• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napim ben şimdi napacagimi şaşirdim :(

Tepki mi göstermem gerek yoksa hoşgörü mu

• Ankete Katılan
    5

Dudunun annesi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
27
620
8
Kizlar iyi aksamlar oyle kararsizim oyle saskinim bilemezsnz. esim haftada 4 gün gece vardiyasina kaliyor o bn yalniz kalmayaym die kv. cümbür cemaat kim varsa toplayp bize getiriyor eltisi komsusu kardesi felan gece saat 1-2 lere kadar oturuyorlar bu arada bir yasinda cocugum var istemeden ikincye de gebe kalmism oda 2 haftalik onlara hzmet ederkn cok yoruluyorm ustelik geldiklernde bni aşalamaktan baska bisey yapmiyorlar yok efendm cocuklu anneler uyumazmıs yok efendim erkenden kalkarmis yahu allah aşkina yorgn insan nasl yorulmasn. knuyu esime de anlatamıyorum üzülmesin diehem anlatsam nolckki annesini birakp bni mi tutacak. icime ata ata yer kalmadi koca karilarn icnde cinnet gecirym. k. bkmayn uzun oldu braz varmi bnim gbi olanlar tepkinizi gosterebiliyr musunuz acaba. ? ?

Kizlar iyi aksamlar oyle kararsizim oyle saskinim bilemezsnz. esim haftada 4 gün gece vardiyasina kaliyor o bn yalniz kalmayaym die kv. cümbür cemaat kim varsa toplayp bize getiriyor eltisi komsusu kardesi felan gece saat 1-2 lere kadar oturuyorlar bu arada bir yasinda cocugum var istemeden ikincye de gebe kalmism oda 2 haftalik onlara hzmet ederkn cok yoruluyorm ustelik geldiklernde bni aşalamaktan baska bisey yapmiyorlar yok efendm cocuklu anneler uyumazmıs yok efendim erkenden kalkarmis yahu allah aşkina yorgn insan nasl yorulmasn. knuyu esime de anlatamıyorum üzülmesin diehem anlatsam nolckki annesini birakp bni mi tutacak. icime ata ata yer kalmadi koca karilarn icnde cinnet gecirym. k. bkmayn uzun oldu braz varmi bnim gbi olanlar tepkinizi gosterebiliyr musunuz acaba. ? ?
Ay çok gıcıklarrrrrr.....numaradan hasta ol yatıyom gribim öhö öhö yap yüz verme mesafe koy hamilesin nasılsa hamile tribi derler

Uzun değil merak etme ne uzun konular gördüm ucu bucağı yok :işsiz:eşine durumdan rahatsız olduğunu söyle hem kocaman kadınsın nereye kadar koloni halinde bekleyeceksiniz eşini ?
20 yasindaym hani kv. yalniz gelse tmm dicem de o kadar kalabalik geliyorlar yapamiyrm gercktn oyle zorki ustelik bazıları yatiya kaliyo yatak bile hazrliyrm sabh kahvlti yapip cikioar

Çocuk ve hamileliğinizi bahane ederek eşinize bir süre yalnız kalmayı tercih edeceğinizi söyleyin . Henüz kardeşi doğmadan , çocuğumla doya doya vakit geçirmek istiyorum , ikinci gelince zaten istesemde tüm zamanımı ona veremem . Bu günleri iyi değerlendirmek istiyorum gibi şeylerle davet etmesini engellemeye çalışabilirsiniz .

Çocuk ve hamileliğinizi bahane ederek eşinize bir süre yalnız kalmayı tercih edeceğinizi söyleyin . Henüz kardeşi doğmadan , çocuğumla doya doya vakit geçirmek istiyorum , ikinci gelince zaten istesemde tüm zamanımı ona veremem . Bu günleri iyi değerlendirmek istiyorum gibi şeylerle davet etmesini engellemeye çalışabilirsiniz .
Cocuk zaten ilgi istiyor gun boyu arkamda geziyor bnde anca o uyunca isimi yapabiliyorm. isimi bitiremeyncede bni lafa tutuyorlar bu cok zoruma gdiyor iste :(

Cocuk zaten ilgi istiyor gun boyu arkamda geziyor bnde anca o uyunca isimi yapabiliyorm. isimi bitiremeyncede bni lafa tutuyorlar bu cok zoruma gdiyor iste :KK43:
Tamam işte bunları uygun bir şekilde anlatsanız eşinize böylelikle ikna edebilirsiniz . Gayet haklı gerekçeleriniz var . Önce güzellikle deneyin sizi seviyor ve iyi niyetinizi biliyorsa anlayacağını düşünüyorum . olmazsa daha detaylı rahatsızlık duyduğunuz durumları anlatırsınız .

Eşine niye anlatmıyosun ya anlat deki zaten küçük bebeğimiz var bide hamileyim yoruluyorum yatıp dinlenmek istiyorum ama annen ailen izin vermiyorlar bide ustune aşagılıyolar ben korkmuyorum zaten çocukla ilgilenirken vakit geçiyo kimsenin gelip başımı beklemesıne gerek yok de tavır koy

Back
X