Napmaliyim !!!

Arfkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
21
4
1
37
En yakın arkadaşım aşık hatta aşık olduğu kisiyle bi ay kadar bir ilişki yaşadı ama adam onu terk ettigi halde arkadaşım onun döneceğini söylüyo. Ben öyle bişey biliyorum ki ona söylesem mi bilemedim o kişinin sevgilisi var ve arkadaşıma dönme ihtimali yok bunu bana söyleyen erkek arkadaşım ve bunu kimseye söylememi istedi şimdi kız arkadaşıma bunu söylemeli miyim

Bnce soyle ki kiz daha fazla umut baglamasin kendi hayatına baksin

zor bi durum allah yardimcisi olsun arkadasinizin,ben olsam soylemezdim boyle bisey yapma nasil olsa ogrenecektir arkadasiniz,geri donecek diyorsa mutlaka arastiriyodur,nerde,ne yapiyo hic bisey gizli kalmaz duyacaktir,riske girmeyin derim zira siz kotu konuma dusersiniz iyi dusunun bence

Soylemesi kolay da..

-dogruluk payı nedir..

-kız arkadaşın hazmedemeyip ortalığı darma duman etmesin..

söylesen de inanmayabilir inansa bile beni kıskandırmak içindir diye düşünebilir

sevgilinin güvenini kaybetmek istemiyorsan söyleme sonuçta sana tembih etmiş

Dedi bana dedim sana derler bizim Karadeniz'de =)
Karışmayın böyle işlere, flörtlerde durumlar çabuk değişebiliyor
İnsanlar ayrılıyor bir bakıyorsun hoopp barışmışlar, adamın öbürüyle arası açılmış falan
Gözünle görmediğin şeyleri başkasına nakletme asla, sonra sen kötü olursun
Arkadaşın sorunlarını kendi çözmeli
Üstelik sevgiline de ayıp olur, aranızdaki güven sarsılır

Öyle birşeyler duydum desen.
Hani kesin sevgilisi varmış diye değil de, duydum olabilir umut bağlama gibi.
En azından dönecek diye hayaller kurmamış olur

Bu kişinin face hesabı fln yok mu sevgilisi olduğunu orda tesadüfen görmüş gibi yapsanız beraberken?
Yani arkadaşınızla birlikte görün..
Çünkü ne yapacağı belli olmaz sen beni kıskanıyorsun mutlu olmamı istemiyorsun bile diyebilir söylersen.. Tecrübeyle sabit

Umut bağlamamasını söyleyebilirsin ama erkek arkadaşının söylediğini söyleme bence
yani dönmeyeceğini falan söyleme nerden öğrendin diye kurcalar bu sefer

Umut bağlamamasını söyleyebilirsin ama erkek arkadaşının söylediğini söyleme bence
yani dönmeyeceğini falan söyleme nerden öğrendin diye kurcalar bu sefer
umut baglamasin diye sürekli konuşuyorum kendi de takmiyorum diyo ama yine onunla ilgili konular aciyo her sabah onu görme umuduyla ise gidiyor haline üzülüyorum

Söylersem anlar erkek arkadaşımdan duyduğumu çünku diğer çocukla yakın arkadaşlar
Öyle birşeyler duydum desen.
Hani kesin sevgilisi varmış diye değil de, duydum olabilir umut bağlama gibi.
En azından dönecek diye hayaller kurmamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…