Günaydın Hanımlar.. Birinden hoşlanıyorum o da benden hoşlanıyordu, hareketleriyle de belli ediyodu fakat yaklaşık bir haftadır soğuk davranıyor gibiydi. Dün mesajlaşırken ikimiz de itiraf ettik bi şekilde birbirimizden hoşlandığımızı. Ama hoşlandığım kişi "geçmişte yaşadığım uzun süreli ilişki sebebiyle olamayacağımızı, çok düşündüğünü hala bi sonuca varamadığını, kendi aklıyla mücadele verdiğini, ne kadar geçmişi önemli değil dese de kafasını kurcaladığını" söyledi.
Geçmişe dair sadece 5 yıl süren ve uzakta yaşanılan bi ilişkim olduğunu biliyor. Kendisinin daha önce hiç sevgili olmamış, bu sebeple sen olsan neyapardın diye sordu. Ben hiç bişi diyemedim. İkna etmeye çalışmadım, " anlıyorum seni düşüncene sonsuz saygım var keşke değiştirebilseyim geçmişi diyebildim" sadece.
"istersen yarın buluşalım mesajda içinde büyütüp daha çok üzülüyosun, yüzyüze görüşmek daha iyi olur" dedi. Ama ben olmayacak bi iş için görüşmenin de gereksiz olduğunu söyleyip kestirip attım.
Eveet hanımlar şimdi size sormak istediğim sorulara geleyim. 1) Yüzyüze görüşmek daha mı iyi olurdu. Bu saatten sonra yüzyüze görüşelim diyebilir miyim,nasıl derim 2) Eğer ki görüşürsek sizce ne demeliyim onu cesaretlendirmeli mi uğraşmalı mı 3)yoksa hiç görüşmemek mi en doğrusu? 4)aşılamaz mı bu eski sevgili mevzusu :'(