• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napıcanı bilememek...

baştan tamam demeseydiniz keşke.
anlattığınız yerde yaşam çok zor, büyük şehirde yetiştiyseniz.
bende zamanında öyle bir cahillik ettim,
4 yıl emek verdiğiniz ilişkini ayrılın demek doğru olurmu bilemiyorum ama
asla kabul etmeyin...

Maddi açıdan orada oturma zorunluluğu yok sanırım.Resti çek Ayrılırsam pişman olurum diye korkuyorum. Karakterını cok begenyormm bı ev ıcın ayrılmak cok sacma gelıyo ama bu konuda cok bencil resmen o bana rest cçekiyo çıkmaza girmiş gibi hissediyorum aileside sogycaktır benden tmm dedı snra caydı diye

Evet ev yüzünden ayrılmak saçma.Ama o bunu göze almış sen niye almayasın?Ya da susup o evde oturacaksın.Tabi bu durum senin için zaman geçtikçe daha büyük sorun olacak.Huzursuz olacaksınız.

canım ben çocukta bir suç görmedim neden , ilşkinizin en başından beri orda oturmak istediğini bunun kendisi için mecburi olduğunu söylemiş , yoksa ayrılabilirsin diyede seçenek vermiş. adam seni kandırıp yıllarını alıp nişandan sonra orda oturmak için zorlamıyorki. zaten baştan şartı oymuş , sende herhalde zamanla bağlarım benden vazgeçemez diye bi kafayla zamaanı uzatmışssın önce kabul edip sana bağlanması ayrılamaması için fırsat yaratmak istemişssin ama çocuk o kadar netki bunuda yememiş. burada fikir değiştiren sorgulanması gereken sensin , nişanlın değil. hee yapamayacağımı anladım diyosun ya ozaman ayrılmaktan başkada çaren yok . ama çocuğu suçlayamazsın yani , kendim ettim kendim buldum hesabına gelirsin..

Hayat çok acı. Şimdiden eşim karnimdaki oğluma ise giderken annen sana emanet oglum diyor. Yapmayin. Babası vefat etmiş 1 çocuğu annesinden ayırmaya ne gerek var tabi annesi isguzar gecimsiz pislik biri değilse. Çok duygulandim ya oysa ben bu yaşta tum hayatımi ona adadim kendime tem birsey almadım ama ondan hiç kismadim hemde riskli gebelik olmasına rağmen. Lütfen biraz daha sağduyu.

Back
X