Kızlar daha önceki konularmdada anlatmıştm dört yıllık bi ilişkim var, hep oturcamız yer konusunda tartısmısızdır onlarn otrdugu yer merkeze yarm saat uzaklkta gelişmemiş kasaba tarzı eski evlerin olduğu biyer kiraya verdiklerı dairede otrmamızı ıstyo kayınvalide adayıda üstkatta babasıda vefat ettı ve ben bıara tamam demıstm cünku rest cekiyodu hep ben burdan baska yerde yasamam dıye bnde tamam falan demstm aılesıyle tanıstm daha bızmkılerın haberı yok yaknda adım atalm dedıler yüzuk falan eve başlıycaktı yaptrmaya ben baslama aılemin haberı olmadan belkı kabl etmıycekler dedm cok kızdı bende cok ıstemyorm blıyosn dedm. Sobalı bırde ev ve eskı baya smdıde ben ordan baska otrmam kararını ver dıyo bana bunun ıcn bana rest cekmesnı anlamyorm ustelk orda otrrsak cok fazla masraf olcak oranın kirasıyla burda oturabılıyorz, maddı kaybımz olmycak annende ıstedıgı zaman gelır kalır dedm yok olmaz annemlerede dıyemem sana cok kızarlar once kabl ettın dıyo napıcamı sasırdm ıcımden orda yasamak hıc gelmıyo ama sevıyorm ayrlmakta ıstemyorm napmalyım bı akıl verin