napsam bilemedim :((

Sanırım fazla merhametlisin, ama MERHAMETTEN MARAZ DOĞAR derler, sen denemiş görmüşsün zaten.. Eğer eşin mutlu olsun diye bu çelişkide kaldıysan bence o çelişkiden çık, yoksa orada kaosa girersin:ssz: Benim kv de istiyor enazından aynı sitede oturalım diye ama ev üstüne ev olmayacağı gibi kv dende komşu olmaz:1:

tabiki gitmemelisin
aynı şeyler tekrar olacak kapın ayrı diye düşünme
hayata bir kez geliyoruz.. sizin krediyle falan ev alma şansınız yok mu
alın evinizi rahat edin inşallah...

arkadaslar bi konu hakknda yardim istiyorum sizden kvmin 2 tane evi var daha oncede sorunumu anlatmistim altli ustlu evleri biz daha onceden bir oturmustuk 5 ay ve bana hayati zindan etmisti o yzden bizde esimle kiraya uzaga ciktik smdi kv iyi ama ben sevemiyorm surekli misafir cagirir eve ve surekli gelinden hizmet bekleyen bi tip smdi tutturdu gelin alt kata oturun diye 2 aydir basimizin etini yiyor ben istemiyorm ama yinede karar veremiyorm gitsem mi gitmesem mi gidersem yine ayni problemler olursa ben daha kaldiramam bu arada calisan biriym evine yine misafirleri cagirip bana hizmet ettirmesnden nefret ediyordm simdi uzaktayz diye cagiramiyor tabi misafirde cagirmiyor gidersem ayni sey olmasndan korkuyorm sizce ne yapmaliym

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

eşin sana bırakıyorsa gitme
gidersen bidaha çıkman zor olur
buraya alıştım semte alıştım komşulara alıştım de
bahane uydur

yada en güzeli
açık açık söyle anne yakın oturunca ben bunlardan rahatsız oluyorum işin aslı
zaten yoruluyorum bazen uzanmak istiyorum ama sen çağırınca gitsem olmaz gitmesem olmaz diyorum de
çağırdığında gitmesem misafirler ayıplar de
o yüzden uzak olalım tatlı olalım de

hangisini yapabilirsen onu yap

Back
X