Bi baktım full onlıne yanı sanıyorum kı tek derdı yoklamak.Dengesizmiş engelleyin gitsin
Baya agır laflar da ettım sen iğrencsın , mahkukatsın vs vsd) Hiçbiri. Can sıkıntısı.
Yalan söylemeyım atmasını degıl aramasını beklıyorum kadın egosu ama benım durumumda bu gereksız sadece aptal gıbı hıssedıyorum hepsı bu.Sende sanki mesaj atmasını bekliyormuşsun
Erkekler de ben bu tarz seylere rastladım hep arada bırakma durumu ama kopuyor ıplerde.İnsan sevgili olup olmamak istediğini bilmez mi ne saçma?
Aynen öyle alışkanlık var bizde dedıgın gıbı ya tamamen kopup bi sure hıc gorusmememiz lazım bunu da denedım de olmuyo cok karsılastık koskoca yer de.Siz sevgili olamssiniz sizinki biraz alışkanlığa kaçmış
Aptallıkla alakası yok sen ayakları yere basan bi ilişki olsun istemişsin ama karşı tarafta laylay lom galiba sevmelerYalan söylemeyım atmasını degıl aramasını beklıyorum kadın egosu ama benım durumumda bu gereksız sadece aptal gıbı hıssedıyorum hepsı bu.
Sevmiyor demek ki diye anlarım bunu, insan bilir çünkü sevip sevmediğini bence ortası yoktur ya seversin ya sevmezsin.Erkekler de ben bu tarz seylere rastladım hep arada bırakma durumu ama kopuyor ıplerde.
Hayır canım sevgili gibi degıl , canım cicim falan yok sadece haftada bir gorusme arada konusma o sekılde.1 sene sevgili olmadan sevgili gibimi konustunuz? Adam baskasini bulamadim herhalde o yüzden yazmis mesaj.
Valla o gunden berıde bakıyorum sırf nolcak dıye 27 yasında kısı bu cocuk degıl yanı ınstagram da takıpcı kasmalar , vs.Aptallıkla alakası yok sen ayakları yere basan bi ilişki olsun istemişsin ama karşı tarafta laylay lom galiba sevmeler1 senedir dogru duzgun yol almadıysanız önüne bak bence
Hayır canım sevgili gibi degıl , canım cicim falan yok sadece haftada bir gorusme arada konusma o sekılde.
Beni anlayacabılecek bırı cıktı aynen öyle . Cevap vermedım şimdide benı sorarsan seni dusunuyorum dıye salak kendınce dalga gecıyo .Eski erkek arkadaşımla aynen böyle bir ilişkimiz vardı. 5 yıl çıktık,özellikle son 2 yılda nerdeyse tam anlamıyla sevgili olmadan görüştük konuştuk hep. Evlilik düşünmediği için ayrılıyordum, tamam diyodu , o da aynen 1 hafta sonra ya napıyosun ya alakasız saçma bir mesaj atıyordu. Hiç kopmamıştık o yüzden. Alışkanlıktan ileri geliyor bunlar bence ve boşluktan tabiki. Kurtulmak istiyorsan cevap verme derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?