canım sen zamanında kavgalarınızda ona "ayrılalım, bitti,..." gibi şeyler söyleyip, sonradan normal devam ettiysen eğer erkeklerde bir süre sonra "hımm ne yapsam yapayım nasılsa affediyor" durumu oluşuyor.
o haksızlığını bağırarak kapıyacak aklı sıra,erkek milleti hemen üste çıkmaya çalışır. ama sen niye geri arıyorsun ki?
olmaz. arama. haksız o. aramazsa aramasın. sen ararsan artık her hatasında üste çıkar.
sana yalan söylemiş. hadi diyelim çıktığını haber vermedi. alenen sormuşsun, "evdeydim" demiş. nasıl da rahat yalan söylüyor.
arama sakın.
ya erkek özür dilesin diye bile kadın koşuyo artık ne günlere kaldık.
erkeklerin çoğu şımarık, kaprisli, kız çocuğu gibiler... uyuz oldum sevgiline.
Bence hakkli olan sensin ama ne yapacan sonucta o bir erkek, hakkli olsanda kendilerini hep hakkli cikartirlar. yerinde olsam fazla üstüne gitmezdim, konustugunuzda sakin olmaya calis, bagirma sinirlenme, sen kizdikca bagirdikca o yag gibi üste cikar... bunuda unutma hakksiz lan sen olursun yine
canım öncelikle adam yalancı ise bitsin gitsin zaten. he yok, seni seviyor, pişman, aklını başına alacaksa da bunu görmen gerek.
arama asla ama arama.
o aramıyor mu. bitsin gitsin.
aradı diyelim. yumuşama ama sert de çıkma. sen konuşma. o anlatsın bakalım derdi ne. erkekler "konuşturmadın, izah ettirmedin" derler, konuş diyince kem küm ederler. açılasın bakalım nasıl açıklayacaksa. gerçekten pişmansa gönülünü almak için çabalar. sen de yumuşama ortada yalan var. bugün buna bukadar kolay yalan söyleyen yarın ohooo...
sen seviyorum demesen, ben ayrıl gitsin derim açıkçası. ama seviyorsan bir gözlemle bakalım ne yapacak.
baktın yumuşuyorsun, doldur kendini "sana yalan söyledi".
bende eskden ayni seyleri yasiyordum sen hic olmazsa arada sirada görüyüon, biz hep telde kavga ediyorduk..
dedigim gibi onu arama, bekle biraz, ve o aradiginda sakin olmaya calis hal hatirini sor, bakalim konuyu aciyormu?? nekadardir berabersiniz bilmiyorumda ama inanki bende ise yaradi
ama hiç bir şey olmamış gibi davaranamam ki aklıma geldikçe sinirlerim geriliyo zaten 1 senedir birlikteyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?