Napmam gerek bilemiyorum yardım

ojeoloji

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2011
92
0
86
arkadaşlar napıcam bilemiyorum bende sizle paylaşıp yardım edebiliceğinizi düşündüm
erkek arkadaşımla kavga ediyoruz hiç böyle değildik artık sürekli kavga edyrz nerdeyse niye böyle oluyor çok değişti böyle değildi eskiden bi sözümle hemen ynaıma gelirdi şimdi yok gelmezsen gelme bile diyo bana . kısaca bi olayı anlatıyım son kavgamızı bu bana söylemeden gece dışarı çıkmış bende bunu arkadaşımdan öğrendim doğal olarak haber vermemesine kızdım arayıp sordum dün gece naptın evdemiydin dedim evet dedi eminmisin diye sordum evet dedi bende söyledim sonra bana bağırmaya başladı haksız olduğu halde beni dinle sözme kesme diye zırvaladı ama bişey dediğide yok yani haksız bağırıyo bende dayanamadım en son biraz ara verelim dedim kapadı telfonu suratıma bi aradım ulaşılamıyor allah aşkına hata bendemi kendimi yiyip durdum sonra bi arkadaşım gitti yanına bakmaya moreli baya bozulmş hatta gözler kırmızı falanmış öyle dedi bilmiyorum aradı beni ben dedim inanmıyrm artık sana falan bana bunu niye yapıyosun ne istysn benden dedi sen benim sevgimede inanmıyosundur şimdi dedi ama haksız ben ona sabah okula giderken haber vermyorum diye kıyameti koparttı dün sabah kendi yaptığına bakın napıcamı bilemedm bahanemi arıyor anlamadım en son bana yarına kadar düşün taşın ona göre ya beni kaybedersin yada etmezsin gibi bişey söyledi ben bunu yediremem kendime ya of napıcam yoksa benmi büyütüyorum nolur bir yol söyleyin :(

canım sen zamanında kavgalarınızda ona "ayrılalım, bitti,..." gibi şeyler söyleyip, sonradan normal devam ettiysen eğer erkeklerde bir süre sonra "hımm ne yapsam yapayım nasılsa affediyor" durumu oluşuyor.

o haksızlığını bağırarak kapıyacak aklı sıra,erkek milleti hemen üste çıkmaya çalışır. ama sen niye geri arıyorsun ki?

olmaz. arama. haksız o. aramazsa aramasın. sen ararsan artık her hatasında üste çıkar.

sana yalan söylemiş. hadi diyelim çıktığını haber vermedi. alenen sormuşsun, "evdeydim" demiş. nasıl da rahat yalan söylüyor.

arama sakın.

ya erkek özür dilesin diye bile kadın koşuyo artık ne günlere kaldık.

erkeklerin çoğu şımarık, kaprisli, kız çocuğu gibiler... uyuz oldum sevgiline.

canım sen zamanında kavgalarınızda ona "ayrılalım, bitti,..." gibi şeyler söyleyip, sonradan normal devam ettiysen eğer erkeklerde bir süre sonra "hımm ne yapsam yapayım nasılsa affediyor" durumu oluşuyor.

o haksızlığını bağırarak kapıyacak aklı sıra,erkek milleti hemen üste çıkmaya çalışır. ama sen niye geri arıyorsun ki?

olmaz. arama. haksız o. aramazsa aramasın. sen ararsan artık her hatasında üste çıkar.

sana yalan söylemiş. hadi diyelim çıktığını haber vermedi. alenen sormuşsun, "evdeydim" demiş. nasıl da rahat yalan söylüyor.

arama sakın.

ya erkek özür dilesin diye bile kadın koşuyo artık ne günlere kaldık.

erkeklerin çoğu şımarık, kaprisli, kız çocuğu gibiler... uyuz oldum sevgiline.

ben ona hiç ayrılık konusundan bahsetmemiştim şimdiye kadar ama bu davranışları yüzünden hep aklımdaydı bu olay ama of seviyorum çok kötü oldum :(
aynen niye aradım bende anlamıyorum neden yaptım anlamadım şuanda zaten konuşmuyoruz hiç bir şekilde bir şey demediği sürece ona bir şey demem dediği gibi resmen yalan söyledi sorduğum halde üstüne üstüne sordum :( aramıcam bende uyuz oldum çok teşekkür edeirm cevap veridğin için peki ne yapıyım ne cevap veriyim aklım allak bullak

Bence hakkli olan sensin ama ne yapacan sonucta o bir erkek, hakkli olsanda kendilerini hep hakkli cikartirlar. yerinde olsam fazla üstüne gitmezdim, konustugunuzda sakin olmaya calis, bagirma sinirlenme, sen kizdikca bagirdikca o yag gibi üste cikar... bunuda unutma hakksiz lan sen olursun yine

