• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Napmaya çalışıyor?!?

Valla o gunden berıde bakıyorum sırf nolcak dıye 27 yasında kısı bu cocuk degıl yanı ınstagram da takıpcı kasmalar , vs.
Bu kadar erken bı sey beklemıyordum , sasırmadım desem yalan olur
Şu sıra fenomen olmak moda ya ona ayak uyduruo herhalde :deli:
Karşına daha iyileri çıkar belki :eğlence:

o zaman arkadas gibi. Hadi arkadas gibide degilse bir insan neden arkadas ve sevgili olmadigi biriyle haftada bir görüssün konussun ancak aliskanliktan, zaman doldurmaktandir. Karsilikli duygular var ise cok sacma degilmi.
Benle vakıt gecırmekten hoslanıyormus ama bana guvenı kalmamıs guya kı guvenını kıracak tek bırsey yapmadım.
Neyse sonrada haklısın dedı yanı olay bende dedı ben sonrasında evlılık ısteyecekmısım o kendını hazır hıssetmıyormus . Gecen hafta dedıgı sey bu ancak bır hafta oncesınde de bız evlenırsek nolurmus .
Sonrada annem bana bırını bulcak dıyo ben anlamadım bence aklı tam saglıklı degıl

Benle vakıt gecırmekten hoslanıyormus ama bana guvenı kalmamıs guya kı guvenını kıracak tek bırsey yapmadım.
Neyse sonrada haklısın dedı yanı olay bende dedı ben sonrasında evlılık ısteyecekmısım o kendını hazır hıssetmıyormus . Gecen hafta dedıgı sey bu ancak bır hafta oncesınde de bız evlenırsek nolurmus .
Sonrada annem bana bırını bulcak dıyo ben anlamadım bence aklı tam saglıklı degıl

Dedigim gibi ben aliskanliktan ve zaman doldurmak istedigini düsünüyroum cünkü ciddi ve seven bir insan böyle seyleri bahane etmez. Dengesizin teki annesi ona kiz bulunca o da begeninince seni tamemen salamayacak. O zamana kadarda seninle oyalaniyor iste. Ben olsam onu sutlarim

Beni anlayacabılecek bırı cıktı aynen öyle . Cevap vermedım şimdide benı sorarsan seni dusunuyorum dıye salak kendınce dalga gecıyo .
Aynen biz oyle kankamıyız neyız anlamadım . Su an dada hanı sevıyorum herseye ragmen de sevgıde yetmıyor bılırsın adam ıstemıyo gurursuzluk ...:KK70:
Şuan 2 yıldır hayatımda başkası var ama o çıkmasaydı karşıma eminim hala onunla konuşuyor görüşüyor olacaktık :)) Eskiyi düşününce ne kadar yıpranmışım, üzülmüşüm diyorum..
Belki herkes anlamaz ama o durumu çok iyi anlarım, sevgili gibi hergün konuşulmuyo, her gün ne yaptığından ne ettiğinden haberin olmuyo ama arada mesajlaşıyosun, arada yemek yiyelim mi diyo tamam diyosun gidiyosun görüşüyosun, geyik muhabbetleri fln.. :)) Sürekli soruyodum ona, düşünüyodum, şimdi biz neyiz diye :)) böyle böyle 2 yılım geçmişti benim, tekrar ciddiye döner bu ilişki diye. Bence onu hiç ciddiye alma canım, cevap da verme. Bu süre içinde ya akıllanır ya sen başkasını bulursun umarım

Alışkanlıktır.
Ki bence duyguların en ennn kötüsü
Ne kalabiliyor insan ne de gidebiliyor
Şuan olduğu gibi
Yoluna bak kararını verdiysen dönme
Aksi halde sağolsunlar içine ediyorlar hayatımızın....

Dedigim gibi ben aliskanliktan ve zaman doldurmak istedigini düsünüyroum cünkü ciddi ve seven bir insan böyle seyleri bahane etmez. Dengesizin teki annesi ona kiz bulunca o da begeninince seni tamemen salamayacak. O zamana kadarda seninle oyalaniyor iste. Ben olsam onu sutlarim
Sutladıgımda gelıyor ama sonra yenıden sutlayamıyorum ben salagım sevdıgımden her seyıne he dedıgımden oluyor

Şuan 2 yıldır hayatımda başkası var ama o çıkmasaydı karşıma eminim hala onunla konuşuyor görüşüyor olacaktık :)) Eskiyi düşününce ne kadar yıpranmışım, üzülmüşüm diyorum..
Belki herkes anlamaz ama o durumu çok iyi anlarım, sevgili gibi hergün konuşulmuyo, her gün ne yaptığından ne ettiğinden haberin olmuyo ama arada mesajlaşıyosun, arada yemek yiyelim mi diyo tamam diyosun gidiyosun görüşüyosun, geyik muhabbetleri fln.. :)) Sürekli soruyodum ona, düşünüyodum, şimdi biz neyiz diye :)) böyle böyle 2 yılım geçmişti benim, tekrar ciddiye döner bu ilişki diye. Bence onu hiç ciddiye alma canım, cevap da verme. Bu süre içinde ya akıllanır ya sen başkasını bulursun umarım
Aynen dedıgınız gıbı oluyor olay ama benım psıkolojım onu kaldırcak boyutta degıl bu adam benden 5 kez falan ayrıldı yanı haha yanı ilişki dahi yurutemıyoruz .
Ki sandıgım seyse onun ilk ilişkısı oldugunu dusunyorun cunku ınsan bu kadar sacma davranamaz asırı egoıst ve sanırım bırını bulamıyor bulur da benım gıbı enayısını bulamaz ondan yazar arada :D

Alışkanlıktır.
Ki bence duyguların en ennn kötüsü
Ne kalabiliyor insan ne de gidebiliyor
Şuan olduğu gibi
Yoluna bak kararını verdiysen dönme
Aksi halde sağolsunlar içine ediyorlar hayatımızın....
Aynen duyguların en kötüsü keske 1 yıl falan hıc gorusmeden dursak o hatalarını anlasa ben duygularımı kaybetsem ..
Hayaller hayaller..

Sıkıntıdan değer verdipinden olsa adam akıllı hayatınızda olurdu zaten.hiç bulaşma

Konularımı bilen bilir kızlar ,eski erkek arkadasımla tamamen bitirme kararı aldım ;kendı hareketlerınden dolayı ve bana hak verdı zaten 1 yıldır sevgılı olmadan konusuyorduk ,gorusuyorduk ama ben yenıden bırseylerın ya tamamen baslamasını ya da tamamen bıtmesını istedım bu ıkılemden bıkmıstım bılmıyorum falan dedı .Bende sona erdırmek ıstedım .
1 hafta gectı uzerınden ve bır mesaj
Napıyosun?
Amac nedır , yalnızlık mı , pohpohlanmak mı ?!
Yardımcı olursanız memnun olurum:)
arkasından nasıl oldğnu merak etmiştir

İçim kan aglıyorda oyunculuk kanımda var yapacak bir şeyde yok:(

Back
X