benim durumum mesela bahsettiğin gibi..ya şişman guruba girmiyorum ama hafif balık etliyim..resimdende anlaşılacağı gibi..
şu an bundan biraz daha zayıfım o kadar..(3 kilo kadar)
mesela benim göğüs ölçüm 48-50 kilo 1.68 fln boylarında bi bayanda çok güzel durur..durum bende öyle değil..göğüs altıma dokunduğumda kemiklerimi sayabiliyorum ama gövde bölgem kemik olarak iri olduğu içinde bende küçük duruyolar.senağlama.o şekilden dolayı ben göğüs büyütme işini bu kadar takıyorum..benim durumum biraz daha vahim kızlar..çünkü ben incecik olupta dolgun göğüslü çok az kız gördüm..belki silikondur onlarda bilemem..ama charlize theron gibi incecik olupta küçük göğüslü olsaydım bu kadar uğraşmazdım göğüslerimde..sonuçta şundan eminimki sizin durumunuz benimkinden daha iyi..:lepi:
ya ben küç kullanıyorum yaklaşık bir aydır ondan öncede kullandım bi ara bıraktım etkisi olmuştur belki ama ben pek farkedemedim sen ne zamandır kullanıyorsun inş bende etkisini görürüm:Saruboceq:şişmanlamakla bişi değişmeski canım.ben 18 yaşındayken 44 kiloydum 75 bedendi.21 yaşına kadar 10 kilo alıp 54 e çıktım hiçbişi değişmedi gene 75 bedendi.şimdi 50 kiloyum 80 beden ama küç saolsun 80 çok sıkıo artık85 e geçicem :teytey: darısı hepinizin başına a.s.
şişmanlıkla alakası yok bence sen küçe inan a.s
şişmanlamakla bişi değişmeski canım.ben 18 yaşındayken 44 kiloydum 75 bedendi.21 yaşına kadar 10 kilo alıp 54 e çıktım hiçbişi değişmedi gene 75 bedendi.şimdi 50 kiloyum 80 beden ama küç saolsun 80 çok sıkıo artık85 e geçicem :teytey: darısı hepinizin başına a.s.
şişmanlıkla alakası yok bence sen küçe inan a.s
etkisi var ama benim normalde 80di 75 ten 85e çıkmadı yani.bide ben küçü yoğurtla yiyince daha etkili olduğunu farkettim.sadece küçte deil tabi masaj ve hurma da var.
evet kiloyla alakası yok benimde boy ve kilo seninle tam aynı ve kilo aldığım yerler de aynı ama bizim vücut tipimiz armut. sırnaşık şey bide vücut tipi elma olanlar var onların kilo aldıklarında daha çok üst kısma göğüs ve kollara gidio.belki o arkadaşlar kilo alarak göğüslerini büyütebilir die düşünüorum. fisfisfis
kızlar nihayet buldum nar çekirdeğini hud marka başlıycam bakalım ama ramazan diye sadece yatarken bir kaşık küç bir kaşıkda nar yiyicem bayramdan sonra günde iki defa kullanmaya başlarım artık kendinize iyi bakın sabırsızlıkla bekliycem büyümeleriniiihihoyyythoşkalınnn a.s.
aslında bence narın kendisi yemek daha faydalı sonuçta o çekirdekelrin nasıl bi ortam da çekildiğini nasıl satışa sunulduğunu bilmiyoruzz çıkınca anrlar sabah akşam yiyelim sıkalım suyunu içelim salatalarada nar ekşisi koyalım ayrıca sıcak bi duştan sonra 2 3 saniye soğuk su tutuan diriliyolar resmen ayrıca ben ramazandan sonra sadece suna dumankayanın sölediği çayı içicem öel kafaya göre çay hazırlmaak riskli olabilir bunun hamileliği var doğumu var neyi etkiliyo bilemiyoruz her geçen gün bitkileirn etki alanları ile ilgili bişey çıkıyoo vücudumuzdaki sistemi bozmayalım göğüsler yüzünden o yüzden her etkisi olan çayı içmemek lazım die düşünüyorumm elma suyuyla masaj yapın hazır mevsimide geliyyoo öle rasgele vücuda bitki alımı beni korkutuyoo açıkçasıı
aslında haklısın canım mesela benim içtiğim çaylar sanırım fazla östrojn içerdiği için selülit yaptı...ayrıca her bıtkı çayının yada bıtkılerden elde edilen şeylerin yararı olduğu kadar zararıda var..buna dıkkat etmemiz lazım..bu arada suna dumankayanın sölediği çay ne??bilgilendirirsen sevinirim.....
ceydanurcum slm nete yeni girebildim anca yazıyorum suna dumankayanın formülü şu:1 tutam şerbetçi otu 1 tutam melek otu 1 tatlı kaşığı çemen tohumunu çay gibi demleyip sabah akşam yemeklerden sonra bir bardak için her gün 2 adet hurma yiyin ve elma suyuyla masaj yapın .tarif bu şekerim ben araştırdım yüzyıllar önce insanlar gögüs gelişimi için çemen tohumun kullanıyolarmışş bakalım artıkk ne olucak:sm_cool: bütün gün anneme diyorum büyümüş mü bak bi bakalım diye en sevdiğim şarkı da tombul tombul memeler memeler baş kaldırmışş kavuşmuyor düğmeler sırnaşık şey ahh nerede o günler bizim için ama:lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?