Napiyorum ben ya?!

27 yasimdaki halimle ben zirvaliyorsam merak etme, bunun yasla bir alakasi yok :)

Bir de eski yoneticim benden hoslanirdi, beni gorunce 18lik kizlar gibi cilvelenirdi. 30lu yaslarindaydi. Bir keresinde benimle konusurken dosyasini yerlere dokmustu diger calisanlarin yaninda. Ben ne zaman telefon etsem heyecanlanip zirvalardi, sacma sapan konusurdu. Ben de boylu poslu, doktora mezunu bir herifsin, 18lik genc kiz gibi olmak hic yakisiyor mu Allah belani versin diye dusunmustum :)
yazık adama deme öyle :KK53::KK53:

Cool takıl bak nasıl işe yarıyor :)

Normalde zaten asla boyle degilim hatta ağır biriyimdir ama onu görünce şimariyomuyum artık noluyosa böyle oluyo, of cok utaniyorum:110:

O kaç yaşlarında ?
Kendinize özgüveniniz olduğunu ve bu hareketleri eziklik gibi değilde özgüvenle beraber yaptığınızı ona hissettirseniz daha farklı olabilir :)

O kaç yaşlarında ?
Kendinize özgüveniniz olduğunu ve bu hareketleri eziklik gibi değilde özgüvenle beraber yaptığınızı ona hissettirseniz daha farklı olabilir :)

Oda 20 filan galiba, güneşin ne özgüveni olucak ki iyyyy :KK45: yine utandim simdi:KK35:

Bence aşkı meşki bırakıp kendini güreş alanında denemelisin. İleride ünlü bir güreşçi olursan zaten dikkatini çekersin :KK53:

Sevdicek; sevdim ve seveceğimden oluşan o tatlı kelime :)
Bu çocuktan sana bir cacık olmayacak , aşkın daha güzelini yaşayacağın birine sakla bu kelimeyi :)

Back
X