napmalıyım kiiii

Yaşadıklarımdan utanmak değil de onun bu sözleri söylememiş olup da onunla yeni bir ilişkiye başlamayı isterdim. O yüzden öyle demiştim aslında.

Ama eski erkek arkadaşımı tamamen silebilseydim keşke gibi bir anlam çıkıyor. Eminim o da öyle anlamıştır. Geçmişi kurcalayan insanla sağlıklı bir ilişki yürütülemez.

şimdi adamın gözünden olaya bakınca daha önce hiç sevgilisi olmamış bütün heyecanları ilk defa yaşayacak. o senin elini tuttuğunda kalbi deli gibi çarparken senin için o kadar da heyecan verici bir durum olmayacak bu olay.

yani olaya '' lan o çocukla ne kadar ileri gitti'' olarak bakmıyordur belki.
Ben de olaya ileri gitme ihtimali olarak bakmadığını düşünüyorum. Az çok tanıyo beni. Ama keşke bilebilse aynı heyecanları tekrar yaşadığımı onu gördüğümde bile kalbimin çarptığımı.

Günaydın Hanımlar.. Birinden hoşlanıyorum o da benden hoşlanıyordu, hareketleriyle de belli ediyodu fakat yaklaşık bir haftadır soğuk davranıyor gibiydi. Dün mesajlaşırken ikimiz de itiraf ettik bi şekilde birbirimizden hoşlandığımızı. Ama hoşlandığım kişi "geçmişte yaşadığım uzun süreli ilişki sebebiyle olamayacağımızı, çok düşündüğünü hala bi sonuca varamadığını, kendi aklıyla mücadele verdiğini, ne kadar geçmişi önemli değil dese de kafasını kurcaladığını" söyledi.
Geçmişe dair sadece 5 yıl süren ve uzakta yaşanılan bi ilişkim olduğunu biliyor. Kendisinin daha önce hiç sevgili olmamış, bu sebeple sen olsan neyapardın diye sordu. Ben hiç bişi diyemedim. İkna etmeye çalışmadım, " anlıyorum seni düşüncene sonsuz saygım var keşke değiştirebilseyim geçmişi diyebildim" sadece.
"istersen yarın buluşalım mesajda içinde büyütüp daha çok üzülüyosun, yüzyüze görüşmek daha iyi olur" dedi. Ama ben olmayacak bi iş için görüşmenin de gereksiz olduğunu söyleyip kestirip attım.
Eveet hanımlar şimdi size sormak istediğim sorulara geleyim. 1) Yüzyüze görüşmek daha mı iyi olurdu. Bu saatten sonra yüzyüze görüşelim diyebilir miyim,nasıl derim 2) Eğer ki görüşürsek sizce ne demeliyim onu cesaretlendirmeli mi uğraşmalı mı 3)yoksa hiç görüşmemek mi en doğrusu? 4)aşılamaz mı bu eski sevgili mevzusu :'(

Bu işler hep nasip kısmet işte.. Şu saatten sonra bu ilişki olsa bilr çocuğun içinde hep bi acaba da olacak malesef

Oncelikle gecmisinize saygi duyun karsinizdaki insandan da bunu bekleyin sonucta hayat ne getirirse karalarimiz dogrultusunda onu yasiyoriz
Sonra da cokta gorusmeye degmez birak ulasilmaz kal onun icin

Ama eski erkek arkadaşımı tamamen silebilseydim keşke gibi bir anlam çıkıyor. Eminim o da öyle anlamıştır. Geçmişi kurcalayan insanla sağlıklı bir ilişki yürütülemez.
Geçmişi Kurcalamadan hiç soru sormadan hiç bişi bilmeden bile kafası karışmış beyimizin zzaten:63: dört beş ayda görüştüğüm biriydi ilişki bile denilmezdi ama gel de anlat işte off ya:KK42:

Anlatma zaten. İnan değmez. Özgüvensiz, kişiliksiz adamlardır bu tipler.
Buna kesinlikli katılıyorm özgüveni sıfır. Hiç mi yoktur ya başlangıçta böyle düşünüp sonradan kadının onu nası sevdiğini ona nası baktığını gördükçe düşüncesinin yanlış olduğunu idrak edebilen :s

Buna kesinlikli katılıyorm özgüveni sıfır. Hiç mi yoktur ya başlangıçta böyle düşünüp sonradan kadının onu nası sevdiğini ona nası baktığını gördükçe düşüncesinin yanlış olduğunu idrak edebilen :s

Yoktur. Tamam kabullendim (bu da çok gerzekçe bişey bence, neyi kabulleniyosa) gel diyen adam eninde sonunda yine rahatsızlığını hissettirecektir. Özellikle kısıtlamalar kıskançlıklar had safhada olacaktır. Geçmişi sorun etmese dahi özgüvensiz bir adamla yaşanan ilişki mutlu bir ilişki olmaz zaten. Hem allahın eziğini neden yanında taşıyasın ki?

Neden olmayacağı oldurmaya çalışıyorsunuz ki?
Bir kere geçmişi sindiremediğini ima dahi eden adam on yıl sussa alakasız bir kavgada yine bunun lafını eder. Adamın içinde var çünkü bu.
Emin ol ileride iyi ki diyeceksiniz ben diyorum.
İyi ki o ayıdan ayrılmışım geçmiş dediğinde. İyi ki kendimi ezdirmemişim diyorum. Siz de diyeceksiniz emin olun.
Bu kafadaki bir adamla aşkından ölseniz mutlu olamazsınız.

Back
X