Bence hakkli olan sensin ama ne yapacan sonucta o bir erkek, hakkli olsanda kendilerini hep hakkli cikartirlar. yerinde olsam fazla üstüne gitmezdim, konustugunuzda sakin olmaya calis, bagirma sinirlenme, sen kizdikca bagirdikca o yag gibi üste cikar... bunuda unutma hakksiz lan sen olursun yine

zaten hep öyle oluyor haklı oluyorum bi bakmışım şak haksız duruma düşmüşüm oda böyle diyor resmen bana yok aramıcam aradığında sakin konuşıcam yada bilmiyorum .s

canım öncelikle adam yalancı ise bitsin gitsin zaten. he yok, seni seviyor, pişman, aklını başına alacaksa da bunu görmen gerek.

arama asla ama arama.

o aramıyor mu. bitsin gitsin.

aradı diyelim. yumuşama ama sert de çıkma. sen konuşma. o anlatsın bakalım derdi ne. erkekler "konuşturmadın, izah ettirmedin" derler, konuş diyince kem küm ederler. açılasın bakalım nasıl açıklayacaksa. gerçekten pişmansa gönülünü almak için çabalar. sen de yumuşama ortada yalan var. bugün buna bukadar kolay yalan söyleyen yarın ohooo...

sen seviyorum demesen, ben ayrıl gitsin derim açıkçası. ama seviyorsan bir gözlemle bakalım ne yapacak.

baktın yumuşuyorsun, doldur kendini "sana yalan söyledi".

bende eskden ayni seyleri yasiyordum sen hic olmazsa arada sirada görüyüon, biz hep telde kavga ediyorduk..
dedigim gibi onu arama, bekle biraz, ve o aradiginda sakin olmaya calis hal hatirini sor, bakalim konuyu aciyormu?? nekadardir berabersiniz bilmiyorumda ama inanki bende ise yaradi

canım öncelikle adam yalancı ise bitsin gitsin zaten. he yok, seni seviyor, pişman, aklını başına alacaksa da bunu görmen gerek.

arama asla ama arama.

o aramıyor mu. bitsin gitsin.

aradı diyelim. yumuşama ama sert de çıkma. sen konuşma. o anlatsın bakalım derdi ne. erkekler "konuşturmadın, izah ettirmedin" derler, konuş diyince kem küm ederler. açılasın bakalım nasıl açıklayacaksa. gerçekten pişmansa gönülünü almak için çabalar. sen de yumuşama ortada yalan var. bugün buna bukadar kolay yalan söyleyen yarın ohooo...

sen seviyorum demesen, ben ayrıl gitsin derim açıkçası. ama seviyorsan bir gözlemle bakalım ne yapacak.

baktın yumuşuyorsun, doldur kendini "sana yalan söyledi".

şuan senin sayende ve kendi sayemde doldurudm kendimi en ufak bişeyde bitiricem zaten seviyormu bilmiyorum ben hep güvensizlik duydum zaten benden habersiz bir şeyler yapyıodur diye yıkıldım ya çok üzüldüm bkelemezdim bana neler dedi asla aramıcam zaten analt diyince kemküm yaptı bıraktım ya ne hali varsa görsün

cevaplarınız için çok teşşekkür ederim arkadaşlar bir fikir oldu en azından :(

Son düzenleme:
bende eskden ayni seyleri yasiyordum sen hic olmazsa arada sirada görüyüon, biz hep telde kavga ediyorduk..
dedigim gibi onu arama, bekle biraz, ve o aradiginda sakin olmaya calis hal hatirini sor, bakalim konuyu aciyormu?? nekadardir berabersiniz bilmiyorumda ama inanki bende ise yaradi

ama hiç bir şey olmamış gibi davaranamam ki aklıma geldikçe sinirlerim geriliyo zaten 1 senedir birlikteyiz

ama hiç bir şey olmamış gibi davaranamam ki aklıma geldikçe sinirlerim geriliyo zaten 1 senedir birlikteyiz

Unut demiyorumki sakin olmaya calis. öncede bir arkadasinin dedigi gibi onu dinle, fazla üstüne gitme, birak kendiliginden anlatmaya baslasin, araniz iyi oldugundada dersin bana niye yalan söyledin? ama hesap soruyormussun gibi olmasin... sinirlenme simdi... kendini simdi doldurma, zararin kendine olur

Bence de aradığı zaman sakin sakin konuş umursamıyomuşsun gibi. konuyu açtığı zamanda "sana güvenebilmem için bana yalan söylememen şart, neden böyle bir konuda yalan söyledin, derdin neydi?" diye sor bide "ilişkimize devam etmek istiyorsan bir daha bana asla bağırma" de. şartlarını açık açık koy ortaya. ipleri onun eline verme. bitmesi gerekiyorsa da arkana bile bakma.

Back
X