napsam bilemedim :((

tgcgungorr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
32
2
1
İzmir
arkadaslar bi konu hakknda yardim istiyorum sizden kvmin 2 tane evi var daha oncede sorunumu anlatmistim altli ustlu evleri biz daha onceden bir oturmustuk 5 ay ve bana hayati zindan etmisti o yzden bizde esimle kiraya uzaga ciktik smdi kv iyi ama ben sevemiyorm surekli misafir cagirir eve ve surekli gelinden hizmet bekleyen bi tip smdi tutturdu gelin alt kata oturun diye 2 aydir basimizin etini yiyor ben istemiyorm ama yinede karar veremiyorm gitsem mi gitmesem mi gidersem yine ayni problemler olursa ben daha kaldiramam bu arada calisan biriym evine yine misafirleri cagirip bana hizmet ettirmesnden nefret ediyordm simdi uzaktayz diye cagiramiyor tabi misafirde cagirmiyor gidersem ayni sey olmasndan korkuyorm sizce ne yapmaliym

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

E belli işte ne yapman gerektiği. Gitmeyeceksin.bu şartlarda niyr gidesin huzurun 500 600 liradan kıymetsiz mi

E belli işte ne yapman gerektiği. Gitmeyeceksin.bu şartlarda niyr gidesin huzurun 500 600 liradan kıymetsiz mi

tabikide degil maddi bi skintimda yok ama cok israr edince kararsz kaldim :(

arkadaslar bi konu hakknda yardim istiyorum sizden kvmin 2 tane evi var daha oncede sorunumu anlatmistim altli ustlu evleri biz daha onceden bir oturmustuk 5 ay ve bana hayati zindan etmisti o yzden bizde esimle kiraya uzaga ciktik smdi kv iyi ama ben sevemiyorm surekli misafir cagirir eve ve surekli gelinden hizmet bekleyen bi tip smdi tutturdu gelin alt kata oturun diye 2 aydir basimizin etini yiyor ben istemiyorm ama yinede karar veremiyorm gitsem mi gitmesem mi gidersem yine ayni problemler olursa ben daha kaldiramam bu arada calisan biriym evine yine misafirleri cagirip bana hizmet ettirmesnden nefret ediyordm simdi uzaktayz diye cagiramiyor tabi misafirde cagirmiyor gidersem ayni sey olmasndan korkuyorm sizce ne yapmaliym

Aynı hatayı iki kez yapamazsınız. İkinci kez yaptığınız hata değil tercihtir...
kimin söylediğini bilmiyorum güzel söylemişler

ilk kabul etmiş sıkıntı yaşamışsınız tam kurtulmuş iken tekrar oraya dönmek sizin için çok daha büyük sıkıntı olur ama maddi olarak sıkıntı yaşıyorsanız bilemem.

Aynı hatayı iki kez yapamazsınız. İkinci kez yaptığınız hata değil tercihtir...
kimin söylediğini bilmiyorum güzel söylemişler

ilk kabul etmiş sıkıntı yaşamışsınız tam kurtulmuş iken tekrar oraya dönmek sizin için çok daha büyük sıkıntı olur ama maddi olarak sıkıntı yaşıyorsanız bilemem.

en iyisi gitmemek bunu biliyorm ve gitmycem karar verdm hayir maddi bi skintimiz yok

daha önceki yaşadıgınız sıkıntı yetmedimi. onlara bir yenisini dahamı ekletmek niyetiniz.
bence hiç düşünmeyin. maddi konuda belki sıkışıkta olabilirsiniz ama. evinizdeki huzur daha başkadır.

daha önceki yaşadıgınız sıkıntı yetmedimi. onlara bir yenisini dahamı ekletmek niyetiniz.
bence hiç düşünmeyin. maddi konuda belki sıkışıkta olabilirsiniz ama. evinizdeki huzur daha başkadır.

iyi dusunmek istedm belki anne kiz gibi olabilirz diye onun kizi yok benmde ailem birz uzakta ama.haklisiniz daha fazla skintiya gerek yok maddi bi sikintimiz yok

Yanilmiyorsan gecen gun bjr konu acmistin. Kv eve akrabalarini cagirmis kapiyi tekmelemeler falan. Neyseki esin ayri eve cikarmisti sizi falan.
Bunlarin ustune yine irayagutmeyimi dusynuyirsun yani? Hemde kv halen daha piskin piskin gel7n alt katta otururderken.
Dogrusu bundan daha kotu bir karar veremezsin bence. Hayatinun gatasini yaparsin. Ayda yilda bir git ziyaret et o kadar. Tekrar hic bulasma bence onlara

Yanilmiyorsan gecen gun bjr konu acmistin. Kv eve akrabalarini cagirmis kapiyi tekmelemeler falan. Neyseki esin ayri eve cikarmisti sizi falan.
Bunlarin ustune yine irayagutmeyimi dusynuyirsun yani? Hemde kv halen daha piskin piskin gel7n alt katta otururderken.
Dogrusu bundan daha kotu bir karar veremezsin bence. Hayatinun gatasini yaparsin. Ayda yilda bir git ziyaret et o kadar. Tekrar hic bulasma bence onlara

evet acmistm.dogru haklisiniz yuvami yikmaya gerek yok bencede

E sana gitmenin sakıncalarını anlatmaya gerek yok ki...
Sen zaten yaşayıp görmüşsün,daha ne :)

Bence gitme, bi iki gün mutlu mesut otururken yine eski günlere dönersin. .misafir geldi hadi gel demeler başlar. .

Hani hayatı zindan ettiğinden değil de farklı sebeplerden taşınmış, aranız iyi, iyi anlaşıyor olsaydınız kabul edilebilirdi belki ama sizinki biraz ya ben yaptıklarına doyamadım az daha çektir bana demek gibi bişey doğrusu :ssz:

kapınızı akrabalarına tekmeleten bir kv ile anne kız gibi olabileceğinizi mi düşünüyorsunuz? okurken pes dedim yaşadıklarınızdan ders almamış gibisiniz huylu huyundan vazgeçmez unutmayın.

tabikide degil maddi bi skintimda yok ama cok israr edince kararsz kaldim :(

yardımcıya ihtiyacı vardır o yüzden ısrar etmiştir. aman uzakta ol kafan rahat etsin. bak eğer yakına taşınırsan buraya şikayet falan yazma. kendin kaşındın deriz.

yardımcıya ihtiyacı vardır o yüzden ısrar etmiştir. aman uzakta ol kafan rahat etsin. bak eğer yakına taşınırsan buraya şikayet falan yazma. kendin kaşındın deriz.

galiba haklisin kendisi hasta ondandir

Eşin ne diyor peki eger o da senin gibi gitmek istemiyorsa oturun evinizde keyfinize bakin. Sonra bu gunlerinizi cok ararsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUO

Cnm sakin gitme yine huzursuz olursun hayatin yine zindana doner olan sana olur belliki seni hizmetci moduna sokmus bu tiplerden nefret ederim bu nasil bir mantik anlamadim gitti !!!

Back
X