evet haklısınKendin diyosun canım bitti önüne bakacaksın bundan sonra ona karsı hiç bi adım hamle yapma
sadece sebebı merak edıyorum baska bı derdım yok aslında
Sen ikinci planısın çünkü sana açıklama yaparsa sen gidersin o yüzden açıklama yapmamıştır evet insan bir sebep arıyo ben bişey mi yaptım diyo ama karşı taraftakinin ne kadar çirkin bir insan olduğunu unutuluyor kendine değer ver ezdirme kendiniTESEKKUR EDERım yorumun ıcın evet belkıde eskı kız arkadasıyla tekrar konusmaya basladı ama olan hep deger veren tarafa oluyor ama ınsan bı acıklama beklıyor hanı olmuyo de bende ustelememkı zaten acıklamama yapmaması canımı sıkıyor sankı suclu benmısım gıbı
evet oyuzden suan nasıl davrancamı kafamda oturtmam lazımSen ikinci planısın çünkü sana açıklama yaparsa sen gidersin o yüzden açıklama yapmamıştır evet insan bir sebep arıyo ben bişey mi yaptım diyo ama karşı taraftakinin ne kadar çirkin bir insan olduğunu unutuluyor kendine değer ver ezdirme kendini
bızım cok yenı bıde bırbırımızı sılersek bıdaha gerı donmeyız kararlı bı yapımız var o konuda ama dunya halı bellı olmuyo ıste sonradan cıkıyor ne oldukları
evet cok haklısın oyuzden hıc muhattap olmucamUmursama ki zaten o seni merak edicek ve illaki mesaj atıcak veya şöyle düşün o yanlız kaldığında ilk işi sana dönmek olacaktır kanma sakınsen kendi yolunu bak
acıklama yapsın dıye beklemıyım mıYani bitti numarasini sileceksin onsuz olacaksin
Haftada 4 gün fazla zaten, biraz özlet kendini sıkılmıştır belki.1 aydır bırlıkteyız her haftada 4 gun bulusuyorduk
artık konusamıycaz sanırımHaftada 4 gün fazla zaten, biraz özlet kendini sıkılmıştır belki.
Canım erkekler kadınlar gibi değil. Emin ol bitirmiş erkekler böyle. Açıklama yapsa ne ki defolsun gitsin üzme kendiniacıklama yapsın dıye beklemıyım mı
haklısın olan deger veren tarafa oluyor ısteCanım erkekler kadınlar gibi değil. Emin ol bitirmiş erkekler böyle. Açıklama yapsa ne ki defolsun gitsin üzme kendini
Erkekler laftan anlamaz kismina katiliyorum tecrubeyle sabittir ,kissa kisas yaptimmi yaptim eksikmi kalacagim sanirim tamamen bitti haberim yokKesinlikle dengesiz.Ortadan kaybolan o ve biara cikip sanakonusalim dicek.gelicek merak etme.sana guzel bi bahane uyduracak sonra hersey eski haline donsun isteyecek.bak tecrubelym yapman gereken o dondugunde sen knsmicaksn simdi sana nasil davrandysa oyle davranicksn erkekler laftan anlamaz anca kisasa kisastan anlar.sabret bi kac gun illaki gelicek.ozamnda ben konusmak istemiyorum diceksin.diyelim konustun anlastn bi ay sonra yine aynisini yapicak emin ol bu tipler boyle bende varboyle bi tip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?