napıyor bu adam !

ansj

Guru
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2012
246
1
296
İzmir
arkadaşlar daha önceki konumdada bahsetmiştm daha önce aldatıldmm ve bi kaç gündür bu sitedeyim sizin sayesnzde unutma kararı aldm vazgçtm inanın buranın çok faydası oldu bu adam geçen hafta yüzsüz bi şklde dogum günümü kutladı cevap vermedm !dün degişik bi enerjm vardı topikten sonra rahatladm evime gttm dujumu aldm hareketli müzikler dinledm ve bi msj yakn bi arkadaşımdan o msj atmış pardon kimsiniz rehberimde kayıtlısınızda çıkaramadm diye !tabi bn deliye döndüm !bn ecenin arkadaşıym yazmş arkadaşım bidaha cvp vermemş bunun üstüne !lan sanki bilmiyor bnm arkadaşım oldgnu orda ap açık resmi var kızın hadi unuttun diyelim !defolsun gtsn hayatımdan tek bşy bile duymak istemiyorum kaşınıyor bildiginiz kaşınıyor napmaya çalışıyor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

o adam bu konunuzdaki adam mı.
aşktı bu karşılıklıydı peki sonra noldu ?

kızlar bugün açtıgım bi konudan dolayı hakkımda yanlış düşünmüş olabilirsiniz daha önce yaşadıgım şeyi anllatıcam..temmuz ayıyndaydık aşık oldum bundan adım kadar emindm..hissettigim şeylerin aynısını bana hiseetirebilen bi adam vardı bnm için yapmadıgı şey kalmamştı bildgnz aşk sarhoşuydu sarhoştuk..bi gece onunla oldum sarhoştum birazda onun etkisiyle sarhoş olmasaydımda aşk sarhoşlugu vardı işte ikimzde aptal aşık modu mutlyduk ondan çok belkide bn istedm onunla olmayı pişman diilim hala sorarsanızda..bu adam ilişkimizi gidip abime anlatıcak kadar aşıktı kardeşine aşıgım birlikteyiz bz bilmeni isterim diyen bi adamdı..bi sabh ona gttgmde iyi diildi bütün gece içmişler uykusuzdu o uyuyodu hç aklmda yokken alıpb telefonuna baktm ve igrenç bi msj sevişmek isteyen bi kadın ve kadını çagırmış o gece birlikte oldular mı bi fikrm yok onu uyandırıp bagırıp çagırıp çıktm o evden peşimden bagırdı çıplaktı kaçtm gttm kötüydüm sanki ölüydüm bn nasıl olur dedm nasl yapar dedm..daha sonra benden özür dilemesini beklerken bana hesap sordu bu adam nasıl forqare kullanırsn nasl mutlu oursn nasl insanlarla rahat rahat konuşabiliyosun diye özür dülemedi bana bunları söyledi cvp vermedim veremedm daha sonra tkrr msj attı zamn geçmşti yine kıskançlıga dair msj onu nerden tanıyosun onunla bnunla muaatap olma diye seni ilgilendrmz deyip kestm lafı.inanın bu adam bu diildi..güçlüydüm kadındım kadın olmuştum ama eski beni özledm hep temız saf masum beni özledm çok özluyorm gün geçtikçe hatalar yapıyorummm başka bi adamla oldmm inanın hç istemedim böyle olsun kötüydüm hala da öyle:( bi başkasıyla birlikte oldgunu ögrndmm ilşkisi var yapmş bi kızla iki gün önce ''dogum günü msjı attı bna yüzsüz bi şklde ''cvp vermedim tabii ve en son o sabah gördk birbirimizi ,tekrar birbirimizi gördügümüzde çok farklı olucak emnm buna kötü olucaz kötü olucakk tekrr karşısına çıkmalımıyım bi şklde napmalıyımm amacım sadece hatasını anlasın kötü olsun sadec tek istegim bu adım gibi eminm hala aklındayım dediler gibi ne onda gelicek yüz var ne bnde gidicek yüz var ama bişeyler yapmak istiyorum yardım edin :(

Son düzenleme:
evet bu bu adam tam bn vazçtm buranın sayesinde hiç bişey yapmamaya karar verdm bi yerden mutlaka çıkıyor bn burda acı çekiyorm unutmaya çalışırken :(

doğru yaparsınız. şerefsizin teki baksanıza. sıizin arkadaşınızda onun telefonu neden var. işin aslı kız arkadaşlarımın hiçbir erkek arkadaşının telefonları olmadı bende

Son düzenleme:
cok kotu bı durum ne dıcem bılmıyorum sanırım ılk kez kendını ona teslım ettın bu yuzden koparamadıgın bı bag olustu ama aynı zaman ofkede var.bı sure bekle ıstersen sakın kafayla dusun eger mutlu olabılcegne ınanıyosn gerı don.olmaz dıosan zamanla unutrsn bı sekılde belkı cok acı verır ama alısırsın bı sure sonra

doğru yaparsınız. şerefsizin teki baksanıza. sıizin arkadaşınızda onun telefonu neden var. işin aslı kız arkadaşlarımın hiçbir erkek arkadaşının telefonları olmadı bende

cnm biraz karışık detayda bnm evden ayrıldgm zamnlar var bu arkadaşımda kalıyodum arkadaşımın numaradan konuşuyodum onunla ordan kalmştr yani biliyo bnm arkadaşmn oldgunu amacı dikkat çekmeye çalşmak bni çıldırmk

cok kotu bı durum ne dıcem bılmıyorum sanırım ılk kez kendını ona teslım ettın bu yuzden koparamadıgın bı bag olustu ama aynı zaman ofkede var.bı sure bekle ıstersen sakın kafayla dusun eger mutlu olabılcegne ınanıyosn gerı don.olmaz dıosan zamanla unutrsn bı sekılde belkı cok acı verır ama alısırsın bı sure sonra

şuan ondan uzaklaşmam gerektgini anladm ne blm haber almaıym haber almasn bnden dcem amaortak bi çevremz var..bn bu adama nasl güvenıcem artk yavaş yavş kndme acıyorm boyle bi adamn ilki oldgm içnn

şuan ondan uzaklaşmam gerektgini anladm ne blm haber almaıym haber almasn bnden dcem amaortak bi çevremz var..bn bu adama nasl güvenıcem artk yavaş yavş kndme acıyorm boyle bi adamn ilki oldgm içnn

ozaman yavas yavas cevrenı degstrmyı dene.onunla karsılabılecgn yerlre gıtme onun tanıdıgı ınsanlrla fazla gorusme kendnı uzaklastr.zamanla senszlgı dha cok hıssedcek eger bırzck sevgısı varsa sna muhakkak ayaklrna kapanck bıgun

Son düzenleme:
olabildigince öyle yapıyorm ama bi yerlerden mutlaka birbirimzden haberdar oluyorz.. ama artık istemıyorm hayatıma bakıcam kusura bakmasnda bnm zor zmnlrmda ynmda olmayan adam bu saaten sonra hç ynmda olmsnn korkak adamlarla işim olmz tüm nerdeyse tüm izmr haberdar bu ilşkiden sıkıldm onunla anılmaktn geri çekmeye çalışıyorm kndmiii :(

Back
X