- 1 Mart 2014
- 12
- 11
- 34
Merhaba hanımlar 4 aydır kaynanam ve kayınpederimle oturuyoruz eşimle beraber karar verdik işe girip çalışmak istediğimden 1 buçuk yaşındaki kızıma onlar bakacak fakat sorun şu ki ne zaman büyük oğlu ve eltim gelirse bana laf söyleniyor ramazan demedi iftara çağırdıklarımızın gittiğimiz yerde söyledi Arefe günü bende söyledim söyliyceğimi en son dün yine eltimler geldi yemek yaptım sofra hazırladım tatlı servisi çay servisi hepsi bende Tencereler düştü tezgahtan eltim çığlık attı kayınpederimle geldi senin bu bağırsakları beni kalpten götürecek diyo bende dedim yenge sen bağlıyor suç bana kalıyo diye sabah doktora olmaları gerekiyormuş saat 10 da kalktım yapmışlar kahvaltılatını ee malum çocukla olunca gece kaç kere kalkıyoruz hedefi kızım da geç yatınca uykuyu fazla kaçırdım 10:30 kadar uyumuşuk indim kahvaltı yapmışlar sofrada fazladan bi tabak bile yoktu ne seslenmedi nede başka bişi neyse ben oturdum hop kalktı herkes hadi eltimler gidicek abim hazırlamaya gitti kaynanam duruyordu kayınpederim sen gelsene bi benle dedi götürdü bide oda uğramadı yanıma tek başıma yaptım sofrayı topladım bulaşıkları yerleştirdim ev dubleks yukarı çıktım yatakları topladım çamaşırları topladım dürdürtme kızımı uyuttum uyanınca aşağı bi indim kimse yok çıktık banyodayken zil çaldı açamadım onlar açmış girmiş ben inene kadar sonuçda bornozla inicekti halim yok akşam yemeği hazırladım sofrayı kurarken kızım çikolata bulmuş yiyo kayınpederimde sen ne pissin git diyo alıyım dedim duyunca kapıda karşılaşınca çocuğun koltuk altından tutmuş fırlatır gibi attı kucağıma masum kuzumu sonra baktım oyuncak arabasına binmiş mızmızlanıyo ittirilsin istiyo arkadan getirdi mutfak kapısının önüne bıraktı arabayla aradan geçince salata yaptım yemekleri ısıttım gittim baba buyrun sofraya dedim ben yemicem annem dedim annende yemicek dedi tek başıma oturdum yedim sonra onların sesini duyuyorum yemek yiyorlar seslenmedi ler hizmet edinceye oluyo acaba eltim gibi bende otursam banada bişi yapmazlar belki gerçi naparlârsa bana yapsınlar kızıma yaptıklarında gözüm dönüyor zor tutuyorum kendimi şimdi ben napnalıyım arkadaşlar