Napsam ne etsem ?

Traum7777

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2015
258
139
123
Hayirli ramazanlar kizlarr ,
Hemen konuya girem. 1 ay once safra kesemden amaliyat oldum ve acayip sekilde hazimsizlik siskinlik bulantilar falan oluyo dr ilac vermedi ve ben oruc tutamadim az yiyorum ama ne kadarda az yesem midemde sanki koca bi inek yemisim gibi oluyo sizinde varsa yazin bana yarin dr gidicem zaten ama basina gelen var mi ya cok kotuyum 1 aydir boyle oluyorum 3 gun oruc tuttum butun gun ac oldugum icin ve aniden yemek yedigim icin daha kotu oldu baktm olcak gibi degil tutmiyam dedim ama anlamiyorum halamda amaliyat oldu safrasindan hic bi sorunu yok acaba bende mi sorun?

Canım geçmiş olsun önce iyileş sonra tutarsın orucunu belkide mideyle ilgili bi şikayettir ya da tam iyileşmemişsindir daha yarın belli olur zaten ciddi bi şeye benzemiyor endiselenme

Canım geçmiş olsun önce iyileş sonra tutarsın orucunu belkide mideyle ilgili bi şikayettir ya da tam iyileşmemişsindir daha yarın belli olur zaten ciddi bi şeye benzemiyor endiselenme
Saol tatlim ama ailede halam oldu babam oldu buyuk halam da oldu ama onlar ilac kullaniyo dr bana vermedi belkide ondadir bilmiyorum ki :(

Oncelikle gecmis olsun. Bende 2 hafta once safra kesesi ameliyati okdum. Cok sukur iyiyim hic bir sikayetim yok. Ama ameliyat sonrasi dedigin gibi hazimsizlik kusma hatta ksbizlik veya ishal gibi durumlar olabiliyor. Sanirim bunyeden bunyeye degisiyor. Ayrica bende ameliyat sonrasi sadece antibiyitik ve agri kesici kullandim bir hafta ondan sonra herhangi bir ilac vermedi doktorum.
Belki de diyet listesi alsan doktorundan iyi olur. Yagsiz az az sık sık yemen gerekiyor. Allah sifa versin.

Back
X