napmaliyimmmm

adaacim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2015
7
0
31
Ablalarim arkadaslarim size fikir danismak istiyorum. İki bucuk senelik iliskim var. Calkantili donemlerimiz oldu ayrilip barismalarimiz falan. son 5 aydır falanda ufak tefek sorunlarimizin karsisinda cok mutlu bi iliskimiz var. Ama benim suanki sikayetim umursamazligi. Onceden ilkheycanlarla her zaman mesaj atan insan simdilerde arkadsslarimlin yaninda ortamda mesaj atmiyorum diyo. Ama hic bi sekikde takmiyo beni o zamanlarda. Arkadaslariylada cok sık bulusuyolar 2 3 gunde bir. Sonra hic merak etmiyo napiyorum ne ediyorum guveniyo ondan sormuyo biliyorum laf arasindabsoylemisti ama ben eskisi gibi ilgi merak edilmek istiyorum. Sizce napmaliyim kendimi biraz geri cekip daha ilgilenmesini mi saglamaliyim. Ama bu sefer de soğursak diye korkuyorum nasil davranmam gerektigini bilmiyorum.:KK43:

Ablalarim arkadaslarim size fikir danismak istiyorum. İki bucuk senelik iliskim var. Calkantili donemlerimiz oldu ayrilip barismalarimiz falan. son 5 aydır falanda ufak tefek sorunlarimizin karsisinda cok mutlu bi iliskimiz var. Ama benim suanki sikayetim umursamazligi. Onceden ilkheycanlarla her zaman mesaj atan insan simdilerde arkadsslarimlin yaninda ortamda mesaj atmiyorum diyo. Ama hic bi sekikde takmiyo beni o zamanlarda. Arkadaslariylada cok sık bulusuyolar 2 3 gunde bir. Sonra hic merak etmiyo napiyorum ne ediyorum guveniyo ondan sormuyo biliyorum laf arasindabsoylemisti ama ben eskisi gibi ilgi merak edilmek istiyorum. Sizce napmaliyim kendimi biraz geri cekip daha ilgilenmesini mi saglamaliyim. Ama bu sefer de soğursak diye korkuyorum nasil davranmam gerektigini bilmiyorum.:KK43:

3 Gün arama. Merak etsin.
Arkadaşlarınla çok sık buluş sen de. Misilleme yap :KK70:

Iyi de bunun guvenmekle ne alakasi var???
Sevgilisini arayan guvenmiyor muymus???
Bir yaşıma daha girdim...

Ama liseli gibi sürekli mıç mıç sıkılır insan değil mi? Tek hayatı sen değilsin, arkadaşları ilede vakit geçirebilir. Senin hoşuna gider mi sen yanında sohbet ederken sürekli telefonda mesajlaşan birisi? Benim gitmez.

Aynen oyle,kendini biraz sende geri cek,bu kez sevgilin dusunsün ne oldu bu kiza,onceden arar sorardi desin..belki de sen o kadar cok ariyorsun ki,cocugun seni aramasina,merak etmesine firsat vermiyorsun..merak etse bile,zaten arar simdi soyler ne yaptigini,nasil oldugunu diyordur,o yüzden biraz geri cek,merak ettir kendini.

Ilk zamanlarda tabi ki atar arkadaşlarının yanında falan ama bir süre sonra azalması normal. Ilk başlarda çok merak ediyosun karşıdaki kişiyi ne yapıyor falan diye ama xamanla azalmıştır. Bence çok takma

Ayh sırf karşımda otururken çıt çıt mesajlaşdıkları için artık görüşmediğim insanlar var.

Ne anlıyorsunuz, bu kadar mı boşluktasınız zırt pırt mesaj.

Ayh sırf karşımda otururken çıt çıt mesajlaşdıkları için artık görüşmediğim insanlar var.

Ne anlıyorsunuz, bu kadar mı boşluktasınız zırt pırt mesaj.
Hayir konuya yazmamisim ama birine cevap olarak yazdim bakabilidsiniz yanlis anladiniz

Arkadaslariylayken yazmasin ne var bunda. Yaninda birileri varken sürekli elinde telefon olanlari saygisizca buluyorum sahsen. E telefonla ugrasacaksan evde kalsaydin diyesim geliyo. Abartmayin bu kadar ya. Bi iki kere yazsin yeterlidir.

Arkadaslariylayken yazmasin ne var bunda. Yaninda birileri varken sürekli elinde telefon olanlari saygisizca buluyorum sahsen. E telefonla ugrasacaksan evde kalsaydin diyesim geliyo. Abartmayin bu kadar ya. Bi iki kere yazsin yeterlidir.
Ya herkes bunu diyo ama ben yanlis anlattim sanirim kendimi ben arkadaslariyken yazsin demiyorum sıkmiyorum ama bana haber vermiyo. Mesajlasiyoruz ni anda susuyo bi saat sonra iste sunlardaydim falan diyo bundam bahsediyorum

adam seni silmiş gibi

Hayir ben zaten mesaj atmiyorum sıkmiyorum ama o arkadaslarimla bulusucam diye haber vermiyo mesaj atiyorum saatler sonra cevap veriyo iste sunlardaydim falan diye

bilmem. ben kocama bile hesap vermem
çok can sıkıcı oluyor biri sürekli tık tık mesaj atınca
ya da bir yandan mesajlaşırsam o zaman arkadaşlarımla buluşmanın ne anlamı var

iyi de güzelim artık ilşkiniz oturmuş, 2,5 sene olmuş, ilk günkü gibi olmaz bu gibi şeyleri aşmış olmanız lazım. Sıkılmıştır sürekli hesap vermekten ben olsam bende sıkılırım. Bence sende onun gibi davran. Hiç üstüne gitme neden yazmıyorsun diye.

X