narenciye sıkacağı

kdvrkl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2009
85
4
86
Ankara
narenciye sıkacağı alacağım ama nar da sıkıyor mu bir de etrafa sıçratır mı

bende de var ama nar hiç denemedim..:umursamaz: sen denersen bizede haber ver oluyomu olmuyomu:uhm: bende merak ettim şimdi..
narı ayıklamak bana çok zor geliyo

sende varmış işte denesenya oluyorsa haber ver gidip hemen alayımcokacimcoook:dance:

öylece kenarda duruyo.. asıl ben katı meyve sıkacağı istiyorum.. hani bi taraftan suyu diğer taraftanda posası çıkıyo.. eh işte onlardan..

asıl onlarla nası sık mak gerek

valla o dediğiniz aletten bizde var ama hiç denemedik biliyormusun geçen narda vardı evde ama üşendim açıkçası:))
ama sık sık nar sıkılamaz sanırım yoksa bıçağı körelebilir gibi geliyor bana
malum narın içinde sert yapılı çekirdekler var parçalamaya çalışacak parçalayamadığını posa olarak atacak ama parçalamaya çalışırken de bıçağı biraz üzer sanırım aşındırarak

bende de var ama nar hiç denemedim..:umursamaz: sen denersen bizede haber ver oluyomu olmuyomu:uhm: bende merak ettim şimdi..
narı ayıklamak bana çok zor geliyo

Katı meyve sıkacağını sık kullanıyoruz, elma, kivi, havuç gibi meyveler güzel oluyor ama portakal ve mandalina için tavsiye etmem mesela, posasını ayırıyor da olsa da acılığı geçiyor, o yüzden narın da acılığı geçer bigi geliyor bana, ve suyunu çıkarabilmek için çekirdeksiz olması gerekir heralde, evde olması lazımdı deneyeyim nasıl olacak.

bende merak ediyorum..narı çok seviyorum ayıklarken etraf batıyo sırf bu yüzden nar almıyorum kaydirigubbakcemile3

Kızlar Phılıps in katı meyve sıkacağını kullanıyorum. Narı tek başına sıkıp içemezsiniz çünkü çekirdeklerini de parçaladığından çok acı oluyor. Ama karışık içebilirsiniz. Mesala portakal, elma, havuç ve nar:) Öyle çok güzel oluyor tavsiye ederim.

Ben kolayca portakal filan sıkmak için narenciye sıkacağı arıyorum. Ama çok da pahalı olmasın istiyorum. Katı meyve sıkacağına çok para vermiştim bunu ucuzundan alıyım diyorum. Arada sırada sadece portakal sıkacağım. Tavsiyeleriniz var mı?

canım bana avondan arzumun narenciye sıkacağı hediye gelmişti. onun benzerinin gördüm. yanlış hatırlamıyorsam 30 tl gibi bir rakamdı. sıksık kullanmayacaksan yeterli olur bence.

bende almayı düşünüyorum amaa, kaliteli olanalr pahallı... 40-50 TL liklerde uzun ömürlü değil.... kararsızım valla...

narı katı meyva sıkacağında yapacağınız zaman tanelere ayırmak gerekiyor ama narenciye sıkacağında sadece ikiye bölüyoruz ve sıkıyoruz. yani narenciye sıkacağında nar skılıyor arkadaşlar.

geçenlerde sirkecide gördüm mağazalardakilerden daha uygundu fiyatı nar portakal herşeyi sıkar diyorlardı
ama ne kadar doğru bilemem...

geçenlerde sirkecide gördüm hem mağazalardakilerin aynısıydı hem de daha uygundu fiyatı nar portakal herşeyi sıkar diyorlardı
ama ne kadar doğru bilemem...

bi kac sene once nisanlim almisti bana sık hasta oluyorum diye valla katı meyve sıkacagından daha pratik arkadaslar bence..Kati meyve sikacagini gecen sene aldim moulinex ten hevesle kullandim baslangicta ama sonra yikamasi iskence geldi ve kaldirdim ceyizime duruyo simdi...Narın katı meyve sıkacagında sıkılacagı zaman ayiklanmasi gerekiyor ama pek sıkmayın demislerdi bana bilmiyorum valla..ama ben yine de bi kac kez sıktım..

bekonun katı meyve sıkacağını kullanıyorum.çok da memnunum.portakal nar kivi elma aklınıza ne gelirse sıkıyorum.fiyatı da 100 tl civarıydı sanırım.

Ben bundan aldım, henüz kullanmadım ama arkadaşım kullanıyor çok memnun.
Satış fiyatı internette 105 TL yazıyor, ama bayiiye gidince daha güzel bir fiyat verir sanırım

Arçelik K 1576

Nihayet yaz geliyor da soğuk havalardan üşütme derdi bitiyor :) Gerçi kışın bizde evde benim kız özellikle sık üşüttüğü için bol bol kullandık meyve sıkacağını. Bende kendi makinemi size rahatlıkla tavsiye edebileceklerdenim. King K-1080 Rabbit katı meyve sıkacağını çok da uygun fiyata almıştım hepsiburada.com’dan.

aylar oldu bu ürünü alalı çok kaliteli gerçekten
ama 2 kez kullandım sonra orda öyle konu mankeni gibi duruyo
yani üşeniyo insan
temizlemesi de bana zor geliyor.
nar portakal limon gibi şeyleri sıkmak için en güzeli şu döküm sıkıcılar var 100 küsür fiyatı
ama çok sağlam ve pratik...koy narı çek kolu çıkar suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…