- Konu Sahibi CGuven3720
Merhaba hanimlar.. Ben 23 yasindayim ve iki yildir evliyim. Nasil anlatsam hic bilmiyorum. Bir senedir kaynanama temizlige gidiykrdum iki gün önce biraktim olay söyle oldu. Kaynanamin bizim evlendigimiz zaman evde temizlikcisi vardi. Kendisi kayinpederle dükkan isletiyorlar. Temizlikci istifa edince bende anneme sey dedim.. Anne yetisemesigin birsey olursa varsa söyle elimden geldigi kadar yaparim. Sen yapabildigini yap. Tabiki cok sevindiler. Cagirdi gittim evine ve temizledim bütün evini haftada iki kez Gel dedi bozuntuya vermedim gittim.. Kaynanam bu arada 55 yasinda. sonra bana zorla para verdiler emegimin karsiliymis cok itraz ettim ama dinletemedim zorla verdiler gücümede gitti beyime istemiom dedim Temizlikci.gibi oluyor dedim. Baktim yapamiom böle bi gün agrim var su var dedim bahane buldum en son kendi annem e yarsim lagzimdi. Babaannem vefat etti. Gelen giden olunca cok yardima gittim kayinvademede gelemicem anneme yardim edim dedim.. bana kizdilar neymis anneme yeterince yarsim etmisim. Bukadar yeter. Sen tek kizi degilsin. Beni birakip annene nasil gidersin. Kocana bakamion hasta hasta birakion olmaz öle. Siz ev almayin cocuk da düsünmeyin. Herkeze kosuyan beni birakion vs. Vs. Kocamla cok kavga ettik bana hak vermior kendi anneme de yardim etmemi iatemiyor kendi annesine iatemedigim icin.. Kizlar cok swyler oldu ama hangi birini yazim.. Acikcasi sogudumda
Iyilik yapim derken hersey bok oldu.. ilk defa tokat yedim kocamdan.. Morelim sifir.. Kaynanami görmek bile istemiom onun yözünden huzurumuz kacti.. Napimm annemden vaz mi gecim?
Iyilik yapim derken hersey bok oldu.. ilk defa tokat yedim kocamdan.. Morelim sifir.. Kaynanami görmek bile istemiom onun yözünden huzurumuz kacti.. Napimm annemden vaz mi gecim?