Kusura bakmayin da bu kizla niye bu kadar samimiyet kurdunuz? Kayninizla nisanlisini aldatmis nisan atilmis belki de kayninizi da baskasiyla aldatacak. Ya da kayniniz zaten durumun farkinda ve gönül eglendiriyor belki. Eltim eltim diyorsnuz ama eltiniz falan degil. Ben aileler isin icine girmeden, isteme - söz kesme ya da nisan bile olmadan bu sifatlarin kullanilmasini dogru bulmuyorum. Geri kafali falan da degilim ama daha bir iki hemen erkek arkadasin evine girip cikmalar, aile ziyaretlerinde cagrilsin cagrilmasin bulunmalar, özel günlerde hep ortamda olmalar bana ters ve sacma geliyor. Benim isteme söz nisan hepsi birarada oldu. Yani bir seferde olsun bitsin dedik. Ondan sonra bile bayram, anneler günü, dogum günü kutlamasi haricinde gitmedim evlerine.
Siz ailece gidiyorsunuz ve size mesaj atiyor sen niye gidiyorsun diye. Bu ne laubalilik densizlik böyle. Siz cok yüz verdiginiz icin bu cesareti bulmus kendinde. Kimseye gereginden fazla samimiyet göstermeyin bundan sonra. Gerci ücünün de size sirt dönmesi biraz ders olmustur. Iyilik,hakedene yapilir. Birakin esinizin amcasinin ogluna harcligi yardimi, her gittiginiz yere götürmeyi. Hatta bu konularda muhattap bile olmayin. Esiniz ilgilensin. Siz o ailenin gelinisiniz bu bayan da sadece kayninizin kiz arkadasi. Yanlis anlasilmasin flört eden edebini terbiyesini saygisini bilen genc kizlarimizi bu kategoriye koymuyorum. Daha bir resmiyet aile tanismasi falan yok ama kiz her yerde masallah. Siz bu kizin telefon numarasini engelleyin bence. Sorarsa da telefon esimdeydi görmüs mesajlarini, cok sinirlendi sildi numarani deyin.