napmalıyım kiiii

nasiliknaetcem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
6
0
1
32
Günaydın Hanımlar.. Birinden hoşlanıyorum o da benden hoşlanıyordu, hareketleriyle de belli ediyodu fakat yaklaşık bir haftadır soğuk davranıyor gibiydi. Dün mesajlaşırken ikimiz de itiraf ettik bi şekilde birbirimizden hoşlandığımızı. Ama hoşlandığım kişi "geçmişte yaşadığım uzun süreli ilişki sebebiyle olamayacağımızı, çok düşündüğünü hala bi sonuca varamadığını, kendi aklıyla mücadele verdiğini, ne kadar geçmişi önemli değil dese de kafasını kurcaladığını" söyledi.
Geçmişe dair sadece 5 yıl süren ve uzakta yaşanılan bi ilişkim olduğunu biliyor. Kendisinin daha önce hiç sevgili olmamış, bu sebeple sen olsan neyapardın diye sordu. Ben hiç bişi diyemedim. İkna etmeye çalışmadım, " anlıyorum seni düşüncene sonsuz saygım var keşke değiştirebilseyim geçmişi diyebildim" sadece.
"istersen yarın buluşalım mesajda içinde büyütüp daha çok üzülüyosun, yüzyüze görüşmek daha iyi olur" dedi. Ama ben olmayacak bi iş için görüşmenin de gereksiz olduğunu söyleyip kestirip attım.
Eveet hanımlar şimdi size sormak istediğim sorulara geleyim. 1) Yüzyüze görüşmek daha mı iyi olurdu. Bu saatten sonra yüzyüze görüşelim diyebilir miyim,nasıl derim 2) Eğer ki görüşürsek sizce ne demeliyim onu cesaretlendirmeli mi uğraşmalı mı 3)yoksa hiç görüşmemek mi en doğrusu? 4)aşılamaz mı bu eski sevgili mevzusu :'(

Görüşmeyin kararı değişirse o sizi bulur zaten. Ancak takıntılı bir tip gibi kararı değişmeyebilir. En iyisini yapmışsınız, yol yakınken uzaklaşın

3 diyorum
5 yıllık sevgilin olduysa ne olmuş ?
daha en başta çekinmeden aşamıyorum sevgilin oldu diyebilen adamla ömür olmaz

Şu erkekler veyahut şu bayanlar belli bir olgunluğa yetişkinliğe erişmeden lütfen ilişki eğiliminde olmasınlar. Hayır sonra böyle şeyler çıkıyor :işsiz:

görüşme boşver .... keşke sende geçmişimi değiştirebilseydim keşke falan demeseydin. kaprisli bi tip belli. ömür törpüsü böyle adamlar bırak .

" anlıyorum seni düşüncene sonsuz saygım var keşke değiştirebilseyim geçmişi diyebildim" sadece.(

Geçmişi değiştirmek diye bir şey yok. Geçmişinizden niye utanıyorsunuz? O sizin için kendi geçmişini sıfırlamayı düşünüyor mudur acaba? Daha baştan bu kadar taviz verirseniz, ilişki oluştuğunda benliğinizi kaybedersiniz. Başlamadan bitirin.

beş yıllık ilişkin bitmiş.daha akıllı daha tecrübeli olman lazım.
hiç uğraşma boşver, adam mı yok başka..
daha sonrada eski sevginle birşeyler yaşama ihtimalini çıkaramıyorum, nekadar ileri gittiniz aklımdan diye başlarda başlarda. bir canın var değmez

hiç görüşme bence. bu tarz insanlar kafada kurup kurup oynar kendi kendine. olan da karşı tarafa olur. hadi biraz ilişki ilerlese iş ciddiyete binince ben unutamıyorum anla deyip gider bence. o yüzden ağrısız başını ağrıtma derim ben.

kararı değişmiş gibi yapıp her fırsatta bu durumu başına kakma riski var. çok uğraşırsın ilerde, ben de 3. şık diyorum.

Benzer bir ruh hastasıyla çok kısa bir süre beraber olmuştum. Dengesiz bir seni seviyorum derdi bir ama geçmişini sindiremiyorum derdi. Ayrılmasaydım seviyor ama geçmişimden dolayı böyle deseydim beni de kendi gibi manyak yapardı.
Bu tipler sen peki görüşmeyelim dediğinde peşine düşer yapabilirim der sonra sürekli dırdır eder.
Sakın görüşme o manyakla. Başladığınız anda yok seviştin mi yok öpüştün mü, dırdır dırdır eder.

şimdi adamın gözünden olaya bakınca daha önce hiç sevgilisi olmamış bütün heyecanları ilk defa yaşayacak. o senin elini tuttuğunda kalbi deli gibi çarparken senin için o kadar da heyecan verici bir durum olmayacak bu olay.

yani olaya '' lan o çocukla ne kadar ileri gitti'' olarak bakmıyordur belki.

Konuşsam bile takıntı yapmama ihtimali yok diyosunz yani.Ciddi ciddi hoşlanmıştım da ama tabiki de artık daha temkinli ve tecrübeli yaklaşmam gerek. Başından itibaren biliyrdu eski sevgilimin olduğunu, bu erkekleri anlamak gerçekten güç

Back
X