. sana söylediği gibidir durum. aileler onay vermediği için, senle ilişkinizle de ilgili de ufak tefek sorunlar varmış zaten,sana ümit verip bekletmek istememiş. çünkü sen o kadar zaman onu bekliyceksin ama yine de olmama ihtimali var diye düşünüyor. zaten yaşınız çok genç, daha bu yaşta bir kıza takılıp kalmiyim, ona söz verip onu bekletmiyim diyor. muhtemelen başka kızlar da var etrafımda,yaşım da genç,hele bi askerlik bitsin de bakalım ne olacak diye düşünüyodur.
buraya kadar onla ilgili anlattım. sana gelinceeee:)
sen bugüne kadar onun için fedakarlıklar yapmışsın. sevgin için çaba göstermişsin. bunlar çok güzel şeyler, ben aşk için yapılan fedakarlıkları anlıyorum,hak veriyorum. kızdığım nokta şu: sen bu kadar şey yaparken o ne yaptı? aynı şekilde senin için büyük şeylerden vazgeçti mi? muhtemelen hayır! işte bu nokta önemli.sen zaten onun gözünde çantada kekliksin,onu deli gibi seviyosun,herşeyi yapıyosun.o da artık çaba göstermiyo. bu da sinir olduğum başka bişey!
sana tavsiyem: oturup onunla konuş,ben senin için bunları bunları yaptım,sevgimize sahip çıktım,ailemi bile karşıma aldım ama sen ne yaptın de.bu konuşmada önce ona vicdan azabı çektireceksin.neden ayrılmak istediğini de anladığını söyle.üzgün ol baya. hatta ağlayarak kaç,uzaklaş.bu durumda o tekrar konuşmak istiycek.sen başta konuşcak bişey yok falan diyip naz yap,yumuşak bi sesle,sonra madem istiyosun son bi kez konuşalım de.geliyor 2.hamle:))
2.konuşmada ise sonra konuşmanın tonunu daha net ve kendine güvenen bi tavra dönüştüreceksin. artık kendim için kararlar alacağım, hayatıma sırf kendim karar vereceğim gibisinden şeyler söyleyeceksin.hadi sana iyi askerlikler diyip kendinden emin ve gururlu bi tavırla ayrılacaksın.
geldik bence en önemli kısma: o askere gidince sen de düşün,gerçekten bu adamla hayat geçer mi? evlilik olur mu? ailen niye istemedi?onlar önemli bişeye takılmıştır kesin,bu önemlidir ve sen niye mesleğinden okulundan vazgeçtin??? hayatta tek başımayım diye düşün,insan evlense de evliliğin ölene kadar süreceği garanti değilki.mesleğini bırakma. devam etmek daha iyi olacaksa okuluna devam et ya da dışardan bitir. sen kendine güvendikçe hayata daha geniş bi çerçeveden bakacaksın ve belki de gün gelecek sen onu istemeyeceksin. sen kendini geliştirmiş, daha önde bir genç kız olacaksın. o zaman o senin peşine düşer ya da düşmez,hiç önemli değil.sen öncelikle kendini,sona aileni dinle.karşına da nice kısmetler çıkacaktır.sevgiyle kucaklıyorum seni...
aman allahım... Neler de yazmışsınız :)
Aradan 3 hafta geçti şu anda herşey daha başka. Askere gideceği için kafası karışmış beni bekletmek istemiyormuş. Kendisine askerde birşey olursa ben üzülürüm diye yapıyormuş. Arkadaşlarına böyle söylemiş. Bunun dışında da benim umudumu kesmem için de başkasına aşıkmış gibi gösteriyor kendni.
Bunlar sonucunda bana düşünme zamanı çıktı. Dediğiniz gbi ben bu kdar şey yaparken o sadece izledi. Karşı ble çıkmadı. Ailesiyle orta yolu bulmaya bile çalışmadı. Ben sadece bunca zaman yaptıklarımla ve yıpranmışlıklarımla kaldım.
Şimdi yapıcaklarım da şunlar. evet unutamıcam ama yine de çalışıcam. Nasıl olsa askerde tekrar arıcak. O zaman da olmyacağını söylicem. Artık yapabilcek hiç bişeym yok bu kadar yorgunluğun üstüne ben çekiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?