napmalıyım sizce ?

Sen ikinci planısın çünkü sana açıklama yaparsa sen gidersin o yüzden açıklama yapmamıştır evet insan bir sebep arıyo ben bişey mi yaptım diyo ama karşı taraftakinin ne kadar çirkin bir insan olduğunu unutuluyor kendine değer ver ezdirme kendini

evet oyuzden suan nasıl davrancamı kafamda oturtmam lazım

bızım cok yenı bıde bırbırımızı sılersek bıdaha gerı donmeyız kararlı bı yapımız var o konuda ama dunya halı bellı olmuyo ıste sonradan cıkıyor ne oldukları

Ben pek iyi niyetli biri olarak gormedim. Gercekten birsey hissetse ortadan kaybolmaz
Mantigimi kullan sen

Umursama ki zaten o seni merak edicek ve illaki mesaj atıcak veya şöyle düşün o yanlız kaldığında ilk işi sana dönmek olacaktır kanma sakın sen kendi yolunu bak

Yani bitti numarasini sileceksin onsuz olacaksin

sen öyle olmasa da oyleymıs gıbı davran bitirmiş gibi davran.seni cepte bilmesin yoksa daha böyle cok gıdip gelir

Erkekler laftan anlamaz kismina katiliyorum tecrubeyle sabittir ,kissa kisas yaptimmi yaptim eksikmi kalacagim sanirim tamamen bitti haberim yok
ama olsun gururum inciteni incitirim

Sevgili konu sahibesi bir erkek severse gelir arayip sorup durmayin az once belirttigim uzre sonradan bir yumusama bir yola gelme hali oldu bende baktim o tribe girmis bende daha beterini yaptim aynen gurur olayi cunku seviyorum diyip pesine takilinca araryip sorunca bunlarin totosu kalkiyor hic anlamiyorlar sevgi nedir birakin gitsin gelsede cvp vermeyin yolunuza bakin birde niye cvp vermeyi diye hirslanip kafaniza takmayin unutun gitsin 1 ay nedir ki

aynen öyle gızlıbırı nnde dedıgı gıbı erkekten sevıyorumdan yaşanmışlıktan anlamaz.bırakın o zaten sızı sevıyosa mutlaka donecektır.ıstedıgı kadar gurur yapsın.dusuncekkı bu kızdan başkası benı çekemez yenı bır ılıskıyede başlayamaz korkar böylece hoop gerı dönecek.sende yuz vermıceksın benı unuttu bensızde yasıyo trıplerıne gırecek ve senı tekrar kazanmaya calısack.. dıyelım donmedı bunları yapmadı ozamn kafasında bıtırmıstır senınde yapman gereken onu bıtırmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…