• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napmalıyım sizce

-Sabrinaa-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
167
78
48
30
merhaba arkadaşlar şuanda bunları yazarken bile kalbim atıp duruyor , Ben yurt dışında okuyan bir kızım ve biriyle arkadaş oldum burda pek fazla arkadaşım yok daha sonra onunla çıktım aşkımız çok yoğundu yaz tatilinde ben türkiyeye geldim 3 ay o sırada benimle çıktığı halde başka bir kız bulmuş ben bunu daha bu hafta öğrendim onun ailesini tanıyorum o kız onun ailesini bile bilmiyor daha sonra 2 gün önce arkadaşın evine gittik ve ben bir mesaj gördüm aldırmadım tekrar gelince hiç huyum değil mesaj okumak başka bir insanın ama elinden aldım baktım kalp göndermiş bu ülkedeki insanlar biraz çocuk ruhlu dedi sevinyorlar böyle şeylere kapıyı çektim çıktım orda sonra beni takip etti geri döndük zorla arkadaşın evine elimi felan tutuyor bende tuttum sonra uyudum o gün saat 4 gibi kalktım uyuyamadım bir kaç dua çalışması enerjiyle ilgili şeyler okudum sonra ertesi gün o kızı gördüm ve erkek arkadaşın mı diye sordum benim sevgilim için o kızda evet dedi . Sonra seninle konuşabilir mıyız dedim ve kız nerdeyse ağlıcaktı ve ben kızın elini tuttum daha sonra çıkmaya devam edicek mısın dedim o kızda evet demez mı neyse ben o ordayken o sevgilimi aradım bu adam ne diyor anlamıyorum ing benimkinden daha iyide sonra telefonu o kıza verdim sonrada yüzüne kapatım . Ondan önceki gün kanıtla demiştim kızla yüz yüze gelmek istiyorum demiştim o akşam o kızla kavga etmiş benim için ayrılmak için kanıtlamaya çalışıyordu . Arkadaş çevresi o kızı değil beni biliyordu

Bu nasıl bir ilişki dallasa dönmüş

Çoook uzağa git bu adamdan gidebildiğin kadar uzağa

onunla konuşmadığım sırada bulmuş sonra barıştık şimdi ise o kızı teselli eden benim burda kimseyi tanımıyorum bangkoktayım en iyisi gidebileceğim kadar onlardan uzak olmak
Bu nasıl bir ilişki dallasa dönmüş

Çoook uzağa git bu adamdan gidebildiğin kadar uzağa

Kızı niye teselli ediyosun sanamı kaldı?maden ispatkadın aldattıgını msjnı gördün herneyse evden çıkıp gittin tekrar niye döndünde sabah dörde kadar adamla uyudun?babam böyle pasta yapmayı nerden ögrendi? :confused:

Ailesi beni biliyor çevresi beni biliyor.
Yahu onlae biliyor diye nikah kıyacak değilsiniz ya..
Aldatmış adam bas tekmeyi ya o kızı bilmiyorlar beni biliyorlar falan..

ortamdan koşarak uzaklaşacağına iyice çamura batıyosun.

kadınlar bi alem. adam aldatıyor. bu gidiyor kızı teselli ediyor. diğer kız çıkmaya devam edicem diyor, o ne demekse. konu sahibinin de ayrılmaya niyeti yok sanırım. çünkü arkadaş çevresi ve ailesi diğer kızı değil onu tanıyor tamaammmmıaaaaa

Kızı teselli mi ettin inanmıyorum :KK53:
Kız da devam etcem demiş yüzüne bakarak :KK45:
İkisinin kafasına birbirine çarpmalıydın ne kadar da coolsun :KK8::rolleyes:

Kızı teselli mi ettin inanmıyorum :KK53:
Kız da devam etcem demiş yüzüne bakarak :KK45:
İkisinin kafasına birbirine çarpmalıydın ne kadar da coolsun :KK8::rolleyes:
Çok komikti cidden gözümün içine baka baka söyledi ne halleri varsa görsünler iyi şanslar dedim:KK55:

ortamdan koşarak uzaklaşacağına iyice çamura batıyosun.

kadınlar bi alem. adam aldatıyor. bu gidiyor kızı teselli ediyor. diğer kız çıkmaya devam edicem diyor, o ne demekse. konu sahibinin de ayrılmaya niyeti yok sanırım. çünkü arkadaş çevresi ve ailesi diğer kızı değil onu tanıyor tamaammmmıaaaaa
Ayrıldım ben sadece burda konuşucak çok kimse olmadığından sizlerle dertleşmek istedim ..

Kızı niye teselli ediyosun sanamı kaldı?maden ispatkadın aldattıgını msjnı gördün herneyse evden çıkıp gittin tekrar niye döndünde sabah dörde kadar adamla uyudun?babam böyle pasta yapmayı nerden ögrendi? :confused:
Yanlış yazmışım biz dersi bi arkadaşın evinde toplanıp çalışıyoruz genelde orda asla uyumadım dönmemin sebebi kızı arayıp geliceğini söyledi kızla buluşmak için döndüm

Back
X