- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi Hayatinanlamisensin
-
Evet ucretli ogretmenlik ihtiyac aslinda var ev borcu oduyoruz evimizde kira esime destek olmak istiyorum.Eger ucretli ogretmen olarak goreviniz ciktiysa 1000 lira gibi bisey icin degmez cocugunuzu biraktiginiza inanin. Tabi maddi olarak ihtiyaciniz var mi bilemem. He ama maas sizi memnun edecek kadarsa da cocuk her turlu alisir dert etmeyin. Bikac gun aglar ama eve geldiginizde onunla gecirdiginiz kaliteli vakit iyi gelir ona da.
Sinavda biraktigimda o yollari kosa kosa gidiyorum kizima kavusayim diye kapiyi actilar babasiyla bi suratima oylesine bakti arkasini dondu gittiMecburen çalışacaksın bir mesleğin var.
Çocuk tabi ki ağlayacak,sen özleyip üzüleceksin ama zamanla alışacak bakmışsın 1-2 ay sonra çocukta hiç tepki yok.
Sürekli yanında olamazsın işe dönmek zorundasın,yarın çocuk olduğunda mecburen bende döneceğim hemde 3 aylıkken.
Çalışma saatleri çok uygun mutlaka çalış.
Dun toplanti vardi ortami arkadaslari ozlemisim kendime insanlara faydam olsun istiyorum.Elbette ağlar ama alışır.Ben isinizden vazgeçmeyin derim çalışma saatleri de çok çok uygun.
Çocuğum yok ama ben anneyle çocuğun 24 saat birlikte oldugunda da çocukların cok sağlıklı büyüdüğüne inanmıyorum açıkçası.Yani kendinizi nasıl çocuğumu bıraktım o ağlarken ben nasıl anneyim psikolojisine sokmayın bence.Anneniz bakacak hem aklınız da kalmaz
Ben oyumu çalışın demekten yana kullanıyorum
Evet gozum arkada kalmiyacak insallah.Evet aglar ama yapacak bişey yok biz çalışan kadnların büyük dertlerinden biriside bu dua et ki annen bakacakmış biz tanımadıgmız ellere emanet ediyoruz çocuklarımızı enazından gözün arkada kalmycak senin
O zaman ben calismani tavsiye ederim. Hani normalde cocugunu birakmaya degmez ama ihtiyacini giderecekse de oyle kotu bir is de degil tabi. Cocugun da alisir merak etme. Tenefuslerde arar sesini duyurursun gerekirse bikac gun boyle teselli edersin sonra alisir kuzucuk. Ben ev hanimi olup da 3 yasindaki cocugunu zorla okula birakanlari gordum onlar annelerinden ayrilinca birsey olmuyorsa seninkine de hic birsey olmaz Allahin izniyleEvet ucretli ogretmenlik ihtiyac aslinda var ev borcu oduyoruz evimizde kira esime destek olmak istiyorum.
Insaallah canim..O zaman ben calismani tavsiye ederim. Hani normalde cocugunu birakmaya degmez ama ihtiyacini giderecekse de oyle kotu bir is de degil tabi. Cocugun da alisir merak etme. Tenefuslerde arar sesini duyurursun gerekirse bikac gun boyle teselli edersin sonra alisir kuzucuk. Ben ev hanimi olup da 3 yasindaki cocugunu zorla okula birakanlari gordum onlar annelerinden ayrilinca birsey olmuyorsa seninkine de hic birsey olmaz Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?