Napmaliyim

Kvde bana bir konuda çok tavır yaptı.esime göre ben her zaman suçluyum.kvde naparsa yapsin o hep iyilikten yapıyor.kalbimi çok kırdı benim kvde.bunu eşimle paylastim oda tabi annesini tuttu.olaylar böyle buyudu
ama bu ,bu kadar uzatacağınız bir mesele değilmiş ki, sizin bu kadar çok uzatmanıza aslında kayınvalide geri adım atmış resmen kin tutmuşunuz. ben olsam ben böyle uygun gördüm der geçerdim tavır yapıyorsa onun sorunu ben iletişim şeklimi değiştirmem bunun için, hakaret yok birşey yok. bu kadarcık şeyden de akrabalık ilişkisini koparmayın ama. ha eğer sevmiyorsanız yorduysa bıktırdıysa görüşmek zorunda değilsiniz o zaman aramasını da beklemeyin

Ben altdan almiyorum. Insanin sac bas kavga etmesine gerek yok, ama insanin sınırları eziliyorsa agzini acmali. Bu kendi ailem icin de gecerli. Bizde su yalnis yaygin: Anne baba ne derse ne yapsa susup altdan alinmali. Öyle birsey yok. Hepimizin kusurlari var. Benimde anne olarak da kusurum var muhakkak. Aile icinde asıl insanlar birbirine iyi ve destekci davranmali. Bizde ama daha cok "aile ne derse, yapsa yeridir" kafasi cok.
Evet aynn böyle.buyuklerde yapıcı olması lazım biraz

Kvde bana bir konuda çok tavır yaptı.esime göre ben her zaman suçluyum.kvde naparsa yapsin o hep iyilikten yapıyor.kalbimi çok kırdı benim kvde.bunu eşimle paylastim oda tabi annesini tuttu.olaylar böyle buyudu

Esinizin tutumu da bu konuda yalnis. Bir insanin niyeti kötü bile degilse, baska bir insanin sınırını aşabiliyor. Ve hatası varsa annemiz dahi olsa uyarmamiz gerekir. Hatasiz kul yok dünyada. Ve büyüklerin bir cok konuda bizden farkli düsünceleri vardir.

Esinizin tutumu da bu konuda yalnis. Bir insanin niyeti kötü bile degilse, baska bir insanin sınırını aşabiliyor. Ve hatası varsa annemiz dahi olsa uyarmamiz gerekir. Hatasiz kul yok dünyada. Ve büyüklerin bir cok konuda bizden farkli düsünceleri vardir.
Zaten anlatır anlatmaz savunmaya geçti dinlemedi bile

İşte kırıldığın an “şuna kırıldım/kızdım, ben öyle düşünmüyorum, ben bu şekilde yapacağım” dersen onlar da düşünceni bilir, alttan almak zorunda kalmazsın.
Lale abla bazen insanı öyle bir noktaya getiriyorlar ki bunu söylemek istemiyorsun zaten biliyor istemediğini yine de yapıyor

Back
X