- 26 Ocak 2015
- 167
- 78
- 48
- 30
- Konu Sahibi -Sabrinaa-
merhaba arkadaşlar şuanda bunları yazarken bile kalbim atıp duruyor , Ben yurt dışında okuyan bir kızım ve biriyle arkadaş oldum burda pek fazla arkadaşım yok daha sonra onunla çıktım aşkımız çok yoğundu yaz tatilinde ben türkiyeye geldim 3 ay o sırada benimle çıktığı halde başka bir kız bulmuş ben bunu daha bu hafta öğrendim onun ailesini tanıyorum o kız onun ailesini bile bilmiyor daha sonra 2 gün önce arkadaşın evine gittik ve ben bir mesaj gördüm aldırmadım tekrar gelince hiç huyum değil mesaj okumak başka bir insanın ama elinden aldım baktım kalp göndermiş bu ülkedeki insanlar biraz çocuk ruhlu dedi sevinyorlar böyle şeylere kapıyı çektim çıktım orda sonra beni takip etti geri döndük zorla arkadaşın evine elimi felan tutuyor bende tuttum sonra uyudum o gün saat 4 gibi kalktım uyuyamadım bir kaç dua çalışması enerjiyle ilgili şeyler okudum sonra ertesi gün o kızı gördüm ve erkek arkadaşın mı diye sordum benim sevgilim için o kızda evet dedi . Sonra seninle konuşabilir mıyız dedim ve kız nerdeyse ağlıcaktı ve ben kızın elini tuttum daha sonra çıkmaya devam edicek mısın dedim o kızda evet demez mı neyse ben o ordayken o sevgilimi aradım bu adam ne diyor anlamıyorum ing benimkinden daha iyide sonra telefonu o kıza verdim sonrada yüzüne kapatım . Ondan önceki gün kanıtla demiştim kızla yüz yüze gelmek istiyorum demiştim o akşam o kızla kavga etmiş benim için ayrılmak için kanıtlamaya çalışıyordu . Arkadaş çevresi o kızı değil beni biliyordu