Napiyorum ben ya?!

anabelmontero

idare edemem anne !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
2.284
1.248
163
Kizlar malumunuz benim bir sevdicegim var , tek tarafli ama olsun:KK22:
Cok yoğun duygularim var çook seviyorum, hayir cocugu tanimiyorum kişiliğini bilmiyorum sadece azimli caliskan biri olduğunu biliyorum tipide öyle ahim sahim bisey degil hatta arkadaslarimdan begenen olmadi belki 1 2 tane, neden boyle oldumki ben:oops: ay neyse konuma döneyim

Tatlisimla (sevgicegimle) bi konusayim en azindan bi selam vereyim diyorum ama nezaman onu gorsem kafadan sorunlu gibi davraniyorum abuk subuk hareketler yapiyorum hic bana yakismayacak:KK57: mesela yanimdaki arkadaşımla güreş gibi bisey yaptim bugun sacma sapan bi hareketti ama ne yaptigimin farkinda olmuyorum bunedir allah askina ya rezil oluyorum:KK57:
Ikincisi nefesim daraliyo sanki 30bin kat merdiven cikmisim gibi nefes alamiyorum şaka demiyorum ciddi ciddi nefessiz kaliyorum kizariyorum hatta o derece:KK57:

Ya ben bunlari nasil atlaticam boyle giderse ya yanimdaki ilk kisiyle güreşiyim derken basima bela alicam ya kalpten gidicem ya da ya da bilmiyorum:110:

Yavrucum onun da ilgisi varsa gures mures hikaye. Bahcede uzun eşşek oynasan da hosuna gider.
Ben esimden hoslaniyorken mudurlerinin yanında aptal saptal hareket yapmistim.
' Hööö hani bize verdiginiz sözler kosmerim' didiydim....
Üstelik elimi havalara savurarak. Ayyy ne utanc verici :oops:

çok tatlısın yaaa...Muhtemelen lise öğrencisisin..Biraz cool davran böyle yaparak dikkat çekemezsin

Yavrucum onun da ilgisi varsa gures mures hikaye. Bahcede uzun eşşek oynasan da hosuna gider.
Ben esimden hoslaniyorken mudurlerinin yanında aptal saptal hareket yapmistim.
' Hööö hani bize verdiginiz sözler kosmerim' didiydim....
Üstelik elimi havalara savurarak. Ayyy ne utanc verici :oops:

Hahahah sizinkide iyimis:KK45::KK45: bilmiyorum ya ben bile kiz halimle gures yapan erkekle..... bi dusunebilirdim ne biliyim bide kiz yapiyo yanio_O

Ben eşek kadar kız olduğum halde 2 ay önce tatilde beğendiğim çocuğun yanındakilere bütün seceremi döktüm..
Hatta sözde yanındakiler sordu soruları, ben onları cevaplıyorum ama ona bakarak anlatıyorum, saçmalığa bak...
Demek o ki olur böyle şeyler takma kafanı.
Seviyorsan git konuş bence :KK59:

Ben eşek kadar kız olduğum halde 2 ay önce tatilde beğendiğim çocuğun yanındakilere bütün seceremi döktüm..
Hatta sözde yanındakiler sordu soruları, ben onları cevaplıyorum ama ona bakarak anlatıyorum, saçmalığa bak...
Demek o ki olur böyle şeyler takma kafanı.
Seviyorsan git konuş bence :KK59:

Tedavisi yokmudur bunun ya:110::KK23:

Back
X