kızlar kaynımın bi sevgılısı var kız nısanlıyken daha nısanı atmadan benım kaynımla cıkmaya basladı ve o sekılde nısanı attı ve cıkmaya baslamalarının ılk haftası kaynımın yatagından saç tellerini topladık (sakın yalnıs anşılmasın kınadıgımdan falan demıyorum onun hayatı benı asla ilgilendirmez)her neyse bende nısanlıyken daha esımın evıne bı defa bıle yalnız gelmedım gecenlerde kaynanam eltı adayı ben oturuyoruz ve kaynananam eltıme dıyo kı canım herkes senın gıbı oluruda aıle zapdediyo hc bırsey demedım sustum bu ne demek? bide kaynım askerdeyken bız eltımle o kadar ıyı anlasırdıkkı yanı benım evımden cıkmazdı ve bız kaynımlada bu kızla cıkmadan once arkadas gbıydık sureklı bıze gelırdı gıderdı tabıkı esım varken.. bıde esımın bı amca oglu var benden 4 yas kucuk onunlada aynı ablası gıbıydım dk bası arardı gelırdı bız eşimle ne zamn bıye gtcek olsak onuda alırdık falan yanı hersey guzeldı ne zamn kaynım askerden geldı benım eltının kıskanclık krızlerı basladıı bakın ben kaynıma asla bı el sakası yapmam geldıgınde tokalasmam bıle uzaktaan hosgeldın derım falan yanı mesafemı gayet korurumm kaynım askerden gelelı 5 ay olucak ve kaynım benım evme sadece 1 defa geldı oda eltımı cgrdım berber geldıler bız kaynanamlara sık sık gıdıyoduk ama şimdi ne o amca oglu ne kaynım ne de eltı benımle mecbur kalmadıkca konusmuyorlar tabı hal bole olunca bende ole ama bn burda gurbette sayılırım hıc kımsem yok ne bı aıle ne bı yakın arkadas hayır yanı ne yaptıgımı bı bılsem anlıcam herkes dusman gbı yaa gecen baska bı sehre gdıyoruz esım kaynanam kaynım ben kız bana msj atıyo napıon dıe bende dayımlara gdıyoz yoldayım dedım sendemı gıdıyon sen nye gdıyon vs salak salak msjlar atıyo bunlar nee yaa hayır yanı hepsı bır oldu ben tek kaldım Allah tan esıme kızın attıgı msjları falan gsterım olan bıtenı dewamlı anlattım o arkamda ama zamanında ben onlara ıylık yaptım kız kaynımla ayrıldı kotuydu aralarnı ben duzelttım kız ısten gelırken yolda kaldı esmı gnderıp evne bıraktırdım amca oglu desen cebıne harclıgına kadar verdım kaynım desem en ufak derdınde yanında oldum ettım bılmıyorum bu nankorlugu naptımda hakettım kaynanamlada ıyı degılız zaten esım ayrı ew oldugunun farkına warala para vermıyo kadın bana bıldıgınız dusman arkamdan donen dolapları cok merak edıyorummm